leptop akşam geliyor arkadaşlar şirketin leptobu,dün akşamda ışık yetersizdi bişey belli olmuyordu flash patlatmak içinde yeterli şarj yoktu akşam çekeceğim ama
Teknoliloji sans isi ki o kadar z580 alan var hepsinde böyle bir sorun yok ama hp lerin hepsinde isinma sorunu var yani sadece bir kereye mahsus olan bir olayla firmayı karalamayin bence herkesin başına gelebilir
işte bu yüzden HP alınmaz arkadaşlar,leptop ısınarak altını bu hale getirdi ve sonunda kendisini kapattı dahada devam etseydi leptobu kaybedecektik az kalsın servisini aradığımızda bize kullanıcı hatası dediler ve bu şekilde kullanıyoruz pc'yi çok zorlamadığımız sürece bir problem çıkartmıyor... zorlayınca hemen kapatıyor kendini
işte bu yüzden HP alınmaz arkadaşlar,leptop ısınarak altını bu hale getirdi ve sonunda kendisini kapattı dahada devam etseydi leptobu kaybedecektik az kalsın servisini aradığımızda bize kullanıcı hatası dediler ve bu şekilde kullanıyoruz pc'yi çok zorlamadığımız sürece bir problem çıkartmıyor... zorlayınca hemen kapatıyor kendini
o modeli biliyorum. hp nin gelmiş geçmiş çıkardığı en ısınan modellerinden biri. dv5 1041et modeli var bende, dediğim gibi 3. yılında bir defa hard disk değiştirdim, onun dışında da problem yaşamadım. zamanında çıkmış oyunları özellikte saatlerce oynamışlığım var. harddiskin üstü ısınıyordu o kadar.
yeni kasaları fena değil özellikle aluminyum olanlar. sanırım elektroworldde görmüştüm, modelini hatırlamıyorum ama asus'ta olduğu gibi cool sistemi vardı üstünde.
o modeli biliyorum. hp nin gelmiş geçmiş çıkardığı en ısınan modellerinden biri. dv5 1041et modeli var bende, dediğim gibi 3. yılında bir defa hard disk değiştirdim, onun dışında da problem yaşamadım. zamanında çıkmış oyunları özellikte saatlerce oynamışlığım var. harddiskin üstü ısınıyordu o kadar.
yeni kasaları fena değil özellikle aluminyum olanlar. sanırım elektroworldde görmüştüm, modelini hatırlamıyorum ama asus'ta olduğu gibi cool sistemi vardı üstünde.
bu ısınma sorununu HP Türkiye'yi arayıp bizzat bildirdim onlarda artık ne kadar ciddiye aldılar bilmiyorum bu sorunu değerlendireceğiz dediler
yani her hp böyle değildir ki bu hp'yi alana kadar hp'nin kasalarına hep hasta olurdum bu kasayı pek beğenmemiştim ama 3 yıl boyunca 40 TL taksitle ödeme olunca işimize geldi şuanda şirkette kullanılıyor dedim onlara benim toshiba'yı size veriyim olmaz dediler lks var bunda onun için bilgisayarcıya para bayılamayız dediler öyle kaldı şimdi bakalım 2013'ün hesaplarını mı ne daha henüz atmamışlar bilgisayarcı gelmemiş dedim onlara atmışken toshiba'ya attıralım hp benim olsun onlarda bakarız dediler
o alt kısımı gittigidiyor'da araştırdım ve 45-50 TL civarında bir fiyata buldum ama onlarında kapakları yok ne yapacaz bilmiyorum vallaha
Benimde kuzenimde kuzenimde var hp alalı 4 ay oldu çocuk 3 tane soğutucu değiştirdi hiçbiri fayda etmedi hatta bazen ıslak soğuk bez koyuyor ısınan bölgeye o derece Ama her laptop ta arıza çıkabilir yani ama hp almayın derim asus tohiba samsung ve lenovo varken benden söylemesi
Benimde kuzenimde kuzenimde var hp alalı 4 ay oldu çocuk 3 tane soğutucu değiştirdi hiçbiri fayda etmedi hatta bazen ıslak soğuk bez koyuyor ısınan bölgeye o derece Ama her laptop ta arıza çıkabilir yani ama hp almayın derim asus tohiba samsung ve lenovo varken benden söylemesi
benim attığım resmi gördün mü ? bu resimden sonra hp'nin kendini toparlaması vede kullanıcıların hp'ye tepki olarak hp almamasının gerektiğini düşünüyorum,yanlış mıyım ?