★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Aynen öyle. Sabit tuttuğunda çok guzel odaklanip net çekiyor ama yana kaydirdin mi bulaniklasiyor geç netleşiyor.

Bu arada off off. Biliyorum paket veri çok yiyor bu kadar da değil ama Dimi :(
bnce degil bende paket veryle takiliyom ama senin gbi su gbi gtmiyor

marist

marist

Üye
bnce degil bende paket veryle takiliyom ama senin gbi su gbi gtmiyor
Online oyun oynuyor musun peki? Coc oynayınca böyle çabuk bitiyor [emoji19]
Bende normal olmadığını düşünüyorum ama bilmiyorum kafam karışık sorun olduğunu bilsem garantiye gönderirdim [emoji19]

Luck Star

Luck Star

Üye
Bende normal olmadığını düşünüyorum ama bilmiyorum kafam karışık sorun olduğunu bilsem garantiye gönderirdim [emoji19]

bende coc oynuyorum full %100 sarj yaklaşık 6 saat gidiyor. ekran süresine bakıyorum ama .

The SLayeR

The SLayeR

Üye
evet oynuyorum bence batryanda sorun var gecn bile sabah 100 de cektim birax oyun oynadim sonra disardydim veri acikti disrdada kafede biraz takildim oyun gezinti falan aksam 9 da sarjim 37 falandi

marist

marist

Üye
bende coc oynuyorum fu ll %100 sarj yaklaşık 6 saat gidiyor. ekran süresine bakıyorum ama .
Ee sonuç olarak ne dediniz? Sorun mu var

evet oynuyorum bence batryanda sorun var gecn bile sabah 100 de cektim birax oyun oynadim sonra disardydim veri acikti disrdada kafede biraz takildim oyun gezinti falan aksam 9 da sarjim 37 falandi

Ne oynuyorsun? Ve telefonu fazla aktif olarak kullanmazsam benimde fazla dayanıyor, dışardayken telefon ile oynamiyordun sonuçta. Bu oyun çok fazla tüketiyor yoksa mesela paket veri ve tapatalkla şarj 6 ve 7 dakikada %1 iniyordu.

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Ee sonuç olarak ne dediniz? Sorun mu var

Ne oynuyorsun? Ve telefonu fazla aktif olarak kullanmazsam benimde fazla dayanıyor, dışardayken telefon ile oynamiyordun sonuçta. Bu oyun çok fazla tüketiyor yoksa mesela paket veri ve tapatalkla şarj 6 ve 7 dakikada %1 iniyordu.
valla bomb beach online spor oyunlari falan disardada gennlde whatsapp ve net gezinstisi yaparim ama bence senin hizli gdio sarj

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye

Simdiye kadar en fazla bu kadar oldu benim.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Nasıl tukettin pili peki?

Şarjdan çektim aldım elime. Aralıksız 7 saat boyunca kullandım ve bitti. Az daha radyasyondan ölcem sandım. :D Neyse genellikle wi-fi ile kullandım. Hafif oyunlar oynadım ama çok değil. Oyun oynamadım diyebiliriz. Parlaklığı en fazla %40'a kadar getirdim. Whatsapp, facebook vs. girdim sadece. Bence senin pilinde sorun yok. Paket veri açıkken benim de ekran kullanımım 4-5 saat olunca pil bitiyor. Gayet normal bu.

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Aynen.

