LG E610/E612/E615 Bootloader Kilidini Kaldırma

Sponsorlu Bağlantılar

bnerdem

bnerdem

Üye
    Konu Sahibi
neden olmaz hic bir fikrim yok.sonucta rom atilabiliyor ya da bootboalder kilidi kırık yani.

alperwan

Üye
neden olmaz hic bir fikrim yok.sonucta rom atilabiliyor ya da bootboalder kilidi kırık yani.
Verdigin rom niye olmadi anlamadim yarida kesiliyor. Bu romun kdz si var mi elinizde ?

bnerdem

bnerdem

Üye
    Konu Sahibi
kdz olarak polanda ve ispanya yi indirmistim. baska kdz yok ki zaten onlari da verdigim linkten indirmistim.

alperwan

Üye
sorunu çözdüm galiba. elimdeki kdz ler e612 kdzsiymiş. şimdi e610 olanı indirip deneyeceğim. sonuçları bildiririm

bnerdem

bnerdem

Üye
    Konu Sahibi
insallah olur da kurtulursun bu dertten :)

alperwan

Üye
aynen yedi bitirdi beni bu l5 :)

bnerdem

bnerdem

Üye
    Konu Sahibi
yine mi olmadi :)

alperwan

Üye
maalesef yine aynı hatayı verdi. kurtulamicam bu jelly bean den galiba. hiçbir sıkıntım yok hersey cok guzel fakat telefon uyku moduna geçmiyor. android sistemi yüzde 70 şarj yiyor. yoksa gayet başarılı.

bnerdem

bnerdem

Üye
    Konu Sahibi
internetten baksana belki o romla ilgili bir sey demislerdir.guncellemesi falan vardir belki.

alperwan

Üye
bnerdem

bnerdem

Üye
    Konu Sahibi
eger guzelse bende deneyeyim onu.yukledikten sonra goruslerini yazarsan sevinirim :)

alperwan

Üye
20B kdzsini yukledım. tek kelımeyle berbat. olusturdugum klasorler bos gorunuyor menude dokundugun zaman algılamıyor fakat orta tuşa basınca ana ekrana dönüyor. kısacası sakın yuklemeyin

bnerdem

bnerdem

Üye
    Konu Sahibi
20B kdzsini yukledım. tek kelımeyle berbat. olusturdugum klasorler bos gorunuyor menude dokundugun zaman algılamıyor fakat orta tuşa basınca ana ekrana dönüyor. kısacası sakın yuklemeyin

indirdiginiz forumun linkini verebilir misiniz?

bnerdem

bnerdem

Üye
    Konu Sahibi
hangi ülkeninkini yüklediniz?

- - - Eklendi - - -

bir kaç forumdan araştırdım. bir ay içerisinde Türkiye için de JB geleceği söyleniyor. tahminimce Türkiye'ye geç geliyor ama daha stabil geliyor. Diğer kdzleri denemiştim ilk başta 10L ama bizim 10F daha iyi ondan. ilk onlara çıkıyor ama iyi olmuyor. güncellemeleri sürekli artıyor.

alperwan

Üye
hangi ülkeninkini yüklediniz?

- - - Eklendi - - -

bir kaç forumdan araştırdım. bir ay içerisinde Türkiye için de JB geleceği söyleniyor. tahminimce Türkiye'ye geç geliyor ama daha stabil geliyor. Diğer kdzleri denemiştim ilk başta 10L ama bizim 10F daha iyi ondan. ilk onlara çıkıyor ama iyi olmuyor. güncellemeleri sürekli artıyor.
Polonyayi indirdim galiba. Bu sarj sorunu bir an once cozulmeli guncellemeyle

bnerdem

bnerdem

Üye
    Konu Sahibi
en cok indirilen italyaymis.o daha stabil olabilir.birde europe open

alperwan

Üye
Bnerdem bu size verdigim cm yi kurduktan sonra gapps i yuklediniz mi yoksa ilk acilisi gapps i yuklemeden mi yaptiniz?

Takipçi Satın Al

Üst Alt