lg g2 kasılma problemi

Rootlu Custom Fw kullanıyorsan stock roma geç, zaten stock rom ise servise yolla.

dostum antutu sonuçlarına bakma sakın
git cihazı 10dakka buzluğa koy
sonra bida antutu yap gör bak sonuçu

oda olmazsa kısık ateşte 45 dk pişir dolaba koyunca işlemciyi falanmı soğuttuğundan puan yüksek çıkıyo

Tepkiler: By_Casparov
Aynen telefonun ısısı çok önemli. Bir baya soğuk ortamda dene ama nemli olmamasına dikkat et.

Sen dalga geçmedin ben şaka yaptım. doğru söylüyorsun çözüm olabilir. Ama oyun falan oynamadan bi telefon neden ısınsınki, hep dolaptan çıkarıp kullanacak değil. Sen en iyisi servise ver kardeşim.
ben sadece antutu skoru için dedim !

Adamın tek derdi antutu skoru değil ama.

Bence servise versin. Başka çözüm var mı?

d.boyy

Üye
ya kardesım yemek mı yapıyon tavada pembelesınceye kadar pısır buzlukda dursun vs bırak bole seylerı ıllakı soguk ortam vs bıseylerı etkılıyodur ama senın sorunun servıslık belkı bıseyler yuklemısındır sılmısındr ne bılıyım yukarda dedıgın gıbı calısması gerekn cekırdek ram vs calısmıyodur ne ugrasıyosun ver garantıye yapsın mıs gıbı yapamazsa yenıler telefonunu bende g2 kullanıyom gram kasma donma yavaslama vs yok hatta cevremde cogu ınsan hayret kalıyo telefona =))) amıral gemısı ıyıdır candır kıtkat 4.4.2 de gelsın TEhlıke olucakkkk

Konu Sahibi
Buralardayim arkadaslar, idlerim yogun oldugunda dolayi yazamadin, yarin kismetse tekrar hardreset atip deniyecegim...

d.boyy

Üye
Arkadasim cpu z yuklediginde cekirdek vs yazmisinda cpu z acikken bi kac sey yaptiginda hizlica mesela bolum degstr ilk bolume geldiginde 4 cekirdeginde yada 3 cekirdginde fakat durdugunda 1 cekirdek calistgini gorcen cunku performance artikca dewreye girio bu normal

Tepkiler: eddizsound