eddizsound
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bu sorun zamanla olan cinsten değil ayrıca cihaz samsungda değilki zamanla hatta ilk alındığında kasılsın o cihaz servislik kardeşZamanla olur böyle şeyler
Kardeş o telefon servislik istanbuldaysan elden götür halletsinler hemenArkadaslar cihaza hard reset te attim ama yine faydasi olmadi durum hala ayni, stok rom falan mi kursam acaba...
her iki telefona da cpu-z programını bi yükler misin aynı mı herşey?merhaba arkadaşlar, lg g2 telefonum var yaklaşık 3 aylık bir cihaz, fakat kasılma ve yavaş çalışma problemi yaşıyorum, cihazı fabrika ayarlarına döndürdüm sıfırladım fakat problem çözülmedi, aynı telefondan bir arkadaşımda daha var, antutu benchmark programında ikisinide test ettik benim cihaz 6. sırada çıktı, arkadaşımınki 1. sırada ve bariz şekilde benim cihaz daha yavaş çalışıyor, versiyonları falan aynı, bu konuda ne yapılabilir bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum...
kesin bi yargımız yok zaten. sorunu deneme yanılma yöntemiyle bulmaya çalışıyoruzİyide güç tasarrufda olsa bile hem iki çekirdek çalışıyo diye biliyorum hemde güç tasarrufu böyle kasılmaya falan sebeb olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?