LG G5 için Android Nougat güncellemesi ne zaman geliyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
LG G5 için Android Nougat güncellemesi ne zaman geliyor?
Akıllı telefon pazarının en önemli üreticilerinden birisi LG olurken, firma farklı donanım özelliklerine sahip bir çok akıllı telefon modelini bu sene sunarken, firmanın en önemi cihaz ise LG G5 adındaki amiral gemisi oldu. Bu akıllı telefon Şubat ayında resmi olarak duyurulurken, Nisan ayı itibari ile de satışa sunulmaya başlanmıştı.



LG'nin bu amiral gemisi üst düzey özelliklerle gelirken, işletim sistemi de Android 6.0.1 Marshmallowolarak yer alıyor. Bir çok amiral gemisi model gibi LG G5 için de Android 7.0 Nougat güncellemesi büyük merakla bekleniyor.

Henüz resmi olarak bu güncellemenin ne zaman sunulacağı yönünde bilgi bulunmazken, Avustralya'da faaliyet gösteren büyük cep telefonu operatörü Optus'tan bazı bilgiler geldi.

Optus'un, web sitesi üzerinden yayınladığı bilgiye göre Android 7.0 Nougat güncellemesi LG G5 için test ediliyor ve Kasım ayı ortasında da yayınlanmaya başlanacak. Bu da yaklaşık 1 ay sonra LG G5 sahiplerinin Android 7.0 Nougat güncellemesine kavuşacağı anlamına geliyor.

LG G5 akıllı telefon 5.3" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip. Cihazın sistem belleği 4GB olarak belirlenmiş ve ayrıca dahili veri kapasitesi de 32GB olarak geliyor.

Qualcomm'un dört çekirdekli işlemcili Snapdragon 820 yonga setinden güç alan akıllı telefonun arkasında 16MP + 8MP olmak üzere çift kamera bulunurken, ayrıca 8MP ön kameraya sahip.
LG G5 için Android Nougat güncellemesi ne zaman geliyor?
 


Üst Alt