Luck Star
Üye
Bende v10b varken ram 1.2gb oluyodu , 10c guncelledim 1gb dustu , demek kitkat yiycek biziYalnız arkadaşlar uyarayım. KitKat güncellemesini yaptıktan sonra telefon daha hızlandı ama Ramı da daha fazla kullanmaya başladı. KitKatı yüklemeden önce Ben telefon da hiç 600 Mb tan aşağı Ram değeri görmüyordum, yükledikten sonra 700 Mb Ramın üzerine pek çıkmıyor telefon. Bu durum bence beraberin de pil tüketimini de arttırdığı için, KitKat 4,2 sürümüne oranla daha fazla şarj tüketeceğine benziyor. Ben daha test etmedim.
Gizlenebilen sanal tuslar dedigin nedir ustam tam anlayamadm su menu geri tusu falan onlar mi ?
Ayari bilmiyorum ama kendisi gizleniyo zaten o da nasil iste video izlerken veya oyun oynarken falan daha once kaliyodu bazi oyunlarda gizlenmiyodu simdi gizleniyo senin dedigini ilk defa duyuyorum varsa boyle bisey cok iyiEvet onlar bi ayarla secilen uygulamada otomatik gizlencek denmisti
Sadece video izlerken bende gizleniyor.Ayari bilmiyorum ama kendisi gizleniyo zaten o da nasil iste video izlerken veya oyun oynarken falan daha once kaliyodu bazi oyunlarda gizlenmiyodu simdi gizleniyo senin dedigini ilk defa duyuyorum varsa boyle bisey cok iyi
Malum daha yeni iyilestirmeler gelir umarimSadece video izlerken bende gizleniyor.
Sanırım öyle olacak. Baktık olmuyor yine v10b Romunu telefona flashlarımBende v10b varken ram 1.2gb oluyodu , 10c guncelledim 1gb dustu , demek kitkat yiycek bizi
O kadar kotu degil yahu cok seyapmamak lazm diye dusunuyorumSanırım öyle olacak. Baktık olmuyor yine v10b Romunu telefona flashlarım
Yok zaten şu anda gayet memnunum. İleride sorun çıkarsa o zaman düşünürüm. Şimdilik sorun yokO kadar kotu degil yahu cok seyapmamak lazm diye dusunuyorum
Sizin telefonunuz da hangi uygulamalar yüklü? Ekran gggörüntülerini atarmisinz?Sarj bende zaten iyi gidiyodu sikinti yaratmaz kotu bile olsa 4.4 ile ama ben bi fark goremedim ram yuklediginiz uygulamalarla alakali olabilir ram bende ayni 880 ile 1 gb arasindaydim hep 700e fln dustugunde ram temizlemeyke 900 lere geliyodu yine ayni
Simdilik sarjı tam anlamı ile test etmedik daha. ama 1.7 boş Ram çok iyi bir deger.Kit-Kat ile aslında sarj daha iyi oldu zannımca , ben Htc one'a 4.4 yükledikten sonra sarj en az 3-4 saat arttı ve ram'de 1.5'dan 1.7 görmeye başladı .
Simdilik sarjı tam anlamı ile test etmedik daha. ama 1.7 boş Ram çok iyi bir deger.
Radyo guncelleme ile gelmez boşuna beklemeyinOrjinal radyo geldimi bu kitkatta
Bende sasirdm.1.7gb bos ram olamaz ki zaten 2gb rami 1.8 olarak görüyor telefon
Yahu ben bu radyo yok olayini anlamadm bir turlu ben telefonu aldigimda radyo zaten vardi icinde jelly bean de sizde yok muydu.Yoksa bende niye vardiOrjinal radyo geldimi bu kitkatta
Sizin telefonunuz da TR romu kurulu olmadığı için Radyo varYahu ben bu radyo yok olayini anlamadm bir turlu ben telefonu aldigimda radyo zaten vardi icinde jelly bean de sizde yok muydu.Yoksa bende niye vardi
Peki neden tr romu kurulu degil sonuc olarak yurt disindan almadi grey urun falan mi acaba ?bimeksten almistim grey degil demislerdiSizin telefonunuz da TR romu kurulu olmadığı için Radyo var
Sizin telefonunuz da hangi uygulamalar yüklü? Ekran gggörüntülerini atarmisinz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?