LG G2 KitKat yükledim ve gözlemlemelerim;

Bende v10b varken ram 1.2gb oluyodu , 10c guncelledim 1gb dustu , demek kitkat yiycek bizi

caca41

Üye
Evet onlar bi ayarla secilen uygulamada otomatik gizlencek denmisti
Ayari bilmiyorum ama kendisi gizleniyo zaten o da nasil iste video izlerken veya oyun oynarken falan daha once kaliyodu bazi oyunlarda gizlenmiyodu simdi gizleniyo senin dedigini ilk defa duyuyorum varsa boyle bisey cok iyi

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Ayari bilmiyorum ama kendisi gizleniyo zaten o da nasil iste video izlerken veya oyun oynarken falan daha once kaliyodu bazi oyunlarda gizlenmiyodu simdi gizleniyo senin dedigini ilk defa duyuyorum varsa boyle bisey cok iyi
Sadece video izlerken bende gizleniyor.

Sarj bende zaten iyi gidiyodu sikinti yaratmaz kotu bile olsa 4.4 ile ama ben bi fark goremedim ram yuklediginiz uygulamalarla alakali olabilir ram bende ayni 880 ile 1 gb arasindaydim hep 700e fln dustugunde ram temizlemeyke 900 lere geliyodu yine ayni

Anußis

Üye
Kit-Kat ile aslında sarj daha iyi oldu zannımca , ben Htc one'a 4.4 yükledikten sonra sarj en az 3-4 saat arttı ve ram'de 1.5'dan 1.7 görmeye başladı .

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Sizin telefonunuz da hangi uygulamalar yüklü? Ekran gggörüntülerini atarmisinz?

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Kit-Kat ile aslında sarj daha iyi oldu zannımca , ben Htc one'a 4.4 yükledikten sonra sarj en az 3-4 saat arttı ve ram'de 1.5'dan 1.7 görmeye başladı .
Simdilik sarjı tam anlamı ile test etmedik daha. ama 1.7 boş Ram çok iyi bir deger.

hakfad

Üye
Orjinal radyo geldimi bu kitkatta

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Yahu ben bu radyo yok olayini anlamadm bir turlu ben telefonu aldigimda radyo zaten vardi icinde jelly bean de sizde yok muydu.Yoksa bende niye vardi
Sizin telefonunuz da TR romu kurulu olmadığı için Radyo var