bu mal oyunda benimde ole olmustu dstum kaldrmistm hemenArkadaslar nedendir bilmiyorum ama telefonum sarjdaydi bir oyunu açtım hemen kapanıyordu rapor geliyordu 3 4 kez üst üste yaptım yani kapandı açtım kapandı açtım en sonunda oyunda takılı kaldı dokunmatik hiçbir şekilde çalışmıyordu kilit tuşu işliyordu bastigimda ışık kapanıyordu yine bastigimda ışık açılıyordu ve dondugu yer çıkıyordu telefonu kapatamiyordum da lg servisini aradım bize gönderin dediler adres verdiler ben uğraşmak istemedim mardin de olduğum için sarjinin bitmesini bekledim Allah tan sarji azdı sıcak bir yere de bıraktım 4 5 saate şarj bitti telefon kapandı kapalı şekilde sarja taktım dolduktan sonra açtım duzelmisti yoksa servise götürecektim neden böyle oldu anlamadım iste burda donuk kalmıştı
Bende hiç böyle bir sorun olmadı.Arkadaslar nedendir bilmiyorum ama telefonum sarjdaydi bir oyunu açtım hemen kapanıyordu rapor geliyordu 3 4 kez üst üste yaptım yani kapandı açtım kapandı açtım en sonunda oyunda takılı kaldı dokunmatik hiçbir şekilde çalışmıyordu kilit tuşu işliyordu bastigimda ışık kapanıyordu yine bastigimda ışık açılıyordu ve dondugu yer çıkıyordu telefonu kapatamiyordum da lg servisini aradım bize gönderin dediler adres verdiler ben uğraşmak istemedim mardin de olduğum için sarjinin bitmesini bekledim Allah tan sarji azdı sıcak bir yere de bıraktım 4 5 saate şarj bitti telefon kapandı kapalı şekilde sarja taktım dolduktan sonra açtım duzelmisti yoksa servise götürecektim neden böyle oldu anlamadım iste burda donuk kalmıştı
Şimdilik bu oyuna merak sardim silmek gelmiyor içimden, ama biraz da suç bende kapandı ben açtım kapandı açtım öyle yapmasaydim öyle bişey olmicakti.bu mal oyunda benimde ole olmustu dstum kaldrmistm hemen
Bende de ilk defa oluyor.Bende hiç böyle bir sorun olmadı.
Nasıl hallederim peki [emoji19]Bu normal değil kesinlikle. Ben 2 saat 41 dk kullandığımda %55 ile %65 arası kalıyor şarj.

norml degil krdesim batryan su gbi akiyor vlla
Mobil veri kullanıyorsanız şarjınız su gibi akıp gider.
Arkadaşlar normal mi sizce? [emoji19]
Haklısın ama bu kadar da değil.Mobil veri kullanıyorsanız şarjınız su gibi akıp gider.
Parlaklık %40 ta sorun yok mu diyorsunuz normal mi?Mobil Veri+Oyun+Parlaklık=Şarj Katliamı
Zaten hep öyle yapıyorum yıldırım işareti yok olmayana kadar çıkarmıyorum. Ama bazen sabaha kadar sarjda kalıyor bunun bir zararı yok heralde?Bence normal. O şarj simgesinin içindeki elektrik işareti gitmeden şarjdan çıkarmayın. Birde bir kere de mobil verisiz deneyin telefonun şarj performansını. Mobil verinin nasıl sömürdüğünü görürsünüz.
Şarj dolunca akım otomatik kesilir. Ekran süresine bakmak lazım.
Benim merak ettiğim sorun var mi yok mu [emoji19]Mobil veri sömürmüş yine.Ben bazenleri %70'e gelince 3 saat ekran süresi alıyorum. Kullanıma bağlı.