★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

marist

marist

Üye
Telefondaki yazilim değil google lg mobile support tool yazarak indirebilirsin hard resetle tum dosyalariniz silinir ama yukseltme hatalarini duzelt isleminde hicbir uygulama ve dosyalariniz silinmez
Peki yedekleme yaparsam nasıl yapmamı onerirsin?

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
Peki yedekleme yaparsam nasıl yapmamı onerirsin?
Yedekleme olarak lg pc suiteden yapılıyor galiba ama ben hiç denemedim bu konuda pek bilgi sahibi değilim ama istersenizde fotoğraf ve muziklerinizi pc ye atar hard resetten sonra tekrar telefona atabilirsiniz

marist

marist

Üye
Yedekleme olarak lg pc suiteden yapılıyor galiba ama ben hiç denemedim bu konuda pek bilgi sahibi değilim ama istersenizde fotoğraf ve muziklerinizi pc ye atar hard resetten sonra tekrar telefona atabilirsiniz
Uygulamalari falan yedekleme şansım yok mu?

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
Uygulamalari falan yedekleme şansım yok mu?
Telefondaki lg backuptan yedekleme yapabilirsiniz yedekledikten sonra yedeği pc ye atarsiniz ve hard resetten sonra tekrar telefona atip yedegi kurabilirsiniz bastan soyliyim bu yontemi hiç denemedim uygulamalari tam yedeklermi bilmiyorum

marist

marist

Üye
Telefondaki lg backuptan yedekleme yapabilirsiniz yedekledikten sonra yedeği pc ye atarsiniz ve hard resetten sonra tekrar telefona atip yedegi kurabilirsiniz bastan soyliyim bu yontemi hiç denemedim uygulamalari tam yedeklermi bilmiyorum
Hım Tamam Teşekkür ederim cevaplariniz için (:

Oby_

Oby_

Üye
Cikar amacli derken kardesim ?
Yani dolandırıcılık ve sahtekarlık amaçlama.Adam İphone 5 sipariş veriyor kutudan hıyar çıkıyor.Firmayı aradığında da salakmisin almasaydın diyorlar.Televizyonda da çıktı .Oyuncak telefon gonderenmi dersin sahte garanti mı dersin daha daha neler oluyor.İnternetten alacaksan bildiğinden şaşmamak en iyisi.

capadent

Üye
sırf foto ve video için telefon alcaksanız n8 in üstüne yok.carl zeiss optik ve zenon flaş hiçbir telde yok.lg g2 ve n8 kullanıcısıyım.n8 çok daha iyi.bir çok teli de denedim.

blackcemre

Üye
benide ekleyin lg g2 siyah

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Hayırlı olsun kardeşim.Asphalt 8 oynadıgımda batarya sıcaklığı 42 Dereceyi buluyor sizde de aynı mı ?
Normal skma canini ben ozellikle most wanted asphalt gta bunlar islemciyi cok kulandgi icin islemci ve bataryanin cok.isinmasi normal bunu pc dende anlariz oyun.oyandgimizda islmci.sicakligi artar ve pc elimzde.baacgimiza sicak gelir

marist

marist

Üye
Normal skma canini ben ozellikle most wanted asphalt gta bunlar islemciyi cok kulandgi icin islemci ve bataryanin cok.isinmasi normal bunu pc dende anlariz oyun.oyandgimizda islmci.sicakligi artar ve pc elimzde.baacgimiza sicak gelir
Yok ondan değil yani sizde de aynı mı diye merak ettim sadece :D

deadlydesire

deadlydesire

Üye
:)bnide ekleyin

Üst Alt