★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

marist

Üye
Halen cevap bekliyorum...

Valla konundada son mesajını okdum adam resmen bu işi piyasaya dökmüş gibi davranmış hemen senn teli satmak istemiş flan bence verme telefonu geri garantlide çkmış zaten olmuş btmiş ki zaten mahkemeyede gitsen seni magdur ve haklı görecektir.

Son düzenleme:
Halen cevap bekliyorum...
3 . Srunu bilemicem ama 1. Sorunda fark olacagını sanmıyorum şahsen çünkü bende lg backup kulanırım hep 2. ncisi ise bende bikaç defa factory reset yaptım ama perfrmans pil yane aynı performans belki senin bataryan problemlidir ?

marist

Üye
Cevap için çok teşekkür ederim
1. Soruyu sormamin amacı ben hem lg backup hemde pc suit ile yedekleme aldım format sonrası lg backup yedegini geri yukledim diğeri aynı ise suiti geri yuklemeyeyim.

Pilde sorun olmadigini nasil anlarım?

Galiba gizli menüden bakılıyıdu ona ama hatrlamıyorum ama sen bence bdaha bak aynı sorun sorun olursa bildrrsin servise belki telefon anlık yalpalamış olabilir

marist

Üye
Galiba gizli menüden bakılıyıdu ona ama hatrlamıyorum ama sen bence bdaha bak aynı sorun sorun olursa bildrrsin servise belki telefon anlık yalpalamış olabilir
Peki ama ben mi çok kafaya takiyorum yoksa gerçekten mi sorun var anlamıyorum sanki sarjim çabuk gidiyor hele ki paket veri ve clash of clans oldu mu birden iniyor kademeler. 2 saat ekran süresi alıyorum [emoji20]

Valla bence az ben en ygun kulanımda 3.5 4 saat cok cok rahat süre alıyorum

Sucrofe

Üye

İnşallah dedikleri gibi olur.

Tepkiler: dragonmhmt

Sucrofe

Üye
G3'e Nexus'lardan bile önce Android L güncellemesi geldiği için biraz umudum var benim.

Ilk guncelleyen olmak onemli degil onemli olan stabil bir sisteme guncellemek.Malum 5.0 koklu degisiklikler iceriyor hatalarla ugrasmaktansa acele etmemek lazim

Tepkiler: Jagu@r
İlkokuldayken yıldızlı 5 almak için çabalardık,yıl oldu 2014 şimdide lolipop 5 için aynı çabayı sarfediyoruz.Zaman ne çabuk akıyor.

Ben lg türkiyeye inanmıyorum baştan sagmacı hepsiki en azından türkiyeye gelmesi ocak sonunu rahat bulur
G3 teki arayüzü g2 ye ayarliyacaklar yazılım hazır zaten. Geciktirmeden vermeleri lazım aslında.
Ama aralık sonu lg Türkiye den beklenmeyen bi şey olur. İş biraz sarkabilir. Verdik verecez derken Şubat ı bulabilir belkide dediğin gibi.

Sucrofe

Üye
Ben de öyle alıyorum.