★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Beyler benim telefon rootlu ve Optimus G3 v1.2 ROM'u yüklü. TWRP ile atıyorum ROM'u. Ben Stock'tayken TWRP ile Backup yapmıştım. Restore'den Stock'a geri dönsem root kalkmıyor sanırım. İleride garantilik bir durum falan olursa nasıl rootu kaldırıp stocka dönerim? Download moda alıp kendim Stock ROM'u mu atacağım? Download moddan daha önce hiç ROM atmadım, Download moda girmeyi bile bilmiyorum. Lütfen yardım...

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
Cloudy 1.3

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Ben Optimus G3 v1.3 ROM'u kurdum ama bir farklılık göremedim açıkçası. Performansta iyileştirmeler falan işte. Cloudly G3 v1.3 ROM'unu önerir misiniz? Şarj nasıl ve farklılığı ne?

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
Ben Optimus G3 v1.3 ROM'u kurdum ama bir farklılık göremedim açıkçası. Performansta iyileştirmeler falan işte. Cloudly G3 v1.3 ROM'unu önerir misiniz? Şarj nasıl ve farklılığı ne?
Cok bir farklılık yok açıkçası ama cloudy romu optimusg3 den daha iyi bana göre bu surumde birde smart notice sorununu duzeltmisler dil türkçe olsa bile sorunsuz çalışıyor

Sucrofe

Sucrofe

Üye
İlgin için teşekkürler. Optimus G3 v1.3 ROM'unda da o sorun düzeltilmiş. Fazla bir farklılığı yoksa Cloudly G3 v1.3 ROM'una geçmeyeyim o zaman. Senden bir ricam olacak. Google Play'den Trickster MOD Kernel Settings uygulamasını kurup kernellere bakar mısın? Genel sekmesinde Ondemand falan var. O Ondemand'ın falan bulunduğu kernellerin ekran görüntüsünü buraya atar mısın zahmet olmazsa? Hem bu uygulama işine yarayabilir, CPU hızıyla oynarsın.

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
İlgin için teşekkürler. Optimus G3 v1.3 ROM'unda da o sorun düzeltilmiş. Fazla bir farklılığı yoksa Cloudly G3 v1.3 ROM'una geçmeyeyim o zaman. Senden bir ricam olacak. Google Play'den Trickster MOD Kernel Settings uygulamasını kurup kernellere bakar mısın? Genel sekmesinde Ondemand falan var. O Ondemand'ın falan bulunduğu kernellerin ekran görüntüsünü buraya atar mısın zahmet olmazsa? Hem bu uygulama işine yarayabilir, CPU hızıyla oynarsın.
Tamam 5dkya atarim bu arada cpu la oynayarak antutudan bu puani aldım :D

Sucrofe

Sucrofe

Üye
:D Ben SetCPU uygulamasından arkadaşların ilgisiyle Trickster MOD Kernel Settings uygulamasına geçtim, iyi bir uygulama. SetCPU bezdirdi resmen. Senin kullandığın CPU uygulaması nedir?

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
Ben dorimanx kernel kurdum onu kurunca bir uygulama geldi onun içinden ayarladim cpu hizlarini bu arada buyur

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Eyvallah ama sen kernel kurmuşsun. Belki kernel kurduğun için bunlar var. Ben ROM'un sade halindeki kernelleri öğrenmek istedim. Ama sağ ol yine de, eyvallah. Bu arada kernel kurmalı mıyım sence? İMEİ uçması söz konusu mu? Ve kernel kurunca eski kernele nasıl dönerim?

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
Eyvallah ama sen kernel kurmuşsun. Belki kernel kurduğun için bunlar var. Ben ROM'un sade halindeki kernelleri öğrenmek istedim. Ama sağ ol yine de, eyvallah. Bu arada kernel kurmalı mıyım sence? İMEİ uçması söz konusu mu? Ve kernel kurunca eski kernele nasıl dönerim?

