Lewa os 5 v5

Sponsorlu Bağlantılar

emre2147

Üye
Note^3 Romundan bu roma geçeceğim geçtikten sonra yorumlarımı sizlerle paylaşırım teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Buğra

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Ben note 3 teyim aksam bu romu yukledim oyle bir denemek icin 1 saat falan takildim guzel ama galeride diger fotograflarim cikmiyor birvbendemi var bu sorun acaba

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Ben note 3 teyim aksam bu romu yukledim oyle bir denemek icin 1 saat falan takildim guzel ama galeride diger fotograflarim cikmiyor birvbendemi var bu sorun acaba
Birde note 3 yazi fontu cok hosuma gidiyor bu romda bu fontu nasil yapabiliriz

isoban

Üye
Bu pil yuzdesi sadece sarj olurken cikiyor bunu surekli aktif etmek gibi bir durum yokmudur acaba

• Beğen

isoban

Üye
Benim bahsettigim o degil normal pil gostergesinin yaninda cikan % isaretinden bahsediyorum pil gostergesinin icinde yazan sayidan degil bahsettigim sadece sarja takinca cikiyor cozemedim hocam

ghostreal

Üye
2.hatta 3G calisiyor mu?

• Beğen
smh60

smh60

Üye
Güncellenme 1 çıkmıs 22 aralıkta yeni gördüm diğer forumda romdaki tek eksiklik yeni çıkan tellerde kameradaki netlik sorunu bi de bu çözülse kusursuz

• Beğen
ölümüne

ölümüne

Üye
romdaki launcheri paylaşabilir misiniz ayrı olarak internette lewa launcher var fakat bu değil sanırım

• Beğen
cemil 14

cemil 14

Üye
deneyecem tesekkurler

• Beğen

emre2147

Üye
ROM gerçekten güzel arayüz olarak denediğim bütün ROM lardan daha lezzetli. Kullanımı ilk baslarda zorla ya biliyor o yüzden biraz sabır gösterin. Şimdi romda gördüğüm bir kaç eksikten bahsetmek istiyorum. Öncelikle gözümüze çarpmayacak yerlerde japonca yada Çince yazılar var. 2.hatta 3g çalışmıyor birde çözemediğim bir olay var; bu kısayolları çoğaltmayı yada fazla olanı silemedim bunun hakkında bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın bizimle. Bunun dışında veri kullanım olayına önem verilmiş spesifik ayarlar yapabiliyoruz. Şimdilik deneyimlerim bunlar umarım bu ROM un güncellemesi çıkar çünkü ciddi anlamda lezzetli bir ROM :) iyi geceler iyi çalışmalar.

• Beğen
Tepkiler: Buğra ve Emin5276
muratkara994

muratkara994

Üye
neredeye tüm romları denedim...uzun süre intenette araştırma yaptım... sorunum hakkında bir bilgiye rastlayamadım. ilk defa bu romda görüyorum bu sorunun çözüldüğünü.. bu sorun artık o kadar canımı sıkmaya başladı ve o kadar sık olmaya başlamıştı ki.. artık romdaki arayüzü umursamıyorum sadece sorun çözülmüş olsun..inşallah dediğiniz gibi ekran sapıtması olmaz..

• Beğen

emre2147

Üye
neredeye tüm romları denedim...uzun süre intenette araştırma yaptım... sorunum hakkında bir bilgiye rastlayamadım. ilk defa bu romda görüyorum bu sorunun çözüldüğünü.. bu sorun artık o kadar canımı sıkmaya başladı ve o kadar sık olmaya başlamıştı ki.. artık romdaki arayüzü umursamıyorum sadece sorun çözülmüş olsun..inşallah dediğiniz gibi ekran sapıtması olmaz..

