alpharry
Üye
iki modeli var i3 ve celeron.Oyun oynayamazsın ama internet-film için yeterlidir.asus x54c nasıl ?
- - - Eklendi - - -
korsan cd den öyle bir sorun oluşmaz ama ekran kartında optimus özelliği varsa şöyle yapBilgisayarı aldım ama bir sorunum var.Pes 2012 yi açmıyor.vram yetersiz kalıyormuş.O nedir.Oyunu korsan cd den yükledim etkenmidir.
es 2012 simgesine sağ tıkla,3.sıradaki grafik işlemciyle çalıştır var onun üstüne gel orda üstteki 'yüksek performanslı nvidia işlemci' yazana tıklayıp oyuna o şekilde gir açması lazım.- - - Eklendi - - -
pc güzel özellik olarak.ısınma olacağını sanmıyorum samsung kaliteli bir marka.Alınabilir f/p açısından uygun.Samsung laptop almayı düşünüyorum onlarda ısınma sorunu oluyormu ? model:NP350V5C-S09TR
- - - Eklendi - - -
ekran kartı fena değil sony de kalite olarak tartışılmaz.Sağlam bir pc istiyorsanız 1700 e çok uygun almanızı tavsiye ederim.Merhaba , Ben sony vaio i5 " SVE1511T1eb " model laptop almayı düşünüyorum (linki veremiyorum izin verilmiyor) Oyun pek oynamam ama fiyat/performans değerlendirmesi için bu laptop için yorumlarınız bekliyorum. Fiyatı 1700 TL