Laptoplara ilgili üst düzey bilgisi olan!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaptanblack1

kaptanblack1

Üye
    Konu Sahibi
Laptoplara ilgili üst düzey bilgisi olan!!!!!!
arkadaşlar elimde bi bilgisayar yok üniye gideceğim allahın izniyle bu sene ama her öğrencide olduğu gibi bi laptop düşünüyorum bi çok site ve mağaza olmak üzere electro,teknosa,real,vatan,bimeks,darty gibi yerleri inceledim ama tam net birşey bulamadım 1incil olarak aklımdan geçen markalar dell,samsung,asus,sony,toshiba bunlar arasında bi seçim yapmayı düşünüyorum ama yapamadım fiyat aralığı 1000-1300 civarı aradığım bilgisayar herşey için kullanmayı düşünüyorum birde ek olarak 2.4 ila 3.0 arası i3 ve i5 işlemcili 15.6 ekran en az birde ekran yansımaz olursa süper olur diye düşündüm ama karara varamadım yardımcı olusanız sevnirim
not: müşteri desteği konusunda nasıllar onları yazarsanız ve nerenin malı olduğunuda yazarsanız sevinirim
Şimdiden Teşekkürler

ugur1000

ugur1000

Üye
Git casper al 1000 1300 civarı samsung falan bulamassın anca i3 bulursun ama casper 1200 i5 var 2.5ghz di turboyla 3 oluyor teknosayı araştır bulursun tabi birçok kişi casperi SIRF TURK MALI diye kullanmadan kötümsüyorlar halbuki ne alaka asıl türkiyede kendimiz yerli malı ürünlerimizi desteklememiz lazım madem ürünün sorunlu çıktı tesadüftür markayı kötümseme yani türk malı ürünlerden hiçbir zaman çekinme ;)

aslankaplants

aslankaplants

Üye
Kardeş bu bilgisayar var
www.sadecenotebook.com/Urun/Lenovo-Z580-59-332445-Core-i5-3210-250-Ghz-4-GB-500-GB-2-GB-VGA-156-Freedos-pmu91873.html
1320tl bakarsın
şuandaki neredeyse tüm oyunları kalitede açar ama yanına windows gelmiyo onu yüklemen gerek. Diğer özelikleri fiyatına göre çok güzel ben 6 gb ram olanını yeni aldım bu link verdiğim siteden ve 2 günde geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...