Bence bunu dikkate alarak bi yorum yapsaydın daha güzel manalara sebebiyet verebilirdin olabilir lazların ne yapacağı belli olmaz ... bu hikayeleri biz fıkra olarak falan anlatıyoruz ama onlar normal karşılıyorlar .. değişik ama eğlenceli

arkadsalr tartısmayalım yazdım keske benım kadar bılgılı olabılsenız bu konularda okudugum okul dolayısıyla emınımkı sızlerden cok daha bılgılıyımdır.her kubbesı olan yer cami degıldır bunu hala savunuyorum cuma namazı demıssın cuma namazı aslında kuranı kerıme gore tek bı yerde kılınır ama gunumuzde ınsan nufusu artısı dolayısıyla teknbolojının gelısmeyıle merkezi sistemle okuyolar.ben kotu bısey soylemedım zaten bızım mıllette spor konularında teknıkdırektor siyaset konularında basbakan din konularındada diyanet ıslerı bakanıdır.boş işler uzerınde bosuna cene calıyoruz sımdı bu lafımıda vay efendım sen dını bos ısmı sanıyosun dıe anlıcak superzeka arkadsalrımız garanti vardır hyr efendım din bos degıldır bı laf uzerıne seksenbeşbinaltıyuzaltmısuc kısının sacmaca tartısması bostur ve ılk mesajımdada yazmıstım tartısmayalım dıe cunku bole olcanı bılıodum nese selametle fıkır guzel ama laz aklı işte 5 ten sonra calısmaz dıe bı laf vardı![]()
Konu ne kadar amacı dışına çıkmış !
Öylede ; böyle bilinçsizsizce bi konu acılıp bide altına laz camisi slipnotu düşülmesi sinir ediyor beni.Hassasım .. Bu ülkeyi lazıyla çerkeziyle alevisiyle sunnisiyle kurduyle cobanıyla öğretmeniyle görgülüsüyle görgüsüzüyle kurduk. Ayrım yapılmasına dayanamam ..