fena değil 540M den daha yüksek 2.sınıf ekran kartı.Peki AMD Radeon Hd 7670M ekran kartı nasıl?
Peki şöyle bir soru daha sorayım...
Son attığım dell marka laptopun sadece ekran kartı mı sıkıntı olur diğer özellikleri iyimidr.Freedos işletim sistemi yazıyordu o ne demek???
Hdd nedir? Ve Windowsu kurmak ücretli midir herkes yapabilr mi vista xp windows 7 farkeder mi??
bence ekran kartı iyi söyleyenler abartmış.2 sene sonra bile güncel oyunlar rahatça oynanabilir tabi ısınma durumu olmazsa.Lenovo Y580 59-332595 Notebook
ekran kartında takıldım gtx 660 İlk görüşte ben hemen alacaktım ancak nette araştırdım 2 sene sonra bazı oyunları mediumda zor çıkarırsın dediler.Bi de ekran çözünürlüğü
gtx 660 gibi son model bi ekran kartı için düşük değil mi ?
bence ekran kartı iyi söyleyenler abartmış.2 sene sonra bile güncel oyunlar rahatça oynanabilir tabi ısınma durumu olmazsa.Lenovo Y580 59-332595 Notebook
ekran kartında takıldım gtx 660 İlk görüşte ben hemen alacaktım ancak nette araştırdım 2 sene sonra bazı oyunları mediumda zor çıkarırsın dediler.Bi de ekran çözünürlüğü
gtx 660 gibi son model bi ekran kartı için düşük değil mi ?
Bazı markalar hakkında bilgi var(acer toshiba samsung..) ama eksik yerler olabilir elbet geniş bir zamanda ekleme ve düzeltmeler olacaktır.Sana genel bir özet geçeyim.Toshiba sağlam pc kullanılan malzeme iyi.Tasarım ısınmaya izin vermeyecek şekilde tasarlanmış durum böyle olunca da fiyatları yüksek tabi.Yani 1500 tl lik toshibayla donanım olarak oyun oynanmaz ama internet film için sağlamdır fakat aynı fiyata başka bir pc ile oynarsın ama toshiba kadar stabil olmaz.Lenova hakkında aşırı bilgim yok ama kullanıcılar genel olarak memnun ve fiyat olarak da uygun.Zaten IBM firmasının yan ürünü.Exper-Casper tavsiye etmiyorum fiyatı ucuz ama kalite çok yok ayrıca ısındığını belirtiyorlar.Samsung da kaliteli bir marka çok da ısınmıyor bildiğim kadarıyla.Acer i de tavsiye etmiyorum yakın çevremde kullananlar vardı hiç memnun değildi ısınma yapıyodu zaten sitelerinde bu sorunu kabul edip güncelleme yayınladılar ama bir işe yaramadı açıkcası.Bir de packard bell var şu an evde var bi tane hangi kafayla aldıysam bin pişman oldum(o zamanlar bu kadar bilgili değildim) fiyatı uygun donanımı yüksekti ama gel gör ki bir fayda vermedi.Soba gibi ısınıyor kaldırabileceği oyunları açmıyor,açtığını ise ısınıp 10 dk sonra kapatıyor.Yakın bir arkadaşım da aldı 1 sene kadar önce benim pc ile özellikleri aynı onda pes 12 donuyor ben de enson ayarda çok kaliteli bir şekilde oynanıyor.Kısaca böyle işte.Birde sizden birşey rica edicem...
Yaptığınız yazı gerçekten açıklayıcı olmuş ama marka açıklaması bana göre zayıf.Şöyle ki genel olan markalar hp,asus dell,sony,packard bell gibilerinden bahsetmişsiniz.Rica etsem pek konuşulmayan Toshiba,lenovo,exper,casper,samsung daha önce sorduğum gibi acer markalarında bi incelemesini yapsanız çok sevinirim öteki türlü sürekli bu marka nasıl şu marka nasıl diye sorma durumunda kalıcam...
(Eğer açıklama yapılmışsada görmemişsem kusura bakmayın...)
diğer özellikleri fena değil ama uzun süreli düşünürsek yetersiz.Freedos da bir işletim sistemi komutlarla çalışıyo ama windows yada linux gibi görsel değil yazı var sadece.Ona başka bir işletim sistemi kurmak gerek.Linux ücretsiz windows paralı ama korsan olarak da var.Peki şöyle bir soru daha sorayım...
Son attığım dell marka laptopun sadece ekran kartı mı sıkıntı olur diğer özellikleri iyimidr.Freedos işletim sistemi yazıyordu o ne demek???

dell kalite ve servis olarak samsungdan daha iyi ama ikisininde ekran kartı giriş seviyesi yani pes13 ü oynarsın belki ama pes 14 oynayacağını zannetmiyorum.Ama bununla pes15 i bile çok rahat oynarsın diğer bf3 cod serisi de oynanır.Isınmaz aliminyum kasa seni ünv sürecine kadar idare eder ünv kazanınca daha da iyisini alırsın zatenArkadaşlar hepinize teşekkür ederim ama ben bu dell'i alıyorum.Çünkü bu fiyata bu özelliklere başka bilgisayar yok yada ben bulamadım.Eğer bilen varsa söylesin tabiki.Ama zannetmiyorum...Teknosa,bimeks,vatan,electro world hiç farketmez eğer varsa bildiğiniz 1200 liraya özellikleri iyi söyleyin...
- - - Eklendi - - -
Bunu şu anda gördüm ve dell ile pek farkı olmadığını gördüm ama benim gönlüm hala dellden yana;Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Birde alpharry uzun süre kullanıma uygun değil dedin dell e .Kaç sene götürür.Bu arada benim oyun anlayışım pes ve counter ben pek oynamam zaten üniversite telaşı başlıyor onu düşünerek kaç sene idare der beni![]()
ekran kartı çok iyi.Oyun içinde en önemli faktör ekran kartıdır.Yani lenovonın Y580 59-332594 modeli yeterli diyorsun ? Yüksek seviyede oynatır mı sence ? Turbo boostu yok ama ve hdd ?
Rica ederim.Hayırlı olsunAlpharry benim bütçeme uygun değildi.Zaten uygun olsada artık çok geç.Dell marka notebooku alıyorum.Çarşamba günü gelecek.Sana çok teşekkür ederim.nsekiz sanada tabiki.![]()

linkteki pc ekran kartı ve işlemci çok kötü.Film izlenip internete girilir sadece.Bu bana yeter diyorsan bile i3 işlemcili al çünkü eski işlemciler piyasadan kalkıyor.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu notebook nasıl sizce almayı düşunuyorumda