Legendary^6 5230 RM-588 [72 MB RAM] C6v20 / Güncelleme 20.05.2011

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Tamam hallettim :) Eskisi gibi v40.3 kullanabiliyorum. Bir an senin yazılımı kullanma şansımın olduğunu sanmıştım. Fakat son bir umut v40.3'ün orjinal fw'sini telefona attım ve çalıştı. Telefonun garanti süresi bitince artık üst versiyonları denerim.

mardok

mardok

Üye
    Konu Sahibi
Tamam hallettim :) Eskisi gibi v40.3 kullanabiliyorum. Bir an senin yazılımı kullanma şansımın olduğunu sanmıştım. Fakat son bir umut v40.3'ün orjinal fw'sini telefona attım ve çalıştı. Telefonun garanti süresi bitince artık üst versiyonları denerim.
sevindim ben daha telefonu alalı 2 ay olmuştu garanti dışına çıkacak müdahalelerde bulundum ve sonra bigün telefonun dokunmatiği bozuldu içinde v40.6 ve C6 fw si olduğu halde hiçbir sorun çıkartmadılar :d: artık şansmıdır yoksa diğerlerinin garanti dışına çıkıyor demesi yalanmıydı anlamadım :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Eğer 40.6 ile çıkmıyorsa, navirifmde 50. versiyonlar bile var. Onları bile yükleriz yani :D Peki, garanti dışına çıkıyor denmesi neye dayanılarak söyleniyor ki? Tamam eski versiyona dönülemiyor (ki herhalde ben döndüm :D ) Nokia'nın garanti şartlarında böyle birşey yazıyor mu?

mardok

mardok

Üye
    Konu Sahibi
v50 yok yav :D v40.9 var sen son ben nokia'nın sitesine baktım telefonda sahip olmadığı bir versiyon yükleyince garanti dışına çıkıyormuş ama bende sorun çıkmadı :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
hmm. Öyleyse telefonu en ufak bir riske atmayalım. Aslında bu 5230/5800 falan çok sağlam telefonlar olarak çıktı. Bugüne kadar telefonun dandik bir hareket yaptığını görmedim. Hatta her formatta sanki bir pc ye format atılmış gibi hızlanmasıda cabası ;)

erhan402

Üye
rambo sen 5230 40.6 yazılım yükledikten sonra nasıl geri 40.3 döndün olmaz bu

djmatrix

Üye
jaf emulatör de 5230 görünmüyor neden acaba???

mardok

mardok

Üye
    Konu Sahibi
jaf emulatör de 5230 görünmüyor neden acaba???

en son çıkan jaf_nok4models dosyasını indirip Odeon\Jaf klasörüne atman lazım aralarda bi yerde birine yollamıştım mesajların hepsini kontrol et

djmatrix

Üye
tekrar upload edermisin??

----------Eklendi @ 16:52:56 ---------- Yazıldı @ 16:47:28 ----------

en son çıkan jaf_nok4models dosyasını indirip Odeon\Jaf klasörüne atman lazım aralarda bi yerde birine yollamıştım mesajların hepsini kontrol et
çok tşk ler gerek kalmadı buldum ben

ByRdv

Üye
bu cfwdeki yazı fontu nedir acaba? gönderebilir misin?

ByRdv

Üye
link verebilir misin acaba? o kadar aramama rağmen bulamadım..

kimya27

Üye
kurulum açıklaması yok galiba nasıl kurulacağını yazabilir misiniz?

Şehr-i Hüzün™

Şehr-i Hüzün™

Üye
Yeni modlar çıktı. Onları içeren bir cfw daha yapıcak mısın?

N8 yan menü modu
N8 klavye modu
Numerik tuşlarla dik konumda mesaj yazarken klavye seçeneği ile tik işaretinin yer değiştirilmesi
Symbian Anna ikonları
Galerideki gezerken online paylaşım tuşu Sil tuşu olarak değiştirme
vs vs. Sunrise 2.6.1 deki modlamalar yani. Şuan en iyi cfw o. Onun 5230'a uyarlanmışını istiyorum diyelim.

kimya27

Üye
rm-588 dosyası bende çıkmıyor.onu nasıl kurcaz.

mardok

mardok

Üye
    Konu Sahibi
Yeni modlar çıktı. Onları içeren bir cfw daha yapıcak mısın?

N8 yan menü modu
N8 klavye modu
Numerik tuşlarla dik konumda mesaj yazarken klavye seçeneği ile tik işaretinin yer değiştirilmesi
Symbian Anna ikonları
Galerideki gezerken online paylaşım tuşu Sil tuşu olarak değiştirme
vs vs. Sunrise 2.6.1 deki modlamalar yani. Şuan en iyi cfw o. Onun 5230'a uyarlanmışını istiyorum diyelim.

şöyle anlatıyım v50 çıkınca (çıktığını biliyorum Türkiye için çıkınca diyorum) Binh24'ün rofs2'si kötü kendim bi port yapıcam sonra yepyeni mükemmel bi fw yapıcam

rm-588 dosyası bende çıkmıyor.onu nasıl kurcaz.

burda olabilir bunu JAF klasörüne salla olmazsa google a jaf_nok4models.ini yaz en son çıkanı indir

Şehr-i Hüzün™

Şehr-i Hüzün™

Üye
Peki, beklemede olucam. Sağolun. :)

mardok

mardok

Üye
    Konu Sahibi
Peki, beklemede olucam. Sağolun. :)
bu arada artık sadece 5230 yazılımları yükleyecem 5235 yazılımlarıyla olmuyor :D haberin olsun ben fwyi 50.0.1 için çıkaracam yüklemek istersen 50.6.1 e yükseltme diye uyarımı yapıyım burdan

Üst Alt