marist
Üye
İnsallah öyledir, kafama çok takmaya başladım [emoji19]Normal.
İnsallah öyledir, kafama çok takmaya başladım [emoji19]Normal.
bnce degil bende paket veryle takiliyom ama senin gbi su gbi gtmiyorAynen öyle. Sabit tuttuğunda çok guzel odaklanip net çekiyor ama yana kaydirdin mi bulaniklasiyor geç netleşiyor.
Bu arada off off. Biliyorum paket veri çok yiyor bu kadar da değil ama Dimi
Online oyun oynuyor musun peki? Coc oynayınca böyle çabuk bitiyor [emoji19]bnce degil bende paket veryle takiliyom ama senin gbi su gbi gtmiyor
Online oyun oynuyor musun peki? Coc oynayınca böyle çabuk bitiyor [emoji19]
Bende normal olmadığını düşünüyorum ama bilmiyorum kafam karışık sorun olduğunu bilsem garantiye gönderirdim [emoji19]
evet oynuyorum bence batryanda sorun var gecn bile sabah 100 de cektim birax oyun oynadim sonra disardydim veri acikti disrdada kafede biraz takildim oyun gezinti falan aksam 9 da sarjim 37 falandiOnline oyun oynuyor musun peki? Coc oynayınca böyle çabuk bitiyor [emoji19]
Bende normal olmadığını düşünüyorum ama bilmiyorum kafam karışık sorun olduğunu bilsem garantiye gönderirdim [emoji19]
Ee sonuç olarak ne dediniz? Sorun mu varbende coc oynuyorum fu ll %100 sarj yaklaşık 6 saat gidiyor. ekran süresine bakıyorum ama .
evet oynuyorum bence batryanda sorun var gecn bile sabah 100 de cektim birax oyun oynadim sonra disardydim veri acikti disrdada kafede biraz takildim oyun gezinti falan aksam 9 da sarjim 37 falandi
valla bomb beach online spor oyunlari falan disardada gennlde whatsapp ve net gezinstisi yaparim ama bence senin hizli gdio sarjEe sonuç olarak ne dediniz? Sorun mu var
Ne oynuyorsun? Ve telefonu fazla aktif olarak kullanmazsam benimde fazla dayanıyor, dışardayken telefon ile oynamiyordun sonuçta. Bu oyun çok fazla tüketiyor yoksa mesela paket veri ve tapatalkla şarj 6 ve 7 dakikada %1 iniyordu.
Ne kadar oynadın? Napayim garantiye ki gondersem [emoji19]valla bomb beach online spor oyunlari falan disardada gennlde whatsapp ve net gezinstisi yaparim ama bence senin hizli gdio sarj
Nasıl tukettin pili peki?
Simdiye kadar en fazla bu kadar oldu benim.
Neyse genellikle wi-fi ile kullandım. Hafif oyunlar oynadım ama çok değil. Oyun oynamadım diyebiliriz. Parlaklığı en fazla %40'a kadar getirdim. Whatsapp, facebook vs. girdim sadece. Bence senin pilinde sorun yok. Paket veri açıkken benim de ekran kullanımım 4-5 saat olunca pil bitiyor. Gayet normal bu.emin ol senn kadar oynuom bnce pilinde sorun var dostum sennki baya hızlı gdio tabi benden blgili arkiler daha ii blirde bence öle grantye götür bnce pilim de sorun varde asırı kendi kendine sarj yio falan de ilgilenirler zatenNe kadar oynadın? Napayim garantiye ki gondersem [emoji19]
Bilmiyorum bende öyle sanıyorum ama sorun var mi diye düşünüyorum.Şarjdan çektim aldım elime. Aralıksız 7 saat boyunca kullandım ve bitti. Az daha radyasyondan ölcem sandım.Neyse genellikle wi-fi ile kullandım. Hafif oyunlar oynadım ama çok değil. Oyun oynamadım diyebiliriz. Parlaklığı en fazla %40'a kadar getirdim. Whatsapp, facebook vs. girdim sadece. Bence senin pilinde sorun yok. Paket veri açıkken benim de ekran kullanımım 4-5 saat olunca pil bitiyor. Gayet normal bu.
Ne yapayim şimdi arada kaldım sorun var mi yok mu [emoji19]emin ol senn kadar oynuom bnce pilinde sorun var dostum sennki baya hızlı gdio tabi benden blgili arkiler daha ii blirde bence öle grantye götür bnce pilim de sorun varde asırı kendi kendine sarj yio falan de ilgilenirler zaten
belkide benim pil saglam cıkmıştırNe yapayim şimdi arada kaldım sorun var mi yok mu [emoji19]
valla blmyorum kardeşim ben fkrimi söyledim ben olsam yerinde götürürdümGötürmekten ziyade gondermem gerekecek Mardin deyim çünkü.belkide benim pil saglam cıkmıştırvalla blmyorum kardeşim ben fkrimi söyledim ben olsam yerinde götürürdüm
Aynen otg kablosu çok guzel birşey ister fare ister klavye ister flash bellek ne istersen baglayabiliyorsun.
Optimus G3 ROM'unu öneririm. %10 şarj gitti ve ekran süresi gayet iyi.
Konu linki: LG G2 - Optimus G3 [v1.3.2] - MaxiCep
OTA kablosu aldım ve bildiğiniz bilgisayar oynuyor gibi oldum. Bilgisayar klavyesiyle yazıp mausla hareket ettiriyorum her şeyi.

Valla bilmiyorum korkuyorum atmaya. Ve ne gibi güzel değişiklikler var rom atınca?ROM gayet stabil ve sorunsuz çalışmaktadır. Sorunsuz atabilirseniz sorun çıkartmaz ROM.
Bir şey soracağım. Klavyeyi OTG kablosu ile bağladım ama klavyenin üzerindeki harflerin hepsi doğru çıkmıyor burada. Mesela -i harfine bastığımda tırnak işareti (') çıkıyor ama telefondan yazarken sorunsuz. Bunun çözümü var mı acaba?