Lenovo acil!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arifhsr

Üye
    Konu Sahibi
Lenovo acil!!
Arakadaşlar LENOVO Y550 CORE2 DUO P8700 2.53GHZ-4GB-500GB-GF 1024MB 59-035510 almayı düşünüyorum.İnternette ürünü hakkında bilgi toplarken birçok kişi birçok farklı yorum yapmış ve dolayısıyla benimde kafam karıştı.Gerçekten bu ürün; özellikleri kadar iyi mi? kullanan arkadaşlar yorum yazabilirse çok yardımcı olur?Bir yorum da ''arkadaşlar 6 aydır kullanıyorum genel olarak çok büyük bir problemim yok yalnız ekranı iyi geğil biraz soluk gösteriyor,hoparlörleri de problem pıt pıt diye sesler geliyor,sadece benim bilgisayarımda değil arkadaşa da aldığımız bilgisayarda bu problemler var.performansı çok iyi,sağlam bir bilgisayar, tasarım ds çok hoş yalnız dediğim gibi ses ve görüntü eksi.'' diye bir yorum yapmış:Eğer kullanan arkadaşlar varsa karşılaştıkları sorunları da yazabilir mi? Teşekkürler

kol@j

kol@j

Üye
alış veriş sitelerinde ürün yorumları var onları değerlendir diyeceğim ama zaten yapmışsın...
her teknolojinin... artısı eksisi var... yeni modeller çıkartıldıkça hatalar da gideriliyor...
marka konusunda da fazla bağnaz olma bence....

12_taraftar_fb

Üye
Bende var yeni aldım gerçekten çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim arkadaşım özelliklerinin aynısını hp aldı 300 milyon daha fazla para verdi ve markası hp olduğu için +300 zararda markasını uymamış olaabilirsiniz bende duymamıştım ama markası önemli değil önemli olan özellikleri oyunlar gerçekten çok zevkli oluyor

selamlı005

Üye
(h)Ben yaklaşık 4 aydır kullanıyorum çok şükür bir problem yok çok hızlı olduğunu söyleyebilirim 3D destekli ekran kartı ekran soluk diyenler ayarları yanlış ayarlamışlardır.Nvidia ayarlarından çok güzel ekran ayarları yapabiliyorsunuz.Ben tavsiye ederim.Ben çok memnunum.Bu arada oyun performansı da gayet iyi benden söylemesi...Servisi de iyiymiş duyduğuma göre zaten ben de bunun için tercih ettim denilebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt