Yukseltme hatalarini geri yukleG2 xda 4k video özelliğini yükledim ,video kayıtta çok ısınıyor,geri nasıl dönebilirim?bilgisi olan varmı?
Ins hayrlisi olacakLg G2 cihazimi akşam teknosa servise teslim ettim.
Sarı lekeden dolayı...
Bakalım ne olacak?![]()

O zman sana artik bi g3 yada z2 yakisir abiInsallah .
Cihaz geldikten sonra da esimin olacak. G2 nin tadina 10 ay bakabildim.![]()

O zman sana artik bi g3 yada z2 yakisir abi![]()

Yaksiir abimeİkisi arasında kararsız kaldım kardeşim.
Bayrama patlatırım bombayı bir aksilik çıkmaz ise .![]()
Kaptan z2 alirsan 1-2 aya yenisi cikacak yani bence g3 alİkisi arasında kararsız kaldım kardeşim.
Abi ne iş yapıyorsun?İkisi arasında kararsız kaldım kardeşim.
Abi ne iş yapıyorsun?
Beyler size sorum olcak,
Şimdi benim lg g2 yi alalı 1 ay felan oldu. İlk sürümü 10fydi herhalde. Sonra bi güncelleme yaptım kitkat geldi. Sürümüne bakmadım ama o gelen sürüm çok iyiydi gibi sanki. Sonra knock code güncellemesi geldi yükledim. Ramde baya düşüş oldu. 600-700 boş ram kalıyo. Önceden 900-1000 di. Knock onda yavaşladı gibi bazen algılamıyor. Ve antutudada 27bin puan aldım baya düşük gibi geldi 32 bin felan olması lazım bence bu işlemciyle gpuyla vs. Acaba bu knock code vb. hataları nasıl düzeltebilirim eski sürüm mü yüklemem lazım???
Bu arada şu anki sürüm 20c sürümü
4.4.4 alir büyük ihtimal ama android l yi almayabilir.dediğini yaptım baya düzeldiantutuda stokla 32bin aldım. Ram kullanımıda 800 felan oluyo eskisi gibi yani. Birşey daha sorcam bizim telefon 4.4.3 veya 4.4.4 güncellemesi alır mı
Bgun teknosa da g3 u doya doya inceledim gercekten mutis bise yha

bende psts servise verdim telefonu g2 yi ...
şimdi mesaj geldi . telefon yapılmış , gelip alabilirsiniz diyorlar ...
G3 ü de bir kez daha inceleme şansım olacak kısmetse.![]()

inceledkçe insan hayran kalıyor hele o ele oturuşu tasarımı budur dedim ben![]()