★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Sizce Optimus mu Cloudly mi? Ben bugün Optimus'tan Cloudly'e geçtim ama sanki çekirdekleri Optimus'a göre agresif kullanıyor gibime geldi. Sizce hangisi?

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Arkadaslar nedendir bilmiyorum ama telefonum sarjdaydi bir oyunu açtım hemen kapanıyordu rapor geliyordu 3 4 kez üst üste yaptım yani kapandı açtım kapandı açtım en sonunda oyunda takılı kaldı dokunmatik hiçbir şekilde çalışmıyordu kilit tuşu işliyordu bastigimda ışık kapanıyordu yine bastigimda ışık açılıyordu ve dondugu yer çıkıyordu telefonu kapatamiyordum da lg servisini aradım bize gönderin dediler adres verdiler ben uğraşmak istemedim mardin de olduğum için sarjinin bitmesini bekledim Allah tan sarji azdı sıcak bir yere de bıraktım 4 5 saate şarj bitti telefon kapandı kapalı şekilde sarja taktım dolduktan sonra açtım duzelmisti yoksa servise götürecektim neden böyle oldu anlamadım iste burda donuk kalmıştı
bu mal oyunda benimde ole olmustu dstum kaldrmistm hemen

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Arkadaslar nedendir bilmiyorum ama telefonum sarjdaydi bir oyunu açtım hemen kapanıyordu rapor geliyordu 3 4 kez üst üste yaptım yani kapandı açtım kapandı açtım en sonunda oyunda takılı kaldı dokunmatik hiçbir şekilde çalışmıyordu kilit tuşu işliyordu bastigimda ışık kapanıyordu yine bastigimda ışık açılıyordu ve dondugu yer çıkıyordu telefonu kapatamiyordum da lg servisini aradım bize gönderin dediler adres verdiler ben uğraşmak istemedim mardin de olduğum için sarjinin bitmesini bekledim Allah tan sarji azdı sıcak bir yere de bıraktım 4 5 saate şarj bitti telefon kapandı kapalı şekilde sarja taktım dolduktan sonra açtım duzelmisti yoksa servise götürecektim neden böyle oldu anlamadım iste burda donuk kalmıştı
Bende hiç böyle bir sorun olmadı.

marist

marist

Üye

Arkadaşlar normal mi sizce? [emoji19]

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Bu normal değil kesinlikle. Ben 2 saat 41 dk kullandığımda %55 ile %65 arası kalıyor şarj.

The SLayeR

The SLayeR

Üye
norml degil krdesim batryan su gbi akiyor vlla

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Mobil Veri+Oyun+Parlaklık=Şarj Katliamı

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Bence normal. O şarj simgesinin içindeki elektrik işareti gitmeden şarjdan çıkarmayın. Birde bir kere de mobil verisiz deneyin telefonun şarj performansını. Mobil verinin nasıl sömürdüğünü görürsünüz.

marist

marist

Üye
Bence normal. O şarj simgesinin içindeki elektrik işareti gitmeden şarjdan çıkarmayın. Birde bir kere de mobil verisiz deneyin telefonun şarj performansını. Mobil verinin nasıl sömürdüğünü görürsünüz.
Zaten hep öyle yapıyorum yıldırım işareti yok olmayana kadar çıkarmıyorum. Ama bazen sabaha kadar sarjda kalıyor bunun bir zararı yok heralde?
Ben onun farkındayım mobil veri çok tüketiyor wi-fi ile paket veriyi denedim çok ama çok fark var arada 2g yine normal tüketiyor ama 3g hızlı tüketiyor.

Şimdi pek fazla aktif oynamadım nasıl acaba?

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Şarj dolunca akım otomatik kesilir. Ekran süresine bakmak lazım.

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Mobil veri sömürmüş yine. :) Ben bazenleri %70'e gelince 3 saat ekran süresi alıyorum. Kullanıma bağlı.

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Mobil veri aşırı şarj sömürür. Üstüne oyun ve parlaklık eklenince sorun yok gibi. Mobil veriyi kullanmazsanız farkı görüceksiniz. :good:

marist

marist

Üye
Aynen mesela oyunu açtım şimdi

Üst Alt