Yorumlarınızı bekliyorumNote^3 Romundan bu roma geçeceğim geçtikten sonra yorumlarımı sizlerle paylaşırım teşekkürler.

Birde note 3 yazi fontu cok hosuma gidiyor bu romda bu fontu nasil yapabilirizBen note 3 teyim aksam bu romu yukledim oyle bir denemek icin 1 saat falan takildim guzel ama galeride diger fotograflarim cikmiyor birvbendemi var bu sorun acaba
Ayarlar/ekran girin oradan ayarlayabiliyorsunuzBu pil yuzdesi sadece sarj olurken cikiyor bunu surekli aktif etmek gibi bir durum yokmudur acaba

hayır calışmıyor2.hatta 3G calisiyor mu?

iyi geceler iyi çalışmalar.neredeye tüm romları denedim...uzun süre intenette araştırma yaptım... sorunum hakkında bir bilgiye rastlayamadım. ilk defa bu romda görüyorum bu sorunun çözüldüğünü.. bu sorun artık o kadar canımı sıkmaya başladı ve o kadar sık olmaya başlamıştı ki.. artık romdaki arayüzü umursamıyorum sadece sorun çözülmüş olsun..inşallah dediğiniz gibi ekran sapıtması olmaz..
Benim bahsettigim o degil normal pil gostergesinin yaninda cikan % isaretinden bahsediyorum pil gostergesinin icinde yazan sayidan degil bahsettigim sadece sarja takinca cikiyor cozemedim hocam
çıkan güncelleme sadece ayarlar/ekran/hataları önleme seçeneğini kaldırdı çünkü bu ayarı açarsanız sensörler sürekli açık kalıyor ve romu baştan yüklemezseniz kapanmıyor.Güncellenme 1 çıkmıs 22 aralıkta yeni gördüm diğer forumda romdaki tek eksiklik yeni çıkan tellerde kameradaki netlik sorunu bi de bu çözülse kusursuz
romun indirin zip dosyasını açın system/app içine girin orada launcher dosyası vardır oradan alabilirsiniz.romdaki launcheri paylaşabilir misiniz ayrı olarak internette lewa launcher var fakat bu değil sanırım
rica ederim.deneyecem tesekkurler
birdaha güncelleme çıkar mı belli olmazROM gerçekten güzel arayüz olarak denediğim bütün ROM lardan daha lezzetli. Kullanımı ilk baslarda zorla ya biliyor o yüzden biraz sabır gösterin. Şimdi romda gördüğüm bir kaç eksikten bahsetmek istiyorum. Öncelikle gözümüze çarpmayacak yerlerde japonca yada Çince yazılar var. 2.hatta 3g çalışmıyor birde çözemediğim bir olay var; bu kısayolları çoğaltmayı yada fazla olanı silemedim bunun hakkında bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın bizimle. Bunun dışında veri kullanım olayına önem verilmiş spesifik ayarlar yapabiliyoruz. Şimdilik deneyimlerim bunlar umarım bu ROM un güncellemesi çıkar çünkü ciddi anlamda lezzetli bir ROMiyi geceler iyi çalışmalar.

ekran sapıtma sorunu kesinlikle bu romda yok.neredeye tüm romları denedim...uzun süre intenette araştırma yaptım... sorunum hakkında bir bilgiye rastlayamadım. ilk defa bu romda görüyorum bu sorunun çözüldüğünü.. bu sorun artık o kadar canımı sıkmaya başladı ve o kadar sık olmaya başlamıştı ki.. artık romdaki arayüzü umursamıyorum sadece sorun çözülmüş olsun..inşallah dediğiniz gibi ekran sapıtması olmaz..
dediğiniz olay bu romda olmuyor maalesef simgenin içinde yazıyor yüzde.Yokmu bir cvp sirf bu yuzden degisecegim yaa
güncelleme basit bir şey içindi o yüzden paylaşmadım buradaEkran ayarlarindan pil yuzdesini cikariyirsun bu rom guncelleme aldi zaten ama buraya dusmedi daha
graviti box ile yapıyorsun orda batery sitili kk yap oluyor ben boyle kullanıyorumşunu belirtmeliyim atom ve alize rom kullanmadım diger romların hepsini denedim en stabili buromBenim bahsettigim o degil normal pil gostergesinin yaninda cikan % isaretinden bahsediyorum pil gostergesinin icinde yazan sayidan degil bahsettigim sadece sarja takinca cikiyor cozemedim hocam