Sende microscop lens var mi 100x veya 60x Yok
By_Casparov Üye blacktalon' Alıntı: Sende microscop lens var mi 100x veya 60x Genişletmek için tıkla ... Yok
0MG90 Üye By_Casparov' Alıntı: BUYUR KARDEŞİM bu normal kamerayla çekim.. bu da üstteki fotonun alt kısmında yer alan çiçekler bu da aşağı yukarı 40-45 metre uzaklıktan elektrik direği Genişletmek için tıkla ... Cok iyiymiş Benimde almam lazımYeni fark ettim köşeler neden bulanık? Tam uymuyor mu kameraya?
By_Casparov' Alıntı: BUYUR KARDEŞİM bu normal kamerayla çekim.. bu da üstteki fotonun alt kısmında yer alan çiçekler bu da aşağı yukarı 40-45 metre uzaklıktan elektrik direği Genişletmek için tıkla ... Cok iyiymiş Benimde almam lazımYeni fark ettim köşeler neden bulanık? Tam uymuyor mu kameraya?
By_Casparov Üye 0MG90' Alıntı: Cok iyiymiş Benimde almam lazımYeni fark ettim köşeler neden bulanık? Tam uymuyor mu kameraya? Genişletmek için tıkla ... bilirsin htc one nın kamera açısı diğer telefonlara göre daha geniş. o yüzden tüm lenslerde köşeler hep böyle maalesef
0MG90' Alıntı: Cok iyiymiş Benimde almam lazımYeni fark ettim köşeler neden bulanık? Tam uymuyor mu kameraya? Genişletmek için tıkla ... bilirsin htc one nın kamera açısı diğer telefonlara göre daha geniş. o yüzden tüm lenslerde köşeler hep böyle maalesef
.caner. Üye 0MG90' Alıntı: Cok iyiymiş Benimde almam lazımYeni fark ettim köşeler neden bulanık? Tam uymuyor mu kameraya? Genişletmek için tıkla ... By_Casparov' Alıntı: bilirsin htc one nın kamera açısı diğer telefonlara göre daha geniş. o yüzden tüm lenslerde köşeler hep böyle maalesef Genişletmek için tıkla ... Ben efekt sanmıştım
0MG90' Alıntı: Cok iyiymiş Benimde almam lazımYeni fark ettim köşeler neden bulanık? Tam uymuyor mu kameraya? Genişletmek için tıkla ... By_Casparov' Alıntı: bilirsin htc one nın kamera açısı diğer telefonlara göre daha geniş. o yüzden tüm lenslerde köşeler hep böyle maalesef Genişletmek için tıkla ... Ben efekt sanmıştım
0MG90 Üye By_Casparov' Alıntı: bilirsin htc one nın kamera açısı diğer telefonlara göre daha geniş. o yüzden tüm lenslerde köşeler hep böyle maalesef Genişletmek için tıkla ... Tamamdır
By_Casparov' Alıntı: bilirsin htc one nın kamera açısı diğer telefonlara göre daha geniş. o yüzden tüm lenslerde köşeler hep böyle maalesef Genişletmek için tıkla ... Tamamdır