LG, eski Optimus modellerine KitKat getiriyor

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
LG, eski Optimus modellerine KitKat getiriyor

LG, eski Optimus modelleri için Android KitKat güncellemesinin yolda olduğunu duyurdu ve Optimus kullanıcılarının yüreklerine su serpti.

LG Brezilya'nın Facebook'tan yaptığı açıklamaya bakılırsa, temmuz ayı itibarıyla Optimus G Pro, ağustos ayı itibarıyla da Optimus G için Android 4.4.2 KitKat güncellemeleri yayınlanacak. Optimus G çıkalı neredeyse 2 yıl olacak ve LG'nin bu modeline en güncel yazılım desteğini getirecek olması güzel bir hareket.

Bu arada, L7 II ve çift sim destekli G Pro Lite için de yıl bitmeden güncellemenin gelmesi bekleniyor. LG Optimus 4X HD ve LG Optimus F5 kullanıcıları ise, KitKat güncellemesini alamayacak.

[ Alıntı değildir, kişisel görüşler eklenerek paylaşılmıştır ]

• Beğen
Tepkiler: ByKatre

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Lg güncellemeler konusundaki kara lekeyi silebilecek mi bakalım :)

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
ByKatre

ByKatre

Üye
lg şu ara iyi gibi ;)

• Beğen
Tepkiler: mehsevim

burak1011

Üye
g2 yede yeni arayüzü verirse lg g4 ü almak sart olur :D

erko merko

erko merko

Üye
ah be Samsung biraz örnek alsan LG'yi

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
kaynak var mi peki :)

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
4.4.2 Güncellemesini Vermenin Karşılığı Olarak G3de Satış Rekoru Kırma Beklentisi Peşindeler Gibi Geldi Bana :hmmm

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
erko merko

erko merko

Üye
Son zamanlarda yayılan bir söz var. "Samsung pişmanlıktır" diye.. :)
Hocam s4 kullanıcısı olarak bir sorunum yok çok şükür şuan için ama s2,s3 kullanıcılarına çok ayıp etti Samsung

burak1011

Üye
O ara yüzü g2ye vereceklerini sanmiyorum :)
Hocam bende pek sanmıyorum işin doğrusu ama ilerleyen süreçte belki diyorum. baktık olmadı xda 'nin yaptığı rom u atar geçeriz:) gayet güzel görünüyor

Üst Alt