Yardım Lenovo G580 Ekran Karti Degişimi

Sponsorlu Bağlantılar

HELL BREAKER

HELL BREAKER

Üye
4gb ram koyup ekran kartı koymamak nasıl bi mantık zaten onu anlayamamistim demekki koymuşlar, pc yi alır almaz win 7 artırmıştım sanırım atan pc ci sürücüleri eksik atmış olabilir ben bunca zamandır boşuna mı kasma çekiyorum? Bi denerim
o kadar bilemicem, laptopta 2+2 2+4 ... muhabbeti var da

nvidia kart modeli nedir yazın çıkar.
Kart olup olmadığını bile bilmiyorum kart modeli nasıl bileyim :D

BRKTNL

BRKTNL

Üye
bilgisayarının modelini yaz google da bilgilerde çıkar ? merak da ettim açıkçası :ehe

HELL BREAKER

HELL BREAKER

Üye
bilgisayarının modelini yaz google da bilgilerde çıkar ? merak da ettim açıkçası :ehe
Bilgisayar kapalı şu an modelini bilmiyorumda 1000 tl ile 600 tl arasında pc fiyatı var benimki sanırım 1000tl olanından çünkü dolar bayaa ucuzdu aldığımda ve %30 indirim vardı 700 tl ye almıştım

1400 tl ve bu benimkinden bunda kesinlikle vardır bence işlemci, ram falan aynı bakayım yaziyo mu nvidia
Valla bulamadım bişey sen bi bakıver belki bulursun

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Bilgisayar kapalı şu an modelini bilmiyorumda 1000 tl ile 600 tl arasında pc fiyatı var benimki sanırım 1000tl olanından çünkü dolar bayaa ucuzdu aldığımda ve %30 indirim vardı 700 tl ye almıştım

1400 tl ve bu benimkinden bunda kesinlikle vardır bence işlemci, ram falan aynı bakayım yaziyo mu nvidia
Valla bulamadım bişey sen bi bakıver belki bulursun
Bilgisayarınızın grafik kartı intel miş evet. Intel hd graphics paylaşımlı, nvidia falan göremedim :ehe

HELL BREAKER

HELL BREAKER

Üye
Aga 1400 tl ye sade intel koymuslarsa ayıp derim bu fiyata gta 5 kaldıran pc toplanıyor?

exp_l0it

exp_l0it

Üye
everest programını denermisiniz? orada bilgiler ayrıntılı yazıyor. gpu-z programını da deneyin.

BRKTNL

BRKTNL

Üye

HELL BREAKER

HELL BREAKER

Üye
Everest yazdığımda dağ çıkıyor :D
Deniyorum teşekürler
MAVİ EKRAN ALDIM
lenovo ayıp etmiş gpu-z ile baktım sadece intel var

Üst Alt