lolaman
Üye
O zaman şimdi kapatıp bataryayı takalımyanınca anlarsan benimki yanmıştı bi ara

O zaman şimdi kapatıp bataryayı takalımyanınca anlarsan benimki yanmıştı bi ara

Yok mesela batarya takılı ama şarj olmuyor oyun oynuyorum %7 ye gelince oyunu aşağı alıyor şarja takıyorum hazırda bekletiyorum.
bilgisayarı ikiye bölüp çöpe atmak istiyorum yeter
issyeeeeeeaaaaaaaaaaaağğğğğğğğğğğğnnnnnn ben bilgisayarı çok ısıtmayan fps oynıycam peki counter gibi cross fire çok sistem istemiyo bunu şarjdayken oynasam bişey olurmu çok ısınmıyo bunu oynarken?E bilader onu oynama öyle oynama batarya ile oynama bataryayı çıkarma anakart yanar şarja takma oyunda şarj etme oyundan soğuttunuz lan benibilgisayarı ikiye bölüp çöpe atmak istiyorum yeter
issyeeeeeeaaaaaaaaaaaağğğğğğğğğğğğnnnnnn ben bilgisayarı çok ısıtmayan fps oynıycam peki counter gibi cross fire çok sistem istemiyo bunu şarjdayken oynasam bişey olurmu çok ısınmıyo bunu oynarken?
Anıl aldınmı len laptobuneyse o oyunu oynamıyorum çok ısınmıyor şarja takılı oynuyorum ama ısınmıyo fazla.
teneke insan mesaj atar dimi 
Bende seni özledim he hep soru soruyordun banaSen ban yemiştin abi bi an inanamadım özlemişim seni ya aldım evet630m ekran i5 işlemci 1400 lira pahalıya geldi azıcık ama olsun
![]()
hp yi alamadın dimi o 1300tl di.Markası packedbell heralde.
hp yi alamadın dimi o 1300tl di.Markası packedbell heralde.[/QUOTE]
İyi almışsın hayırlı olsun güle güle kullanAlıcaktım ama kalktı satıştan yoktu electro da 8gb vardı aynı özellikler ama gitik kalmamıştı bizde media markta gittik orda buna rastladım 6gb ram bu beğendim 7470 li dell inspiron vardı galiba 1600 lira bunu aldım ama o pahalı geldi![]()
artık beynimi yemessin 
EyvahYimem olurmu daha çok yiycembilgisayar oyunları hakkında konuşcaz daha
hangi oyunları önerdiğini sorcam
![]()
Cod nin bütün serisini oyna
bat3 de mediumda açılır çok severim hikayeli fpsleri o yüzden cod düşünüyorum direk son çıkanı alsam hikayenin tadı kalırmı bide 
Ortada açar metro2033 übu bilgisayar metro 2033 açmaz ki lowda açar belki crysis 1-2 belki oynarım gta serisini oynadım 4 hariç onu internet kafede online oynadık ama toplasan 4 saat oynamamışızdır nfs run yüklemem benim yüklediğim araba yarışında modifiye olucak bi kere istediğim gibi yani carbon vardı sildim ama babam kızdı neden bu kadar çok oyun yükledin diye halbuki 1 tane oyun sadece 24 gb xD oda DC UNİVERSE ONLİNE diye bi oyun bu yazdığın oyunların çakmasını kaça bulurum yada gta 4 sizin orda ne kadar oyun çıkalı çok oldu ucuzlamıştır buralarda ben bakmadım eski bilgisayarım açmıycağı için aldığım günden beri de gitmedim teknoloji marketlerinebat3 de mediumda açılır çok severim hikayeli fpsleri o yüzden cod düşünüyorum direk son çıkanı alsam hikayenin tadı kalırmı bide
![]()
ekran kartın gt630m değilmi? nfs runda ne arabalar var modifiyeli zaten
kesinlikle nfs hot pursuıt i oyna süper
internetten indir oyun sana atarım linki özelden şimdi reklam olmasın 
ekran kartın gt630m değilmi? nfs runda ne arabalar var modifiyeli zaten
kesinlikle nfs hot pursuıt i oyna süper
internetten indir oyun sana atarım linki özelden şimdi reklam olmasın
[/QUOTE]
hot pursuit oynadım ps3 te 132cm televizyonda doymuşumdur her halde o oyuna
linki at bekliyom hadi geri dön berkeee eğer partlı ise indiremem giderim korsancıya alırım 10 liraya 
İnternetin kotalıysa olmazŞuan varlık içinde yokluk çekiyorum varya virüs bulaşır diye nimetlerden yararlanamıyorum..hot pursuit oynadım ps3 te 132cm televizyonda doymuşumdur her halde o oyuna
linki at bekliyom hadi geri dön berkeee eğer partlı ise indiremem giderim korsancıya alırım 10 liraya
![]()