Note3te vardi o sorun ama bunda hiç başıma gelmedi

Son düzenleme:
  • Beğen

isoban

Üye
Benim bahsettigim o degil normal pil gostergesinin yaninda cikan % isaretinden bahsediyorum pil gostergesinin icinde yazan sayidan degil bahsettigim sadece sarja takinca cikiyor cozemedim hocam

Yokmu bir cvp sirf bu yuzden degisecegim yaa

• Beğen
polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Ekran ayarlarindan pil yuzdesini cikariyirsun bu rom guncelleme aldi zaten ama buraya dusmedi daha

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Güncellenme 1 çıkmıs 22 aralıkta yeni gördüm diğer forumda romdaki tek eksiklik yeni çıkan tellerde kameradaki netlik sorunu bi de bu çözülse kusursuz
çıkan güncelleme sadece ayarlar/ekran/hataları önleme seçeneğini kaldırdı çünkü bu ayarı açarsanız sensörler sürekli açık kalıyor ve romu baştan yüklemezseniz kapanmıyor.
romdaki launcheri paylaşabilir misiniz ayrı olarak internette lewa launcher var fakat bu değil sanırım
romun indirin zip dosyasını açın system/app içine girin orada launcher dosyası vardır oradan alabilirsiniz.
deneyecem tesekkurler
rica ederim.
ROM gerçekten güzel arayüz olarak denediğim bütün ROM lardan daha lezzetli. Kullanımı ilk baslarda zorla ya biliyor o yüzden biraz sabır gösterin. Şimdi romda gördüğüm bir kaç eksikten bahsetmek istiyorum. Öncelikle gözümüze çarpmayacak yerlerde japonca yada Çince yazılar var. 2.hatta 3g çalışmıyor birde çözemediğim bir olay var; bu kısayolları çoğaltmayı yada fazla olanı silemedim bunun hakkında bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın bizimle. Bunun dışında veri kullanım olayına önem verilmiş spesifik ayarlar yapabiliyoruz. Şimdilik deneyimlerim bunlar umarım bu ROM un güncellemesi çıkar çünkü ciddi anlamda lezzetli bir ROM :) iyi geceler iyi çalışmalar.
birdaha güncelleme çıkar mı belli olmaz :)
ekran sapıtma sorunu kesinlikle bu romda yok.
Yokmu bir cvp sirf bu yuzden degisecegim yaa
dediğiniz olay bu romda olmuyor maalesef simgenin içinde yazıyor yüzde.
Ekran ayarlarindan pil yuzdesini cikariyirsun bu rom guncelleme aldi zaten ama buraya dusmedi daha
güncelleme basit bir şey içindi o yüzden paylaşmadım burada

ney27

Üye
graviti box ile yapıyorsun orda batery sitili kk yap oluyor ben boyle kullanıyorumşunu belirtmeliyim atom ve alize rom kullanmadım diger romların hepsini denedim en stabili burom
ram konusu şikayet ediliyor ancak androit ram harcama üzerine kurulu bir sistem bundan dolayı ki [bana göre ] ram miktarı nekadar çok olursa olsun sistem o ramın neredeyse hepsini kullanyor burda ince detay romun bu rami optimum bir şekilde kullanmasıdır leva rom bu işi en iyi şekide yapan rom [benim düşüncem]
ram ne olursa olsun bir çok romda olan takılma yok bazen yavaşlama oluyor ama oda pek göze batmıyor
ekran da meydana gelen gizli dokunuşlar yok bubble lanchere bu romda kullamanızı tavsiye ederim[note3 v3 çoklu pençere programı ]
bana göre bu romun en büyük sıkıntısı wifi çekim gücü daha önce note3 v3 kullanıyordum ona göre birazdaha az çekiyor gibi

• Beğen

emre2147

Üye
Simdi bugün ROM un 4. Günü ve kısayollar kayboldu :D bu kısayolların çözümünü bulmak lazım. Mesela bu kaybolan kısa yolları nasıl bulacağız ve nasıl çoğaltabiliriz. Bu önemli bi durum. Cevap bekliyorum. Sevgi ve saygılarla.

Üst Alt