caca41
Üye
Emin ol telefonu gorsen degistirmek istemezsnDegistrelim![]()
))Emin ol telefonu gorsen degistirmek istemezsnDegistrelim![]()
))Emin ol telefonu gorsen degistirmek istemezsn))
ben de oyle duzgun kullanmadim ama cizik bile yokEmin ol telefonu gorsen degistirmek istemezsn))

Ekran patlak suan kismi yerlerde dokunmatik calismiyoNaptin tle![]()
Saolsun cizik bendede yokEskittin mi hemenben de oyle duzgun kullanmadim ama cizik bile yok

Ya beyler benim kulaklik bazi muzikleri cok cizirtili caliyor surum 20c yalniz ipadde de denedim onda da oluyor biraz acaba spotifyden mi kaynakli
Yav bana bu kulakliga iyi dediler ben cx275s getirtecektim amerikadan ucuzduda getirtmemistim o yuzdenUsta oyle abartilcak bir premium kulaklik degil acikcasi ama fena degil yani .. cok saglam birsey olsa tamam derim de normal . Cizirtiya cok dikkat etme farketmezsin daha sonra .. spotify ile alakasi yok.. shenneiser cx 300 oneririm
Kulakligi bende cok begenmiyorm acikcasi pek bi beklentisi olmasn yeni alacak olanlarinUsta oyle abartilcak bir premium kulaklik degil acikcasi ama fena degil yani .. cok saglam birsey olsa tamam derim de normal . Cizirtiya cok dikkat etme farketmezsin daha sonra .. spotify ile alakasi yok.. shenneiser cx 300 oneririm
Aksam karanligindaki kamera cekimlerinde guncellemeden.sonra kasmalar basladi arkadaslar sizlerdede mevcutmudur ? Gunduz hic skntı yok aksam goruntu hep kayiyor cektigimde
Telefonu , haftaya sari leke den dolayi teknosa servise verecegim...
Bakalim ne yapacaklar. ?
Ekrani degissinler . Yine olacaktir.
Olsa da iade edip , G3 ön siparisi versem .![]()
Ekran degisse bile ayni sorun tekrarlanir degil mi ?