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Ne kadar oynadın? Napayim garantiye ki gondersem [emoji19]

Nasıl tukettin pili peki?
emin ol senn kadar oynuom bnce pilinde sorun var dostum sennki baya hızlı gdio tabi benden blgili arkiler daha ii blirde bence öle grantye götür bnce pilim de sorun varde asırı kendi kendine sarj yio falan de ilgilenirler zaten

marist

marist

Üye
Şarjdan çektim aldım elime. Aralıksız 7 saat boyunca kullandım ve bitti. Az daha radyasyondan ölcem sandım. :D Neyse genellikle wi-fi ile kullandım. Hafif oyunlar oynadım ama çok değil. Oyun oynamadım diyebiliriz. Parlaklığı en fazla %40'a kadar getirdim. Whatsapp, facebook vs. girdim sadece. Bence senin pilinde sorun yok. Paket veri açıkken benim de ekran kullanımım 4-5 saat olunca pil bitiyor. Gayet normal bu.
Bilmiyorum bende öyle sanıyorum ama sorun var mi diye düşünüyorum.

marist

marist

Üye
emin ol senn kadar oynuom bnce pilinde sorun var dostum sennki baya hızlı gdio tabi benden blgili arkiler daha ii blirde bence öle grantye götür bnce pilim de sorun varde asırı kendi kendine sarj yio falan de ilgilenirler zaten
Ne yapayim şimdi arada kaldım sorun var mi yok mu [emoji19]

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Ne yapayim şimdi arada kaldım sorun var mi yok mu [emoji19]
belkide benim pil saglam cıkmıştır :) valla blmyorum kardeşim ben fkrimi söyledim ben olsam yerinde götürürdüm

Sucrofe

Sucrofe

Üye

Optimus G3 ROM'unu öneririm. %10 şarj gitti ve ekran süresi gayet iyi.

Konu linki: LG G2 - Optimus G3 [v1.3.2] - MaxiCep

OTA kablosu aldım ve bildiğiniz bilgisayar oynuyor gibi oldum. Bilgisayar klavyesiyle yazıp mausla hareket ettiriyorum her şeyi.

marist

marist

Üye

Optimus G3 ROM'unu öneririm. %10 şarj gitti ve ekran süresi gayet iyi.

Konu linki: LG G2 - Optimus G3 [v1.3.2] - MaxiCep

OTA kablosu aldım ve bildiğiniz bilgisayar oynuyor gibi oldum. Bilgisayar klavyesiyle yazıp mausla hareket ettiriyorum her şeyi.
Aynen otg kablosu çok guzel birşey ister fare ister klavye ister flash bellek ne istersen baglayabiliyorsun. :)

Ben N97 den dolayı korkuyorum rom atmaktan. N97 attigimda bir sürü sorun çıkmıştı ortaya. Bildirim ışığı falan çalışmıyordu falan filan bende rom atarsam ya wi-fi ya bildirim ışığı ya bluetooth veya başka bişey calismaz ugrasamam diyorum. Korkuyorum da. Zaten n97 e cfw attıktan sonra batarya zarar gördü değiştirmek zorunda kalmıştım bunu degistiremem de.

Sucrofe

Sucrofe

Üye
ROM gayet stabil ve sorunsuz çalışmaktadır. Sorunsuz atabilirseniz sorun çıkartmaz ROM.

Bir şey soracağım. Klavyeyi OTG kablosu ile bağladım ama klavyenin üzerindeki harflerin hepsi doğru çıkmıyor burada. Mesela -i harfine bastığımda tırnak işareti (') çıkıyor ama telefondan yazarken sorunsuz. Bunun çözümü var mı acaba?

marist

marist

Üye
ROM gayet stabil ve sorunsuz çalışmaktadır. Sorunsuz atabilirseniz sorun çıkartmaz ROM.

Bir şey soracağım. Klavyeyi OTG kablosu ile bağladım ama klavyenin üzerindeki harflerin hepsi doğru çıkmıyor burada. Mesela -i harfine bastığımda tırnak işareti (') çıkıyor ama telefondan yazarken sorunsuz. Bunun çözümü var mı acaba?
Valla bilmiyorum korkuyorum atmaya. Ve ne gibi güzel değişiklikler var rom atınca?

Aynen bende mesaj yazmak için kullanacaktim sırf o yüzden kullanmıyorum, ç ve ö harfleride olmuyor. Ayarlarda baktım belki klavye ingilizce olmuştur diye ama bulamadım.

Üst Alt