alperwan
Üye
hepsini denemedim ama acid vardi.ama o da launcher gini biseydi.deneyin isterseniz.
Bence bu telefonu ics yapabilirsem butun custom romlari yukleyebilicem ama olmuyor.
hepsini denemedim ama acid vardi.ama o da launcher gini biseydi.deneyin isterseniz.
Verdigin rom niye olmadi anlamadim yarida kesiliyor. Bu romun kdz si var mi elinizde ?neden olmaz hic bir fikrim yok.sonucta rom atilabiliyor ya da bootboalder kilidi kırık yani.
maalesef yine aynı hatayı verdi. kurtulamicam bu jelly bean den galiba. hiçbir sıkıntım yok hersey cok guzel fakat telefon uyku moduna geçmiyor. android sistemi yüzde 70 şarj yiyor. yoksa gayet başarılı.yine mi olmadi![]()
Bendeki jb 20A simdi baktim 20B cikmis firmware sitesinde onu indirip deniyecegiminternetten baksana belki o romla ilgili bir sey demislerdir.guncellemesi falan vardir belki.
Tamam yarin yukleyebilirim ancak yazarim.eger guzelse bende deneyeyim onu.yukledikten sonra goruslerini yazarsan sevinirim![]()
20B kdzsini yukledım. tek kelımeyle berbat. olusturdugum klasorler bos gorunuyor menude dokundugun zaman algılamıyor fakat orta tuşa basınca ana ekrana dönüyor. kısacası sakın yuklemeyin
indirdiginiz forumun linkini verebilir misiniz?
Polonyayi indirdim galiba. Bu sarj sorunu bir an once cozulmeli guncellemeylehangi ülkeninkini yüklediniz?
- - - Eklendi - - -
bir kaç forumdan araştırdım. bir ay içerisinde Türkiye için de JB geleceği söyleniyor. tahminimce Türkiye'ye geç geliyor ama daha stabil geliyor. Diğer kdzleri denemiştim ilk başta 10L ama bizim 10F daha iyi ondan. ilk onlara çıkıyor ama iyi olmuyor. güncellemeleri sürekli artıyor.