LG E610/E612/E615 Bootloader Kilidini Kaldırma

Sponsorlu Bağlantılar

bnerdem

bnerdem

Üye
    Konu Sahibi
tam hatirlamiyorum ama sanirim yuklemedim gapps i.

bnerdem

bnerdem

Üye
    Konu Sahibi
evet ondan olabilir. bir keresinde yukledigimde butun google aktiviteleri hata veriyordu.

alperwan

Üye
Maalesef yine olmadi

cevdet sunay

Üye
Arkadaşlar Cm10 romunu yüklemeden önce wipe data / wipe chache / dalvik chache gibi işlemleri yapıyorsunuz yani onları resetlemk gerekiyor ondan sonra chose zipp from sd card diyerek zip dosyasından yükleme işlemini yapıyorsunuz yalnız size bir uyarım bunları yaparken çok fazla uğraşmayın yani olmuyorsa kapatın telefonu 2-3 gün sonra tekrar deneyin fazla yüklenince telefonun anakartı yanıyor benim yandı :D servise gönderdim 2 gün önce geldi çok şükür ama yine denicem hahahahaha akıllanmıyorum napim :D

bnerdem

bnerdem

Üye
    Konu Sahibi
garanti kapsaminda mi yapildi peki?

bnerdem

bnerdem

Üye
    Konu Sahibi
şu an JB yüklemeye karar verdim. bilindiği üzere bazı avrupa ülkelerine güncellemeler geldi ama bizim ülkemizde halen yok. europe open kdzsini indirdim ve şu an yükleme aşamasındayım.

- - - Eklendi - - -

bugün Tayland, Vietnam, Singapur, Endonezya için de JB çıkmış durumda. Demek ki Türkiye için gelmesi de çok yakındır. Takipte kalın;)

- - - Eklendi - - -

ben yaptım siz yapmayın telefonum açılmıyor :)) ne normal yolla ne kurtarma modunda :))

- - - Eklendi - - -

ne oldu da başladı bilmiyorum ama şu an uygulamalarım yükseltiliyor :)

- - - Eklendi - - -

JB güncellemesinden ben oldukça memnun kaldım. görselliğiyle olsun stabilitesiyle olsun iyi olmuş. usb ile bağladığımda sd kartı görmüyordu ama e610 usb driverını yükleyince o sorun da ortadan kalktı. görev yöneticisi falan eklenmiş bu da artı bir gelişme bana göre :) ayrıca yeni kernel yüklenmiş. bu da eski kerneldeki sorunların kalktığı anlamına gelebilir. şimdilik benden bu kadar. eğer siz de yüklerseniz yorumlarınızı mutlaka yazın :)

Uploaded with

Uploaded with

alperwan

Üye
şu an JB yüklemeye karar verdim. bilindiği üzere bazı avrupa ülkelerine güncellemeler geldi ama bizim ülkemizde halen yok. europe open kdzsini indirdim ve şu an yükleme aşamasındayım.

- - - Eklendi - - -

bugün Tayland, Vietnam, Singapur, Endonezya için de JB çıkmış durumda. Demek ki Türkiye için gelmesi de çok yakındır. Takipte kalın;)

- - - Eklendi - - -

ben yaptım siz yapmayın telefonum açılmıyor :)) ne normal yolla ne kurtarma modunda :))

- - - Eklendi - - -

ne oldu da başladı bilmiyorum ama şu an uygulamalarım yükseltiliyor :)

- - - Eklendi - - -

JB güncellemesinden ben oldukça memnun kaldım. görselliğiyle olsun stabilitesiyle olsun iyi olmuş. usb ile bağladığımda sd kartı görmüyordu ama e610 usb driverını yükleyince o sorun da ortadan kalktı. görev yöneticisi falan eklenmiş bu da artı bir gelişme bana göre :) ayrıca yeni kernel yüklenmiş. bu da eski kerneldeki sorunların kalktığı anlamına gelebilir. şimdilik benden bu kadar. eğer siz de yüklerseniz yorumlarınızı mutlaka yazın :)

Uploaded with

Uploaded with

hangi ülkenin kdz sini yukledınız ? ve yuklemeden once telefonu sıfırladınız mı ?

