T.serdar
Üye
Benim telefona hala gelmedi 16 gb ama kitkat ilk basta bana gelmisti anlamadim pc denmi yuklemek lazim?Geldi kardes
Benim telefona hala gelmedi 16 gb ama kitkat ilk basta bana gelmisti anlamadim pc denmi yuklemek lazim?Geldi kardes
Hangi ulke romu varBenim telefona hala gelmedi 16 gb ama kitkat ilk basta bana gelmisti anlamadim pc denmi yuklemek lazim?
Tam olarak bilmiyorum ama türkiye romu degil diye biliyorumHangi ulke romu var
Oyle olmasi lazimGarip glmesi kazim 20c degilmi srum ?
Allahim sana geliyorum :PEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
20c yse zaten vardir kardesim knockOyle olmasi lazim
Kullaniyorum kesin tavsiyeArkadaşlar OptimusG3Rom v1.1 yüklemek isteyenler bu konuya bakabilirlerLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şuan da bir çok bu tarz site var.Tamamen çıkar amaçlı bence.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu nasil oluyor arkadaslar ?
Teknosa da 2000 tl ye satiliyor bu cihaz ...
cok fark var arada ?
Sarjimda normalden daha çabuk bitmeye başladı hiç dayanmıyor su gibi akıyor ne oldu birşey anlamadimBugün ilk defa telefon donup restart attı. Candy Crush Saga oynunda arkadaşlara istek yollayim derken siyah ekran gelip dondu ve restart attı sonra açıldığında yarım saat kadar telefon çok ısındı 2 şarj yüzdesi indi nedeni nedir acaba?
Lg mobile support toolsdan yukseltme hatalarini duzelt yapmayi deneyiniz eğer sorununuz duzelmezse hard reset atinSarjimda normalden daha çabuk bitmeye başladı hiç dayanmıyor su gibi akıyor ne oldu birşey anlamadim
Standart 4.4.2 hatası.Bende de cihaz çok fazla şarj yemeğe ve ısınmaya başlamıştı.Hatta servise bile göndermeyi düşünüyordum.ancak şuan g3 rom kullanıyorum ve sıkıntı yok.Bukadar güncelleme bekledik o da fos çıktı.Sarjimda normalden daha çabuk bitmeye başladı hiç dayanmıyor su gibi akıyor ne oldu birşey anlamadim
Lg mobile derken telefondaki yazilimdan mi bahsediyorsun? Bide hard resetle hersey silinir mi?Lg mobile support toolsdan yukseltme hatalarini duzelt yapmayi deneyiniz eğer sorununuz duzelmezse hard reset atin
Evet öyleydi ama bu daha da çok gitmeye başladı 2 gündür. Ben rom atmaktan çekiniyorum biraz.Standart 4.4.2 hatası.Bende de cihaz çok fazla şarj yemeğe ve ısınmaya başlamıştı.Hatta servise bile göndermeyi düşünüyordum.ancak şuan g3 rom kullanıyorum ve sıkıntı yok.Bukadar güncelleme bekledik o da fos çıktı.
Telefondaki yazilim değil google lg mobile support tool yazarak indirebilirsin hard resetle tum dosyalariniz silinir ama yukseltme hatalarini duzelt isleminde hicbir uygulama ve dosyalariniz silinmezLg mobile derken telefondaki yazilimdan mi bahsediyorsun? Bide hard resetle hersey silinir mi?