LG G2 16GB KitKat Geldi mi?

Sponsorlu Bağlantılar

The SLayeR

The SLayeR

Üye
32 ye gelmişmiş hani la hani :sahan2:

Eaglebunker

Eaglebunker

Üye
LG'nin bu sıkıntısından sonra çok aşırı tepki var şu anda. LG kullanıcıları epey mağdur olmuş sanırım. Umarım en kısa sürede halledilir. Böyle bir konudan itibar kaybedilmesi, marka değerinin düşmesine sebep olur.

• Beğen
Tepkiler: Türkbey___
02samsat

02samsat

Üye
SON ALINAN DUYUMLARA GÖRE :

Güncellemenin onay için beklediği ve bu ay sonuna kaldığı belirtilmektedir. (LG Türkiye Müşteri Eziyetlerinden alınan bilgiye göre)

• Beğen
Tepkiler: Türkbey___ ve DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
SON ALINAN DUYUMLARA GÖRE :

Güncellemenin onay için beklediği ve bu ay sonuna kaldığı belirtilmektedir. (LG Türkiye Müşteri Eziyetlerinden alınan bilgiye göre)

Gülüyorum vallahi . :ehe

• Beğen
Tepkiler: Türkbey___ ve 02samsat

oznbzkrt

Üye
Toplanip LG nin guncellestirmesi isini biz ustlenelim bari bu ulkede iyi para kirariz,itibar da kazanilmis olur

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
The SLayeR

The SLayeR

Üye
32 gb lara ota üzerinden gelmeye başlamış

ahmith

ahmith

Üye
Bu akşam "kesinlikle" "gelebilir"... Tezat mı desem, kafa mı buluyolar desem. Ne desem boş soğuttular iyice bu guncelleme işinden.

02samsat

02samsat

Üye
Bu akşam "kesinlikle" "gelebilir"... Tezat mı desem, kafa mı buluyolar desem. Ne desem boş soğuttular iyice bu guncelleme işinden.

Yok kardeşim bildikleri birşey yok ki; boş adamlar yani, Dünde demişlerdi bugün mutlaka gelecek. ama sonuç booş

oznbzkrt

Üye
Allah tan 8 gb lik g2 yok yoksa alanin vay haline nisan da alirdi guncellemeyi ama 2015 te :ah

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
16 ile 32 gb arasında nasıl bir ayrım yapmışlar?
Fark nedir? Nasıl bir mantiktir bu.?

Türkbey___

Türkbey___

Üye
son durum arkadaşlar baya yazdım baya da şikayette bulundum bana verdikleri cevap
  • Arkadaşlar LG Türkiye'yi koreye genel merkeze email yolu ile şikayetedelim google çeviriciyi kullanarak yazın. koreliler bunların böyle oldugunu bilse hepsini tekme tokat işten kovar
    · ·
  • LG G2, Android 4.4 Kitkat güncellemesi, 20 Nisan’da yayınlanmaya başlamıştır. Ay sonuna kadar tüm LG G2’ler güncellemeden faydalanmış olacaktır. Android 4.4 güncellemesinden daha erken faydalanmak isteyen müşterilerimiz, müşteri hizmetlerimizden
    (444 6 543) detaylı bilgi alabilirler.
    Destek için linki takip ediniz:
    · ·
    • ne detaylı bilgisi yahu arıyoruz her birinizbirşey diyor birbirinizden haberiniz yok bırakın Allah aşkına bir çok arkadaş lg mobile email ile şikayet ettik sizi. ayıp size ayıp
      ·

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: DiaBLoS, The SLayeR, oznbzkrt ve 1 kişi daha

oznbzkrt

Üye
Daha erken faydalanmak isteyenler soyle boyle yapsin demis ne yapacak acaba kargoyla mi gonderecek kitkat i hay Allah'im

Ondan sonra millet neden iphone aliyor adam dakikasina kadar soyluyor gelecek zamani yazik lg cok yazik

• Beğen
Tepkiler: The SLayeR
The SLayeR

The SLayeR

Üye
az iş çok laf : lg türkiye ...

Türkbey___

Türkbey___

Üye
MÜJDEEEEEEEEEEEEEE

GELDİ ARKADAŞLAR PC SUİT İLE BEN ŞU AN İNDİRİYORUM...

• Beğen
Tepkiler: The SLayeR ve oznbzkrt

oznbzkrt

Üye
Bu arada Türkbey arkadasimizi sabrindan azminden ve paylasimci ruhundan dolayi tebrik ve tesekkur ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Türkbey___
insidee_

insidee_

Üye
cok pıs sovecem hala gelen gıden yok

insidee_

insidee_

Üye
pcden otadan kontrol edıyorum yok yok yok 16 gb v10c

Üst Alt