★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Garip glmesi kazim 20c degilmi srum ?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu nasil oluyor arkadaslar ?
Teknosa da 2000 tl ye satiliyor bu cihaz ...
cok fark var arada ?

Ekli dosyalar

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
Arkadaşlar OptimusG3Rom v1.1 yüklemek isteyenler bu konuya bakabilirler

Oby_

Oby_

Üye
Arkadaşlar yeni G3 romu tavsiye ederim kesinlikle akıcı ve süper

Oby_

Oby_

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu nasil oluyor arkadaslar ?
Teknosa da 2000 tl ye satiliyor bu cihaz ...
cok fark var arada ?
Şuan da bir çok bu tarz site var.Tamamen çıkar amaçlı bence.

marist

marist

Üye
Bugün ilk defa telefon donup restart attı. Candy Crush Saga oynunda arkadaşlara istek yollayim derken siyah ekran gelip dondu ve restart attı sonra açıldığında yarım saat kadar telefon çok ısındı 2 şarj yüzdesi indi nedeni nedir acaba?
Sarjimda normalden daha çabuk bitmeye başladı hiç dayanmıyor su gibi akıyor ne oldu birşey anlamadim

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
Sarjimda normalden daha çabuk bitmeye başladı hiç dayanmıyor su gibi akıyor ne oldu birşey anlamadim
Lg mobile support toolsdan yukseltme hatalarini duzelt yapmayi deneyiniz eğer sorununuz duzelmezse hard reset atin

Oby_

Oby_

Üye
Standart 4.4.2 hatası.Bende de cihaz çok fazla şarj yemeğe ve ısınmaya başlamıştı.Hatta servise bile göndermeyi düşünüyordum.ancak şuan g3 rom kullanıyorum ve sıkıntı yok.Bukadar güncelleme bekledik o da fos çıktı.

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
Bu arada italya 20F çıkmış ben yükledim yarin sarj süresini felan paylaşırım

The SLayeR

The SLayeR

Üye
ben mennunm stok rom var 4 4 2 sarjda iyi

• Beğen
Tepkiler: tatar1926
marist

marist

Üye
Lg mobile support toolsdan yukseltme hatalarini duzelt yapmayi deneyiniz eğer sorununuz duzelmezse hard reset atin
Lg mobile derken telefondaki yazilimdan mi bahsediyorsun? Bide hard resetle hersey silinir mi?

marist

marist

Üye
Standart 4.4.2 hatası.Bende de cihaz çok fazla şarj yemeğe ve ısınmaya başlamıştı.Hatta servise bile göndermeyi düşünüyordum.ancak şuan g3 rom kullanıyorum ve sıkıntı yok.Bukadar güncelleme bekledik o da fos çıktı.
Evet öyleydi ama bu daha da çok gitmeye başladı 2 gündür. Ben rom atmaktan çekiniyorum biraz.

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
Lg mobile derken telefondaki yazilimdan mi bahsediyorsun? Bide hard resetle hersey silinir mi?
Telefondaki yazilim değil google lg mobile support tool yazarak indirebilirsin hard resetle tum dosyalariniz silinir ama yukseltme hatalarini duzelt isleminde hicbir uygulama ve dosyalariniz silinmez

Üst Alt