Android 8.0 Oreo ile Çalışan LG G6 Ortaya Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Android 8.0 Oreo ile Çalışan LG G6 Ortaya Çıktı
LG'nin amiral gemisi G6, Android 8.0 Oreo işletim sistemi ile Geekbench adlı benchmark testinde ortaya çıktı.



Google, Android 8.0 Oreo güncellemesini resmi olarak duyurduktan sonra Android platformunun en güncel sürümü ile bazı Pixel 2 serisi akıllı telefon modellerini de resmi olarak piyasaya çıkardı. Bununla birlikte Huawei de Mate 10 serisi akıllı telefon modellerini Android 8.0 Oreo işletim sistemi ile duyurdu. Bu arada, Android akıllı telefon üreticileri de yeni güncelleme için çalışmalarına devam ediyor.

Bu üreticilerden biri de LG oldu. LG, muhtemelen Android 8.0 Oreo güncellemesini ilk olarak amiral gemisi G6 modeli için kullanıma sunacak. Ve görünüşe göre Android 8.0 Oreo güncellemesi LG G6 için çok yakında kullanıma sunulacak.

Android 8.0 Oreo güncellemesi yakında LG G6 için sunulacak. Android 8.0 Oreo işletim sistemi altında çalışan bir LG G6, Geekbench benchmark sitesi üzerinde ortaya çıktı. Bu da yeni güncellemenin LG G6 için test edildiği anlamına geliyor.

LG G6, bu yıl Mart ayında Android 7.0 Nougat işletim sistemi ile piyasaya sunuldu. Android 8.0 Oreo güncellemesi hakkında ise resmi hiçbir açıklama yapılmadı. Ancak, LG G6 için Android 8.0 Oreo güncellemesi testleri sorunsuz olarak devam ederse, güncelleme çok yakında kullanıcılara sunulacak demektir.
Android 8.0 Oreo ile Çalışan LG G6 Ortaya Çıktı
 


Üst Alt