LG G2 16GB KitKat Geldi mi?

Sponsorlu Bağlantılar

oznbzkrt

Üye
Yanlis yonlendirmeyelim zaten bu haliyle de sorunsuz calisiyor g2 herkesin beklentisi arttigi icin bu haldeyiz yoksa apple g2 nin yaninda fasulye

• Beğen
Tepkiler: Türkbey___
Türkbey___

Türkbey___

Üye
Yanlis yonlendirmeyelim zaten bu haliyle de sorunsuz calisiyor g2 herkesin beklentisi arttigi icin bu haldeyiz yoksa apple g2 nin yaninda fasulye
haklısın ustam şu hali iyi bir kamera sorunlu ama 4,4,2 süper bunu versin ben daha birşey istemem...lg müşteri hizmetlerini aradım 32 gb güncelleme verildi dedi 16 için ise bir tarih yok dedi beklemekteyiz dedi bilginiz olsun arkadaşlar...

• Beğen
Tepkiler: 02samsat ve DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
haklısın ustam şu hali iyi bir kamera sorunlu ama 4,4,2 süper bunu versin ben daha birşey istemem...lg müşteri hizmetlerini aradım 32 gb güncelleme verildi dedi 16 için ise bir tarih yok dedi beklemekteyiz dedi bilginiz olsun arkadaşlar...

Şaka mı bu ?

02samsat

02samsat

Üye

Daha dün akşam, bugün mutlaka gelecek diyorlardı, bugünde böyle mi diyorlar. Yalancılıkta çığır açıyorlar yazık. Gül gibi cihaza böyle g.zekalı adamlar

• Beğen
Türkbey___

Türkbey___

Üye
acı ama gerçek malesef ve bu benim için süpriz değildi böyle olacağını tahmin ediyordum çünkü lg yi her aradaığımda haberleri yok tarzda konuştular...facebook lg Türkiye sayfasına girdim her paylaşımlara mesay yazdım aşağıdaki gibi...
Arkadaşlar LG Türkiye'yi koreye genel merkeze email yolu ile şikayetedelim google çeviriciyi kullanarak yazın. koreliler bunların böyle oldugunu bilse hepsini tekme tokat işten kovar...

• Beğen
Tepkiler: oznbzkrt ve 02samsat
02samsat

02samsat

Üye
acı ama gerçek malesef ve bu benim için süpriz değildi böyle olacağını tahmin ediyordum çünkü lg yi her aradaığımda haberleri yok tarzda konuştular...facebook lg Türkiye sayfasına girdim her paylaşımlara mesay yazdım aşağıdaki gibi...
Arkadaşlar LG Türkiye'yi koreye genel merkeze email yolu ile şikayetedelim google çeviriciyi kullanarak yazın. koreliler bunların böyle oldugunu bilse hepsini tekme tokat işten kovar...

Bende biraz önce 444 6 543 müşteri hizmetlerini aradım.
Yazılım ne zaman gelecek ;
LG :
Türkiye sürümü için henüz onay verilmemiş, Onay verme işlemi birkaç gün sürebilir deniliyor.
Niye resmi bir açıklama yapmıyorsunuz ?
LG :
Bugün itibari ile bir resmi açıklama yapacağız diyorlar

YALAN, YALAN, YALAN...

• Beğen
Tepkiler: oznbzkrt ve Türkbey___
Türkbey___

Türkbey___

Üye
Arkadaşlar LG Türkiye'yi koreye genel merkeze email yolu ile şikayetedelim google çeviriciyi kullanarak yazın. koreliler bunların böyle oldugunu bilse hepsini tekme tokat işten kovar

• Beğen
Tepkiler: 02samsat

HALİL.113

Üye
ben apple de hiçbir sorunlar karşılaşmadım. yanliş anlama g2 çok severek araştırarak aldım. memnunum da. ama lgnin böyle yapması can sıkan bişi.

• Beğen
ahmith

ahmith

Üye
"L"anet "G"elsin... Sahtekarlar

• Beğen
Tepkiler: oznbzkrt, Türkbey___ ve 02samsat
canko13

canko13

Üye
Yaaaa sabır yaaaa sabır.

Kareas345

Üye
    Konu Sahibi
Musteri hizmetlerini arayin paso sorun face sayfasina yorum mesaj falan atin ki bi aciklama gelsin artik

Türkbey___

Türkbey___

Üye
lg kore sayfasına aşağıdakini kopyala yapıştır yapın

We don't want uninformed and careless LG Turkey Support Department. When we called and wanted them to inform us about NFC qualification, LG Turkey didn't informed us and ended the session. LG Turkey announced that they would release the KITKAT update for LG G2 users in Turkey a few months ago but they always delayed. Once again LG Turkey announced that they were going to release the KITKAT update for LG G2 users in Turkey on 20 April but there is still no update for LG G2 users in Turkey. We called them and asked when the KITKAT update would be released, they told us that today was Sunday and their mobile support department was on vacation. LG Turkey doesn't pay attention to their LG customers after they have sold the LG products, also LG Turkey doesn't have information about LG products and their qualifications. As LG Turkey customers we want more experienced more skillful LG Turkey Support Department and especially we want LG Turkey Department that deals with customers much more. We want you to do your duty and solve the problems about LG Turkey Support Department. Your sincerely. LG MOBILE AND LG G2 CUSTOMERS IN TURKEY

HALİL.113

Üye
şimdi çağrı merkezini aradım 32 gb için geldi 16 gbler için bugün akşam ya da yarın gelecek dedi kesin mi diye sorduğumda kesin dediler.

02samsat

02samsat

Üye
şimdi çağrı merkezini aradım 32 gb için geldi 16 gbler için bugün akşam ya da yarın gelecek dedi kesin mi diye sorduğumda kesin dediler.

Kardeş, fazla bizim gibi heveslenmeyin. Dün bize de bugün/bu akşam kesin gelecek demişlerdi. Ama sonuç ortada...

Kareas345

Üye
    Konu Sahibi
Gelsin artik

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
LG güncelleme konusunda bir kez daha sınıf da kalmistir.

02samsat

02samsat

Üye
Bir arkadaşım demişti, LG iyi ama doğurup doğurup ortada bırakıyormuş. Aynen öyle oluyor

Kareas345

Üye
    Konu Sahibi
Bence lg den ziyade lgturkiye cunku avrupada samsung ve digerlerinden once g2 ye geldi ktkat

Üst Alt