Kerneli bende kendi isteğimle kurmadim knock code düzgün calismiyordu bi arkadaş bu kerneli onerdi bende kurdum knock code duzledi xda da konusu vardi oraya bak istersen orda detayli bilgi vardir bende daha yeni kurdum birkaç gun kullanip sana detayli bilgi veririm

• Beğen
Tepkiler: Sucrofe
Luck Star

Luck Star

Üye
Spigen veya quickwindow kilif alinir temiz ve orjinal olmak kaydiyla istanbul ptt kapida odemeli yollayabilxek varaa pm

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Rootlu ve Optimus G3 v1.3 ROM'u yüklü 32 GB'lık LG G2 telefonum var.

Buraya resim eklenebilir mi?

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Kerneli bende kendi isteğimle kurmadim knock code düzgün calismiyordu bi arkadaş bu kerneli onerdi bende kurdum knock code duzledi xda da konusu vardi oraya bak istersen orda detayli bilgi vardir bende daha yeni kurdum birkaç gun kullanip sana detayli bilgi veririm
Kernelin indirme linkini direk verir misin?

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
Kernelin indirme linkini direk verir misin?
Biraz geç oldu ama buyur link bu resimde yuvarlak içine aldığımı indir bu arada antutuya güncelleme gelmiş bende test ettim çok iyi puan verdi hemde stock romdayim ve hicbir kernel yuklu değil ayrica cpu hizlariyla felan oynamadım

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Biraz geç oldu ama buyur link bu resimde yuvarlak içine aldığımı indir bu arada antutuya güncelleme gelmiş bende test ettim çok iyi puan verdi hemde stock romdayim ve hicbir kernel yuklu değil ayrica cpu hizlariyla felan oynamadım
Önemli değil. [emoji4] İyi vermiş iyi. [emoji106]

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Bu Dorimanx kernelini TWRP'den direk flashladım ve içinde bir uygulamayla geldi ama onu anlamadığımdan dolayı SetCPU ve Trickser MOD uygulamalarında denedim ama ikidebir Row'a dönüşüp duruyor. Neden acaba? Eski kernele döndüm.

Son düzenleme:
fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
Bu Dorimanx kernelini TWRP'den direk flashladım ve içinde bir uygulamayla geldi ama onu anlamadığımdan dolayı SetCPU ve Trickser MOD uygulamalarında denedim ama ikidebir Row'a dönüşüp duruyor. Neden acaba? Eski kernele döndüm.
Ayarlamak istediğin şeyleri o gelen uygulamadan ayarlaman lazim kernel diger uygulamalari kabul etmiyor büyük ihtimal

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Ayarlamak istediğin şeyleri o gelen uygulamadan ayarlaman lazim kernel diger uygulamalari kabul etmiyor büyük ihtimal
Hiçbir şey anlamadım ben o uygulamadan. Orjinal kernelde kalacağım ben, yine de :tşk:

marist

marist

Üye
Arkadaslar nedendir bilmiyorum ama telefonum sarjdaydi bir oyunu açtım hemen kapanıyordu rapor geliyordu 3 4 kez üst üste yaptım yani kapandı açtım kapandı açtım en sonunda oyunda takılı kaldı dokunmatik hiçbir şekilde çalışmıyordu kilit tuşu işliyordu bastigimda ışık kapanıyordu yine bastigimda ışık açılıyordu ve dondugu yer çıkıyordu telefonu kapatamiyordum da lg servisini aradım bize gönderin dediler adres verdiler ben uğraşmak istemedim mardin de olduğum için sarjinin bitmesini bekledim Allah tan sarji azdı sıcak bir yere de bıraktım 4 5 saate şarj bitti telefon kapandı kapalı şekilde sarja taktım dolduktan sonra açtım duzelmisti yoksa servise götürecektim neden böyle oldu anlamadım iste burda donuk kalmıştı

Üst Alt