★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

2495243

2495243

Kapalı Hesap
Ya beyler benim kulaklik bazi muzikleri cok cizirtili caliyor surum 20c yalniz ipadde de denedim onda da oluyor biraz acaba spotifyden mi kaynakli

Luck Star

Luck Star

Üye
Ya beyler benim kulaklik bazi muzikleri cok cizirtili caliyor surum 20c yalniz ipadde de denedim onda da oluyor biraz acaba spotifyden mi kaynakli

Usta oyle abartilcak bir premium kulaklik degil acikcasi ama fena degil yani .. cok saglam birsey olsa tamam derim de normal . Cizirtiya cok dikkat etme farketmezsin daha sonra .. spotify ile alakasi yok.. shenneiser cx 300 oneririm

2495243

2495243

Kapalı Hesap
Usta oyle abartilcak bir premium kulaklik degil acikcasi ama fena degil yani .. cok saglam birsey olsa tamam derim de normal . Cizirtiya cok dikkat etme farketmezsin daha sonra .. spotify ile alakasi yok.. shenneiser cx 300 oneririm
Yav bana bu kulakliga iyi dediler ben cx275s getirtecektim amerikadan ucuzduda getirtmemistim o yuzden

caca41

caca41

Üye
Kulakligi bende cok begenmiyorm acikcasi pek bi beklentisi olmasn yeni alacak olanlarin

Luck Star

Luck Star

Üye
Iphone 5 ve ipod touch 5 te kullanilan apple earpods oneririm bende var cok iyi oluyor g2 ile ,, fiyati da abartilcak birsey degildi sanirsam

wolfbaskan

wolfbaskan

Üye
Aksam karanligindaki kamera cekimlerinde guncellemeden.sonra kasmalar basladi arkadaslar sizlerdede mevcutmudur ? Gunduz hic skntı yok aksam goruntu hep kayiyor cektigimde

Luck Star

Luck Star

Üye
Aksam karanligindaki kamera cekimlerinde guncellemeden.sonra kasmalar basladi arkadaslar sizlerdede mevcutmudur ? Gunduz hic skntı yok aksam goruntu hep kayiyor cektigimde

Usta zaten g2 nin kamerasi gunduz her telefondan iyi gece ise en kotu ;) guncellemeden once de oyle idi

wolfbaskan

wolfbaskan

Üye
Guncellemeden.once dikatimi cekmemisti pek onun icn xs tuh

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Telefonu , haftaya sari leke den dolayi teknosa servise verecegim...
Bakalim ne yapacaklar. ?

Luck Star

Luck Star

Üye
Telefonu , haftaya sari leke den dolayi teknosa servise verecegim...
Bakalim ne yapacaklar. ?

Usta ekrani degisirler ne yapicaklar ,, bundan sonr ne gold ne vatandan telefon almayin arkadaslarim aldi hep hata hem yok taiwan mali yok paralel ithalat hepsi faso fiso galiba teknosa da oyle oldu bilemiycem ama istanbulda oturan arkadaslar eminonunde dogubank ishani var orda hem kvk bayisi hem fonotelin sahibi arkadaslar var kesinlikle tavsiye ederim bi tanidiga da telefon aldirdik kusursuz denebilir orjinal tr garantili cihazlar ve fiyat daha uygun ,,

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Ekrani degissinler . Yine olacaktir.
Olsa da iade edip , G3 ön siparisi versem .:)

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
Ekrani degissinler . Yine olacaktir.
Olsa da iade edip , G3 ön siparisi versem .:)

Bence g2 hala iyi boyutlari olsun ozellikleri olsun yeterli ama ekran degisirse yine olmaz bende yol mesela

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Ekran degisse bile ayni sorun tekrarlanir degil mi ?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Neden sarardi ekran durduk yere o zaman ?

Invoke

Invoke

Üye
Sorunun sebebini bilmiyoruz ki. Biliyor musunuz yoksa? :D

Ekranda sorun varsa durduk yere zamanla sararıyorsa yeni takılan ekranda zamanla sararabilir ya da ekrandan kaynaklanmıyor ama ekrana vuruyorsa yine olabilir ama ekran hatalıysa hatasızı taktılarsa olmaz. :D Güzel mantık, bence. :D

Üst Alt