GuiTaRisT111
Üye
Tesekkurler ölü pikseli unutmusum bile benDeğiştirmiyor zaten 4 5 tane olmayınca çünkü önemsiz![]()
ilerde sıkıntı olmaz degil mi? Bununla ilgili hic arastirma yapmadim da. Diger piksellere de saldirmasin? 
Tesekkurler ölü pikseli unutmusum bile benDeğiştirmiyor zaten 4 5 tane olmayınca çünkü önemsiz![]()
ilerde sıkıntı olmaz degil mi? Bununla ilgili hic arastirma yapmadim da. Diger piksellere de saldirmasin? 
Tesekkurler ölü pikseli unutmusum bile benilerde sıkıntı olmaz degil mi? Bununla ilgili hic arastirma yapmadim da. Diger piksellere de saldirmasin?
![]()

Hass şimdi kurt düştü içime [emoji3]1 tane varsa birşey olmaz sanırsam. nokia 6300 vardı eskiden 5-10 tane vardı nerdeyse tüm ekrana sıçradı![]()
Romlu [emoji4]
En az yarım saatlik ağır oyun oynamama (The Amazing Spiderman 2-Gangstar Vegas) ve bu kadar batarya süresine rağmen bu ekran süresini bana verip beni yarı yolda bırakamadığın için teşekkürler G2.
ROM'lu falan ama cihazı adam ettim.Romlu [emoji4]
Mobil veri çok şarj harcar. Mobil verisiz şarjını bitirmeyi dene ve farkı gör.
Fazla oyun oynamadigim halde böyle sorun mu var acaba bataryamda sorun mu var anlamadım ki.
Adam ettim derken ne gibi şeyler?ROM'lu falan ama cihazı adam ettim.
Mobil veri çok şarj harcar. Mobil verisiz şarjını bitirmeyi dene ve farkı gör.
evet tum g2 ler bole karanlikta fps dususu yasaniyoarkadslar bişi sorcam... ben bgun aldım da g2...
karanlık ortamda denedim kamerayı. gayet ii cekiyo ama sanki kamera cok hızlı diil gibime geldi... yani yön değiştrrken hafiften gecikme oluyo gibi...
sizde de öyle mi?
rica ederim sıkma canını canavar gbi telefon aldın keyfini çıkartmm kardesim tsk ederim...
saygılar
öledir öle) öyle gibi duruyo.. hoşuma gitti yani
![]()

Aynen öyle. Sabit tuttuğunda çok guzel odaklanip net çekiyor ama yana kaydirdin mi bulaniklasiyor geç netleşiyor.arkadslar bişi sorcam... ben bgun aldım da g2...
karanlık ortamda denedim kamerayı. gayet ii cekiyo ama sanki kamera cok hızlı diil gibime geldi... yani yön değiştrrken hafiften gecikme oluyo gibi...
sizde de öyle mi?

Normal.Parlaklık en fazla %40 aksamleyin %0 yapıyorum zaten. Bide sadece Clash of Clans oynuyorum ve 2g ile bağlanıyorum.