LAZ CAMİSİ ( üstün laz mühendisliği)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
öyle bişi var mi ki ???

mc zerem

mc zerem

Üye
hamsının verdiği enerjı galıba

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:ehe

SlashGun

SlashGun

Üye
Bence komikliği bir yana Eren arkadaşımızın açıklaması gözönüne alındığı zaman daha anlamlı daha zekice daha örfe adete uygun bi yapı ortaya çıkarılmış.Takdir-e Ayan bi olay gibi geLiyor.Yani kişinin bakış acısı önmeli burda . Neyse 2 dk. gülcektiniz içine limon sıkmayayım baLi .. :ehe

Zibidi39 ; arkadaşım şimdi Camide kılmak derken cami sonucta bi yapı bi inşa cami olmasa namaz kılamayacakmıyız ? yoo elbette kılacağız.Öyle bi mana verme oradaki asıl niyet asıl düşünce önemli bence . Sonucta Allah'a iman edicez bunun mekanı olmasada ediceze olsada :) Bence bunu dikkate alarak bi yorum yapsaydın daha güzel manalara sebebiyet verebilirdin ;)

zibidi39

zibidi39

Üye
yorumumun altına süs olsun dıye yazdıgım yazı kalabalık gozuksun dıye''ulan bu adamda klasık forumculardan degıl tesekkur ederım guzel paylasım deyıp gıtmıyor harbı harbı yorum yapıyor''desınler dıye forumdakı itibarımı arttırmak acısından''kıldıgın cuma gecerlı sayılırmı orasıda tartısma konusu ama bız tartısmayalım tabı'' dıye yazmıstım psu.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çok sıcak diye yapmışlardır

hdr...

hdr...

Üye
mühendislik harikası :)

burak9400

burak9400

Üye
vay anasını yaaaD:D:Daçık hava camii:D

Mebuchadnezzar

Üye
Zibidi bence biraz araştır bu konuları peygamber efendimizin zamanında camiler yoktu evlerde toplanıp gizlice namaz kılınıyordu. Şimdiyse cemaat halinde namaz kılabilirsin istediğin yerde yeterki yer temiz olsun. Cuma namazlarını kılmak içinde müftülükten izin alınması lazım orada cuma namazı kılınıyorsa müftülükten izin alınmıştır yani bi sakıncası yoktur.

--------------- Ekleme ---------------

olabilir lazların ne yapacağı belli olmaz ... bu hikayeleri biz fıkra olarak falan anlatıyoruz ama onlar normal karşılıyorlar .. değişik ama eğlenceli

fıkra olarak anlatılanların bir çoğu halkı güldürmek için yazılan yazılardan ibarettir yani uydurmasyon şeyler.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hepsi uydurmasyon değil. bize komik gelen şeyler onlara normal geliyor

zibidi39

zibidi39

Üye
arkadsalr tartısmayalım yazdım keske benım kadar bılgılı olabılsenız bu konularda okudugum okul dolayısıyla emınımkı sızlerden cok daha bılgılıyımdır.her kubbesı olan yer cami degıldır bunu hala savunuyorum cuma namazı demıssın cuma namazı aslında kuranı kerıme gore tek bı yerde kılınır ama gunumuzde ınsan nufusu artısı dolayısıyla teknbolojının gelısmeyıle merkezi sistemle okuyolar.ben kotu bısey soylemedım zaten bızım mıllette spor konularında teknıkdırektor siyaset konularında basbakan din konularındada diyanet ıslerı bakanıdır.boş işler uzerınde bosuna cene calıyoruz sımdı bu lafımıda vay efendım sen dını bos ısmı sanıyosun dıe anlıcak superzeka arkadsalrımız garanti vardır hyr efendım din bos degıldır bı laf uzerıne seksenbeşbinaltıyuzaltmısuc kısının sacmaca tartısması bostur ve ılk mesajımdada yazmıstım tartısmayalım dıe cunku bole olcanı bılıodum nese selametle fıkır guzel ama laz aklı işte 5 ten sonra calısmaz dıe bı laf vardı :D

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Konu ne kadar amacı dışına çıkmış !

zibidi39

zibidi39

Üye
evet haklısın catty neyse donelım konuya.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya maksat eğlence değil mi niye saptırıyorsunuz.... komik işte :ehe

Odysseus

Odysseus

Üye
arkadsalr tartısmayalım yazdım keske benım kadar bılgılı olabılsenız bu konularda okudugum okul dolayısıyla emınımkı sızlerden cok daha bılgılıyımdır.her kubbesı olan yer cami degıldır bunu hala savunuyorum cuma namazı demıssın cuma namazı aslında kuranı kerıme gore tek bı yerde kılınır ama gunumuzde ınsan nufusu artısı dolayısıyla teknbolojının gelısmeyıle merkezi sistemle okuyolar.ben kotu bısey soylemedım zaten bızım mıllette spor konularında teknıkdırektor siyaset konularında basbakan din konularındada diyanet ıslerı bakanıdır.boş işler uzerınde bosuna cene calıyoruz sımdı bu lafımıda vay efendım sen dını bos ısmı sanıyosun dıe anlıcak superzeka arkadsalrımız garanti vardır hyr efendım din bos degıldır bı laf uzerıne seksenbeşbinaltıyuzaltmısuc kısının sacmaca tartısması bostur ve ılk mesajımdada yazmıstım tartısmayalım dıe cunku bole olcanı bılıodum nese selametle fıkır guzel ama laz aklı işte 5 ten sonra calısmaz dıe bı laf vardı :D

Birincisi kimsenin bilgisini tartışmayın lütfen kendi fikrinizi söylersiniz olay biter. Ben senden daha bilgiliyim sen benim kadar bilemezsin tarzı konuşmalar yakışmıyor. Ayrıca daha önce de söylemiştim bu konularda hassasım, kimsenin memleketine ya da ırkına laf etme hakkınız yoktur. Laz aklı dediğiniz insanların emin olun kafası en az diğerleri kadar çalışıyor. Lütfen tartışmalarınıza son verin aksi takdirde konu kilitlenecek ve tartışmacılar uyarı alacaklardır.

SlashGun

SlashGun

Üye
Konu ne kadar amacı dışına çıkmış !

Öylede ; böyle bilinçsizsizce bi konu acılıp bide altına laz camisi slipnotu düşülmesi sinir ediyor beni.Hassasım .. Bu ülkeyi lazıyla çerkeziyle alevisiyle sunnisiyle kurduyle cobanıyla öğretmeniyle görgülüsüyle görgüsüzüyle kurduk. Ayrım yapılmasına dayanamam ..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Öylede ; böyle bilinçsizsizce bi konu acılıp bide altına laz camisi slipnotu düşülmesi sinir ediyor beni.Hassasım .. Bu ülkeyi lazıyla çerkeziyle alevisiyle sunnisiyle kurduyle cobanıyla öğretmeniyle görgülüsüyle görgüsüzüyle kurduk. Ayrım yapılmasına dayanamam ..

ben yapsaydım benim camim diyecektim ... konuyu saptırma ... ben kimseyi aşağılamak için laz çerkez kürt bu sekilde kimseyi ayırmaya çalışmıyorum bana gelen mail de öyle yazıyordu ve komikti bu güne kadar bu konu ile ilgili tartışma yaşanmamıştı ... ayrım yapılmıyor bu konuda öyle bir konuyu ben açmazdı zaten ... konuyu çarptırmak için yorum yazanlar yazmasın ..sinirime dokunuyor çünkü

Odysseus

Odysseus

Üye
Konu amacından saptırıldığı için kilitlenmiştir arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...