tam hatirlamiyorum ama sanirim yuklemedim gapps i.
servise gönderdim 2 gün önce geldi çok şükür ama yine denicem hahahahaha akıllanmıyorum napim 
) ne normal yolla ne kurtarma modunda
)
ayrıca yeni kernel yüklenmiş. bu da eski kerneldeki sorunların kalktığı anlamına gelebilir. şimdilik benden bu kadar. eğer siz de yüklerseniz yorumlarınızı mutlaka yazın 
şu an JB yüklemeye karar verdim. bilindiği üzere bazı avrupa ülkelerine güncellemeler geldi ama bizim ülkemizde halen yok. europe open kdzsini indirdim ve şu an yükleme aşamasındayım.
- - - Eklendi - - -
bugün Tayland, Vietnam, Singapur, Endonezya için de JB çıkmış durumda. Demek ki Türkiye için gelmesi de çok yakındır. Takipte kalın
- - - Eklendi - - -
ben yaptım siz yapmayın telefonum açılmıyor) ne normal yolla ne kurtarma modunda
)
- - - Eklendi - - -
ne oldu da başladı bilmiyorum ama şu an uygulamalarım yükseltiliyor
- - - Eklendi - - -
JB güncellemesinden ben oldukça memnun kaldım. görselliğiyle olsun stabilitesiyle olsun iyi olmuş. usb ile bağladığımda sd kartı görmüyordu ama e610 usb driverını yükleyince o sorun da ortadan kalktı. görev yöneticisi falan eklenmiş bu da artı bir gelişme bana göreayrıca yeni kernel yüklenmiş. bu da eski kerneldeki sorunların kalktığı anlamına gelebilir. şimdilik benden bu kadar. eğer siz de yüklerseniz yorumlarınızı mutlaka yazın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uploaded withLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uploaded withLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şuan bende yukledım. fakat şarj sorunu hala devam ediyor. android is hala yuzde 50-60 civarı şarj tuketiyor.hayir sifirlamadim hic bir seyi.oldugu gibi uzerine yukledim ve sonradan da hic bir sey yapmadim.
android mi yoksa bekleme modu mu %62 gosteriyor. bende android az cunku.eger olmazsa hard reset atin bir kere.
şu an bende de %64) demek ki çok sorun değil bu
![]()
Wifiyi kapafsanizda farkedecegini dusunmuyorum. Simdi ilk sayfadaki romlardan hangisini onerirsiniz birini yukleyecegim de.ben yuzde 92de biraktim, wifi ve senkronizasyon surekli acik birakiyorum. su an yuzde 77. eger wifi vs. kapatirsam cok az gidiyor.
emin olun fark ediyor ama yinede siz bilirsiniz. cm10 yüklemiştim ama pek memnun kalmamıştım. piksel piksel görünüyordu ekran. sanırım onun da çözümü farklı bir kernel yüklemekmiş.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgösterilmiş ama denemediğim için tam bir şey diyemiyorum. o yüzden sorumluluk size kalmış. eğer memnun kalmazsanızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızstock kernel verilmiş tekrar onu yüklersiniz.
onun disinda aosp veya acid romu denediniz mi ?acid romu denemiştim bana daha çok launcher gibi gelmişti. pek bi değişiklik göremedim ki android sürümü falan hepsi aynıydı. bir tek görünümü farklıydı ve bir çok müzik programı yüklüydü. isminden anlaşılacağı gibi walkman![]()