Yardım Lenovo G580 Ekran Karti Degişimi

Sponsorlu Bağlantılar

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
Lenovo G580 Ekran Karti Degişimi
Arkadaslar pc yi alali 2.5 ay oldu ekran karti dusuk seviye bi kart bunun degisimi olurmu ekran karti nvidia 710m bunu eger degisirse 640 falan taktircam olurmu oyle bisey

Uhops

Uhops

Üye
Sanmam. Slotun mxm olması lazım ama BGA diye bişey heralde.Değişse bile Türkiye'de bulamazsın kartı yurtdışından alman lazım

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
Iyi bakalim o zamana kadar yeni pc alirim artik tesekkurler ama ram slotunun biri bos ona biseyler yapilirmi

Uhops

Uhops

Üye
Evet. Diğer RAM ile aynı hızda anakartın desteklediği boyutta RAM takabilirsin.

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
Ayni ramden bulsam olurmu buldumda :-D

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
4 gb 1600 aynı pcden sökme

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
kardeşim masaüstünün ramı farklı laptopun ramı farklı olmaz boyutlarda fark var laptoptaki daha küçük

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim masaüstünün ramı farklı laptopun ramı farklı olmaz boyutlarda fark var laptoptaki daha küçük
abi aynı pc den söktüm onu diyorum laptop raminin farklı oldugunu biliyordum ama saol yardımcı olmaya çalışmıssın

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
HELL BREAKER

HELL BREAKER

Üye
Arkadaş nasıl nvidia yaw ben kazık falan mı yedim benim ekran kartı intel hd 2200 yaziyo (bu arada hort oldu ama onemli konu)
1 buçuk gb belleği var ama 64 mb kullanabiliyom

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Arkadaş nasıl nvidia yaw ben kazık falan mı yedim benim ekran kartı intel hd 2200 yaziyo (bu arada hort oldu ama onemli konu)
1 buçuk gb belleği var ama 64 mb kullanabiliyom
Konu 2013'te açılmış yahu :kop: İntel onboard grafik kartıdır, çoğu intel işlemcide böyledir. Nvidia da harici grafik işlemcisidir. Oyunları Nvidia denetim masasından nividia ekran kartına ayarlayıp çalıştırabilirsiniz.

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Beyler bu 2. Slota takılan ram hakkında bilgi verir misiniz neyleri aynı olmalı biri 2 diğeri 1 ama hızları aynı olsa olur mu

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Beyler bu 2. Slota takılan ram hakkında bilgi verir misiniz neyleri aynı olmalı biri 2 diğeri 1 ama hızları aynı olsa olur mu
ddr aynı olmalı ve de anakarta uyumluluğu. hızı da tabi

HELL BREAKER

HELL BREAKER

Üye
Konu 2013'te açılmış yahu :kop: İntel onboard grafik kartıdır, çoğu intel işlemcide böyledir. Nvidia da harici grafik işlemcisidir. Oyunları Nvidia denetim masasından nividia ekran kartına ayarlayıp çalıştırabilirsiniz.
Öyle bişey yok pc de?
Program kaldır yerinde bi ndivia uygulaması var ama sağ tıkla falan ndivia denetim masası yok

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
ddr aynı olmalı ve de anakarta uyumluluğu. hızı da tabi
ddr illaki aynı olacak kesik yerleri farklı çünkü.ama merak ettiğim şu aynı anda 1 ve 2 gb aynı hızda ram kullanılabilir mi

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Şu nvidia yi hep ndivia yazmışım :D

Nasıl?

Bir de tam yüklenmemiş olabilir, nvidia ya ait ne varsa kaldırıp temiz kurulum yapmayı deneyin bakalım.

HELL BREAKER

HELL BREAKER

Üye
Pc de kesin olarak var mı bu ekran kartı yani?

Üst Alt