Luck Star
Üye
iphone 5 ten ilk android deneyimi olarak bi g2 aldık ona da güncelleme gelmedi arkadaşapple bu konuda hiç böyle değildi.
Apple da birsuru hata vardi ama lg de ne hatasi var ?
iphone 5 ten ilk android deneyimi olarak bi g2 aldık ona da güncelleme gelmedi arkadaşapple bu konuda hiç böyle değildi.
haklısın ustam şu hali iyi bir kamera sorunlu ama 4,4,2 süper bunu versin ben daha birşey istemem...lg müşteri hizmetlerini aradım 32 gb güncelleme verildi dedi 16 için ise bir tarih yok dedi beklemekteyiz dedi bilginiz olsun arkadaşlar...Yanlis yonlendirmeyelim zaten bu haliyle de sorunsuz calisiyor g2 herkesin beklentisi arttigi icin bu haldeyiz yoksa apple g2 nin yaninda fasulye
haklısın ustam şu hali iyi bir kamera sorunlu ama 4,4,2 süper bunu versin ben daha birşey istemem...lg müşteri hizmetlerini aradım 32 gb güncelleme verildi dedi 16 için ise bir tarih yok dedi beklemekteyiz dedi bilginiz olsun arkadaşlar...
haklısın ustam şu hali iyi bir kamera sorunlu ama 4,4,2 süper bunu versin ben daha birşey istemem...lg müşteri hizmetlerini aradım 32 gb güncelleme verildi dedi 16 için ise bir tarih yok dedi beklemekteyiz dedi bilginiz olsun arkadaşlar...
acı ama gerçek malesef ve bu benim için süpriz değildi böyle olacağını tahmin ediyordum çünkü lg yi her aradaığımda haberleri yok tarzda konuştular...facebook lg Türkiye sayfasına girdim her paylaşımlara mesay yazdım aşağıdaki gibi...
Arkadaşlar LG Türkiye'yi koreye genel merkeze email yolu ile şikayetedelim google çeviriciyi kullanarak yazın. koreliler bunların böyle oldugunu bilse hepsini tekme tokat işten kovar...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şimdi çağrı merkezini aradım 32 gb için geldi 16 gbler için bugün akşam ya da yarın gelecek dedi kesin mi diye sorduğumda kesin dediler.
yok heveslenme değilde söyledikleri söyledim sadeceKardeş, fazla bizim gibi heveslenmeyin. Dün bize de bugün/bu akşam kesin gelecek demişlerdi. Ama sonuç ortada...