Bende de aynı sorun var.Arkadaslar ornegin telefonunuzu cebinizden cikardiniz hizla girmeye calistiniz knock code u cogu zaman ilkinde kabul etmiyor sizde de boyle mi

Evet katiliyorum henuz tam oturmamis stabil degil ilerleyen zamanlarda iyilestirmeler gelir diye dusunuyorumArkadaslar ornegin telefonunuzu cebinizden cikardiniz hizla girmeye calistiniz knock code u cogu zaman ilkinde kabul etmiyor sizde de boyle mi
Yazilim bilgilerini screenshot olarak paylasabilir misinBenim ki de paralel ithalat bana 4.4.2 geldi ama knock code u bulamadım
Bu arada gec farkettim pardon eger interneti arada kapatiyorsaniz bir de hafif oyunlar oynayarak screenshot atin pek normal gozukmuyor bu gerci candy crush oynamissiniz sadece gibi batarya da sıkıntı olabilir
Buyur fazla birşey kullandığım da yok yani neden böyle oluyor anlamadım
Aynen bende onu diyorum iste aşırı kullanmadigim halde çok çabuk iniyor yüzdeler oyun olarak bir tek saga oynuyorum su anBu arada gec farkettim pardon eger interneti arada kapatiyorsaniz bir de hafif oyunlar oynayarak screenshot atin pek normal gozukmuyor bu gerci candy crush oynamissiniz sadece gibi batarya da sıkıntı olabilir
Yazilim bilgilerini screenshot olarak paylasabilir misin
Pc suiteden sadece bagli bulundugu ulkenin guncellemeleri alinir malesef tr gelmez ama oteki geldiyse yapabilirsintr değil de , neresi olduğunu bulabilir miyim veya neresi olursa olsun pc suiteden yapabilir miyim
hangi ülkeye bağlı benim cihazım , onu nerden bulabilirim ?edit: arkadaşlar ben hangi ülke olduğunu buldum beklki aynı olan vardır yazayım ARE yani United Arap EmiratesPc suiteden sadece bagli bulundugu ulkenin guncellemeleri alinir malesef tr gelmez ama oteki geldiyse yapabilirsin
Benimde SEA yazıyordu kardeşim radyoda vardı ilk önce kitkat gelince yukledim pc suite ile güncellemeden sonra TR oldu ve radyoda silindihangi ülkeye bağlı benim cihazım , onu nerden bulabilirim ?edit: arkadaşlar ben hangi ülke olduğunu buldum beklki aynı olan vardır yazayım ARE yani United Arap Emirates
AME hangi ülkenin kısaltması?hangi ülkeye bağlı benim cihazım , onu nerden bulabilirim ?edit: arkadaşlar ben hangi ülke olduğunu buldum beklki aynı olan vardır yazayım ARE yani United Arap Emirates
Arkadaslar kulaklik bozuldu ,sağ kulakliktan ara sira ses gidiyordu kulagima bastirinca sanki açma kapama tusuymus gibi gelip gidiyodu ses, basinctan mi bise oluyor valla anlayamadim kablolarda dorun yok ,,
Simdi yeni kulaklik alcam ama ben hep telefonlardan cikanlari kullandim ne marka ne model bilmiyorum ucuz yollu oneri lazim , 70 lira felan veririm daha ustu ise gereksiz buluyorumancak g2 nin kulakligi kadar kaliteli ses vermesi lazim , bilen varsa yazarsa sevinirim , tesekkurler
Ekraninda sari leke oluşan var mi ?