★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

mahmut-kys

mahmut-kys

Üye
Merhaba hocam benide ekler misin...
Bu arada:
Sizler için bizzat kendi LG G2'imle Android 4.4.2 ve Knock Code Güncellemesi sonrasi inceleme yapmayi düşündüm.
Güncelleme ile gelen yenilikler:
+Navigasyon yerine YER
+Yazdırma Desteği
+Rehber,Kameraya daha hızli giriş ve daha hizli fotograf odaklamasi
+Telefonun üst köşe simgeleri Beyaz olmuş
+Telefonda az belirgin hızlanmalar var.
+Knock Code ile daha güvenli kilit ekrani
Yorumlar Size Kalmış
İyi Seyirler...
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: FeLonieS
ugurkartal09

ugurkartal09

Üye
Merhaba hocam benide ekler misin...
Bu arada:
Sizler için bizzat kendi LG G2'imle Android 4.4.2 ve Knock Code Güncellemesi sonrasi inceleme yapmayi düşündüm.
Güncelleme ile gelen yenilikler:
+Navigasyon yerine YER
+Yazdırma Desteği
+Rehber,Kameraya daha hızli giriş ve daha hizli fotograf odaklamasi
+Telefonun üst köşe simgeleri Beyaz olmuş
+Telefonda az belirgin hızlanmalar var.
+Knock Code ile daha güvenli kilit ekrani
Yorumlar Size Kalmış
İyi Seyirler...
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Knock code bende yok. Lg kendi güncellemesiyle mi veriyor knock codeyi

mahmut-kys

mahmut-kys

Üye
Knock code bende yok. Lg kendi güncellemesiyle mi veriyor knock codeyi
Evet Türkiyeye henüz gelmemiş galiba çünkü bende Rom avrupa olduğu için Kitkat güncelemesinden sonra yine bir güncelleme geldi 43 MB civarinda bu işte Knock Code Güncellemesi

ugurkartal09

ugurkartal09

Üye
Gelir o zaman dimi yakında

canko13

canko13

Üye
Banada gelmedi knock Code güncellemesi.. Neden acaba..?

mahmut-kys

mahmut-kys

Üye
Mutlaka gelir kitkat yüklediyseniz oda gelir Türkiyeye en yakın zamanda

• Beğen
Tepkiler: ugurkartal09
Luck Star

Luck Star

Üye
Rootsuz sanal tuş gizleme programi buldum . Facebook lg g2 kullanicilari admini soyledi ama uygulama parali oldugu icin lin koymamis buyrun size link.. Kendi dropboxuma yukledim... Kullanamayan olursa yarsimci olurum gizleyince msj yazma yerlerinde klavye gelmiyor ama bildirim cubugundan hemen kapatip devam edebiliyoriz vs vs.

gkhan136

gkhan136

Üye
LG G3 yayınlandıktan sonra G3 ün arayüzü LG tarafından G2lere dağıtılacak mı? Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

FeLonieS

FeLonieS

Üye
LG G2'de tuhaf bir durum sezdim nova launcher kurdum ana ekrana iki kere tıklayınca tuş kilidi yapmıyor herkeste mi böyle? :D

canko13

canko13

Üye
LG G2'de tuhaf bir durum sezdim nova launcher kurdum ana ekrana iki kere tıklayınca tuş kilidi yapmıyor herkeste mi böyle? :D
Launcher kurdunmu çalışmıyor.. Uyumlu bir launcher bende bulamadım..

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
babam bu gün aldı bakcaz artık

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Knock code ne zaman gelir acaba trye.

saylhamiosun

Üye
Dostlar merhabalar;Bilemiyorum zamanında bu tip bir durum ile belki karşılaştınız belki karşılaşmadınız,fakat eğer ilk defa karşılaşılıyorsa da ilginç bir durum...

Yepyeni bir cihaz aldınız ve problemsiz bir şekilde kullanmaktasınız.Fakat günün birinde bir gün birşey dikkatinizi çekiyor.

Cihazınızın ''Ayarlar'' menüsüne girerek ''Mobil Veri'' seçeneğine tıklıyorsunuz.Buraya kadar problem yok,fakat ''Mobil Veri'' sekmesinden geri çıktığınızda ''Ses'' ''Ekran'' ve ''Genel'' sekmelerine geçiş yapmak istediğinizde,bildirim çubuğunu aşağıya çekmek istediğinizde yada ''Geri'' ''Home'' butonlarına tıkladığınızda telefon kasılıyor ve ekran dokunmatiği işlemiyor.

Tekrar belirtiyorum normal şartlarda cihazınızın ekran dokunmatiğinde ve diğer işleyişlerinde problem yok...

Bu problemin nedeni ne olabilir dostlar?

Şimdiden anlayış ve ilginizden dolayı teşekkür ederim.

Not: Yazılım güncelleme,Farklı Ülke Yazılımı,Hard ve Factory Reset seçenekleri denendi.

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Dostlar merhabalar;Bilemiyorum zamanında bu tip bir durum ile belki karşılaştınız belki karşılaşmadınız,fakat eğer ilk defa karşılaşılıyorsa da ilginç bir durum...

Yepyeni bir cihaz aldınız ve problemsiz bir şekilde kullanmaktasınız.Fakat günün birinde bir gün birşey dikkatinizi çekiyor.

Cihazınızın ''Ayarlar'' menüsüne girerek ''Mobil Veri'' seçeneğine tıklıyorsunuz.Buraya kadar problem yok,fakat ''Mobil Veri'' sekmesinden geri çıktığınızda ''Ses'' ''Ekran'' ve ''Genel'' sekmelerine geçiş yapmak istediğinizde,bildirim çubuğunu aşağıya çekmek istediğinizde yada ''Geri'' ''Home'' butonlarına tıkladığınızda telefon kasılıyor ve ekran dokunmatiği işlemiyor.

Tekrar belirtiyorum normal şartlarda cihazınızın ekran dokunmatiğinde ve diğer işleyişlerinde problem yok...

Bu problemin nedeni ne olabilir dostlar?

Şimdiden anlayış ve ilginizden dolayı teşekkür ederim.

Not: Yazılım güncelleme,Farklı Ülke Yazılımı,Hard ve Factory Reset seçenekleri denendi.
Bence servise bir gösterin hocam bizi aşan bir durum bu.

LG G2 16 gb root nasıl yapabilirim bilen var mı?

2495243

2495243

Kapalı Hesap
G2 ye 20c de 4 defa antutu yaptim alinan skorlar 28000 29000 23000 32000 ben boyle sacma test gormedim

• Beğen
Tepkiler: tatar1926

Üst Alt