Haber LG modelleri için Android 6.0 ROM’u geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
LG modelleri için Android 6.0 ROM’u geldi
LG’nin giriş ve orta seviyede sunduğu modeller için Android 6.0 ROM’u çıktı.


Akıllı telefon kullanıcılarının yakından takip ettiği güncellemelere bir yenisi daha eklendi. Üretici firmalar önce sundukları telefon modellerine yazılım desteği vermezken ROM geliştiricileri imdada yetişiyor.



Android’in açık kaynaklı yapısı sayesinde geliştirilmeye müsait olması ROM geliştiricileri bu yöne yönlendiriyor. Bu alanda en bilindik isimlerden biri olan CyanogenMod ekibi, geçtiğimiz gün Samsung’Un büyük başarılara imza atan fakat firma tarafından unutulan modeli Galaxy S3 için kullanıcıların beklediği Android 6.0 Marshmallow tabanlı CyanogenMod 13 Nıghtly ROM’unu çıkarmıştı. Daha test aşamasında olan bu ROM sürümü şimdi ise LG modelleri için geldi. CyanogenMod ekibi LG’nin giriş ve orta segmentte sunduğu modeller için Android 6.0 Marshmallow tabanlı CyanogenMod 13 Nıghtly ROM’unu sundu. Bu ROM LG G3 S, LG G3 Beat, LG G2 Mini ve LG Optimus modellerine geldi.

Daha önceki sürüm gibi test aşamasında olan bu ROM sürümü, bazı eksiklikler içermekte ve tam stabil olarak çalışmamakta. Tabi ki belirtilen modellerden birine sahipseniz ve Android 6.0 Marshmallow deneyimi yaşamak istiyorsanız cihazınızın root’lu olması gerektiğinii hatırlatalım. LG G3 Beat için , LG G3 S için , LG G2 Mini için , LG Optimus L70 için cihazınıza uygun ROM’u indirip kullanabilirsiniz.

LG modelleri için Android 6.0 ROM’u geldi - MaxiCep
 


Black-GhosT

Black-GhosT

Üye
g2 için 6 yokmu
 
reflex

reflex

Üye
G2 için resmi çıkacak diye duymuştum.
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
firma planları doğrultusunda vermiyorlar yoksa snap800 vs bu işlemciler android 8-9 görebilecek seviyede donanım olarak
 
  • Beğen
Tepkiler: reflex
hikmet366

hikmet366

Üye
Samsung s6 ve s6 edge + orijinal 6.0 rom çıkmış ama test için gönüllü kişiler aranıyormus yurt dışı için geçerli
 
Invoke

Invoke

Üye
6.0 da eskidi artık.
 
erhanurcan

erhanurcan

Üye
Lg l70 cyanogen 13.0 yukledim pek harika. Fakat hergun bir guncelleme aliyor ve guncellemw bilgisi yok anlamadim. Birde yayinlma ekrani calismiyor . antutu 15200 . birde dahili hafiza sorunu olmayaydi iyiyydi
 


Üst Alt