★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
Evet oyle kronik sorun falan var mi bakayim yeni aldim da cihazi

Sorun felan yok ben asiri derecede yipratici kullaniyorum kasma donma yok bazi yerlerde coook az da olsa yavaslama olabiliyor sadece 120 uygulama var ve bunlarin bazilari biliyorsunuz ki istemesenizde arka planda hep calisiyor .. telefon gayet saglam ..

• Beğen
Tepkiler: tatar1926 ve 2495243

caca41

caca41

Üye
G2 ye 20c de 4 defa antutu yaptim alinan skorlar 28000 29000 23000 32000 ben boyle sacma test gormedim
Dostum yalan falan degil tamam %100 dogrudur demiyorum fakat surekli degisir bu senin telefonunun sarjinin az veya cok olmasi bile antutu test sonucunu degistirir.

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer ve 2495243
Boran20

Boran20

Üye
Ben de G2 kullanıyorum, listeye eklersen sevinirim kardeşim :)

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Hersey iyide beyaz almadgima pismnim

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Lg g2 de siyah , gitmiyor .

canko13

canko13

Üye
Slim armor siyah kılıf var elimde bir ay kullandım, satmak istiyorum, almak istiyen olursa,görüşebiliriz. .

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer
Luck Star

Luck Star

Üye
Slim armor siyah kılıf var elimde bir ay kullandım, satmak istiyorum, almak istiyen olursa,görüşebiliriz. .

Bende almayi dusunuyodum bir ara neden satmak istiyorsunuz acaba bir de fiyat nedir ?

caca41

caca41

Üye
Bende almayi dusunuyodum bir ara neden satmak istiyorsunuz acaba bir de fiyat nedir ?
Arkadasin isine comak sokmak.gibi olmasn ama ben slim armor+dokunmatik kalem +3jelatin 32 liraya aldm kardesm

canko13

canko13

Üye
Aldığın yeri söylersen, belki almak isteyen arkadaşlar olur. Orjinal

caca41

caca41

Üye
Link vermek yasak forumda fakat ogrenmek Isteyen arkadaslar olursa dm'den ulasabilirler bana :)

Üst Alt