★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
Bu arada arkadaşlar ben g3 romu kullanıyorum orjinal roma göre daha güzel bence romun daha ilk surumu birkaç küçük hata var bunlarda romun diğer sürümlerinde düzeltirler büyük ihtimal birkaç tane romla ilgili foto atayim :D

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
The SLayeR

The SLayeR

Üye
Bu arada arkadaşlar ben g3 romu kullanıyorum orjinal roma göre daha güzel bence romun daha ilk surumu birkaç küçük hata var bunlarda romun diğer sürümlerinde düzeltirler büyük ihtimal birkaç tane romla ilgili foto atayim :D

guzele benziyor

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi

Adamsın ...

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
Cihaz garanti dışı olmuyor değil mi servise falan gider ise ?
Garanti dışı olur çünkü rootlayip twrp yuklememiz lazim ama garantilik durum olursa tekrar orjinal romu yuklemek kolay lg mobile Support dan yukseltme hatalarini gider dedinmi ik gunki gibi olur

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS ve Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
@DiaBLoS rom çok iyi olmuş. Bence stabil sürüm çıkınca yükle.

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Garanti dışı olur çünkü rootlayip twrp yuklememiz lazim ama garantilik durum olursa tekrar orjinal romu yuklemek kolay lg mobile Support dan yukseltme hatalarini gider dedinmi ik gunki gibi olur

Kardeşim , ekranın sol üst köşesinde sarılık oluştu . Servise vereceğim de hafta içi ... Onun için söyledim ...

• Beğen
Tepkiler: Dede
fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
Kardeşim , ekranın sol üst köşesinde sarılık oluştu . Servise vereceğim de hafta içi ... Onun için söyledim ...
O zaman garantiye ver ondan sonra yükle ne olur ne olmaz işini garantiye al bu arada rom gayet stabil kullanan baya kisi var stabil calisyor hatta orjinal rodan bile daha stabil calisyor sadece birkac ufak hata var o konuda gelistiriciyle iletisime gectim v1.1 surumunde bu hatalari duzeltecegini soyledi

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Sari leke sorunu lg g2 modelinde cok fazla görünen bir sorun...

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Nexus 4 de hoparlör sorunu vardi . İade etmistim.

• Beğen

Üst Alt