Hızı aynı mı? Ve ikiside DDR2/3 mü?Ayni ramden bulsam olurmu buldumda :-D
Takabilirsin o zaman.4 gb 1600 aynı pcden sökme

abi aynı pc den söktüm onu diyorum laptop raminin farklı oldugunu biliyordum ama saol yardımcı olmaya çalışmıssınkardeşim masaüstünün ramı farklı laptopun ramı farklı olmaz boyutlarda fark var laptoptaki daha küçük
Konu 2013'te açılmış yahuArkadaş nasıl nvidia yaw ben kazık falan mı yedim benim ekran kartı intel hd 2200 yaziyo (bu arada hort oldu ama onemli konu)
1 buçuk gb belleği var ama 64 mb kullanabiliyom
İntel onboard grafik kartıdır, çoğu intel işlemcide böyledir. Nvidia da harici grafik işlemcisidir. Oyunları Nvidia denetim masasından nividia ekran kartına ayarlayıp çalıştırabilirsiniz.ddr aynı olmalı ve de anakarta uyumluluğu. hızı da tabiBeyler bu 2. Slota takılan ram hakkında bilgi verir misiniz neyleri aynı olmalı biri 2 diğeri 1 ama hızları aynı olsa olur mu
Öyle bişey yok pc de?Konu 2013'te açılmış yahuİntel onboard grafik kartıdır, çoğu intel işlemcide böyledir. Nvidia da harici grafik işlemcisidir. Oyunları Nvidia denetim masasından nividia ekran kartına ayarlayıp çalıştırabilirsiniz.
ddr illaki aynı olacak kesik yerleri farklı çünkü.ama merak ettiğim şu aynı anda 1 ve 2 gb aynı hızda ram kullanılabilir middr aynı olmalı ve de anakarta uyumluluğu. hızı da tabi
sürücü yoktur o zaman, yükleyinÖyle bişey yok pc de?
Program kaldır yerinde bi ndivia uygulaması var ama sağ tıkla falan ndivia denetim masası yok

Nasıl?sürücü yoktur o zaman, yükleyin
Şu nvidia yi hep ndivia yazmışım
Nasıl?