- - - Eklendi - - -

pardon europa open yazmışsınız gormedim. peki sıfırladınız mı telefonu ?

bnerdem

bnerdem

Üye
    Konu Sahibi
hayir sifirlamadim hic bir seyi.oldugu gibi uzerine yukledim ve sonradan da hic bir sey yapmadim.

alperwan

Üye
hayir sifirlamadim hic bir seyi.oldugu gibi uzerine yukledim ve sonradan da hic bir sey yapmadim.
şuan bende yukledım. fakat şarj sorunu hala devam ediyor. android is hala yuzde 50-60 civarı şarj tuketiyor.

bnerdem

bnerdem

Üye
    Konu Sahibi
android mi yoksa bekleme modu mu %62 gosteriyor. bende android az cunku.eger olmazsa hard reset atin bir kere.

alperwan

Üye
android mi yoksa bekleme modu mu %62 gosteriyor. bende android az cunku.eger olmazsa hard reset atin bir kere.

Bu sekilde

- - - Eklendi - - -

Onu cok yaptim fakat Hard resetten sonra uygulamalari titanium backup tan geri yukluyorum. Birde uygulamalari yuklemeden denicem.

- - - Eklendi - - -

Daha bu resimdeki iyi hali 60-70 lere ciktigi oluyor

bnerdem

bnerdem

Üye
    Konu Sahibi
şu an bende de %64 :)) demek ki çok sorun değil bu :D

alperwan

Üye
şu an bende de %64 :)) demek ki çok sorun değil bu :D

Siz oyle sanin. Gece %80 olarak biraktigim sarj sabah %50 lerde oluyor. Telefonu kilitlediginizde uyku moduna gecmiyor. Surekli uyanik kaliyor.

bnerdem

bnerdem

Üye
    Konu Sahibi
ben yuzde 92de biraktim, wifi ve senkronizasyon surekli acik birakiyorum. su an yuzde 77. eger wifi vs. kapatirsam cok az gidiyor.

alperwan

Üye
ben yuzde 92de biraktim, wifi ve senkronizasyon surekli acik birakiyorum. su an yuzde 77. eger wifi vs. kapatirsam cok az gidiyor.
Wifiyi kapafsanizda farkedecegini dusunmuyorum. Simdi ilk sayfadaki romlardan hangisini onerirsiniz birini yukleyecegim de.

bnerdem

bnerdem

Üye
    Konu Sahibi
emin olun fark ediyor ama yinede siz bilirsiniz. cm10 yüklemiştim ama pek memnun kalmamıştım. piksel piksel görünüyordu ekran. sanırım onun da çözümü farklı bir kernel yüklemekmiş. gösterilmiş ama denemediğim için tam bir şey diyemiyorum. o yüzden sorumluluk size kalmış. eğer memnun kalmazsanız stock kernel verilmiş tekrar onu yüklersiniz.

alperwan

Üye
emin olun fark ediyor ama yinede siz bilirsiniz. cm10 yüklemiştim ama pek memnun kalmamıştım. piksel piksel görünüyordu ekran. sanırım onun da çözümü farklı bir kernel yüklemekmiş. gösterilmiş ama denemediğim için tam bir şey diyemiyorum. o yüzden sorumluluk size kalmış. eğer memnun kalmazsanız stock kernel verilmiş tekrar onu yüklersiniz.

Ben cm10 u yukleyemiyorum malum :) onun disinda aosp veya acid romu denediniz mi ?

bnerdem

bnerdem

Üye
    Konu Sahibi
acid romu denemiştim bana daha çok launcher gibi gelmişti. pek bi değişiklik göremedim ki android sürümü falan hepsi aynıydı. bir tek görünümü farklıydı ve bir çok müzik programı yüklüydü. isminden anlaşılacağı gibi walkman :D

alperwan

Üye
acid romu denemiştim bana daha çok launcher gibi gelmişti. pek bi değişiklik göremedim ki android sürümü falan hepsi aynıydı. bir tek görünümü farklıydı ve bir çok müzik programı yüklüydü. isminden anlaşılacağı gibi walkman :D

20b rootlu olsa cok daha guzel olurdu. Bu arada jelly bean de download mod a alma farkli gece attiginiz mesajda download moda alamiyorum demistiniz. Ses kisma tusuna basiliyken kabloyu takin on isiklar yandiginda elinizi kisma tusundan cekip hemen tekrar basin

- - - Eklendi - - -

Butun l5 kullanicilari yukledi bi ben yukleyemedim cm10 u

Takipçi Satın Al

Üst Alt