GhostMahir
Üye
i5 taşımaz çünkü Şöyle ki çok güzel bir evim olsun 5 oda yerler parke tüm malzeme bir numara ama salon kötü olsun gibi birşey oluri5 tasımazmı nedenki yeter diye düsündüm neyse 5000 tl cok ben en iyisi masa üstüne döneyimsagol önerin için
---------- Eklendi @ 02:25:55 ---------- Yazıldı @ 02:19:39 ----------
yada söyle bişey düsünsek 4gb ram i7 işlemci 500 gb hdd 2gb ekran kardı bu özelliklerde hangi laptop önerirsin bide fiyatı ne olur ha bide ısınma sorunu olmasın marka önemli degil
Kardeş yeterliÖncellikle
Ben crysis2,crysis,skyrim,cod3,battlefield gibi oyunları oynamak istiyorum sizce bu özellikler yüksek ve akıcı bir şekilde oynamak için yeterli midir?
İntel i7 2670q 2.2 Ghz
2gb amd 6770(GDD5) ekran kartı
6gb DDR3 1333MHZ ram
750gb harddisk(5400rpm)
1366x768 piksel LED ekran
Home premium 64bit
SaolKardeş yeterli
Özellikleri ne? nerden bilelim 400tl lik laptop nasılben yarin ubürgün leptop alacam.2.el satacak adam.400 miliyon.nasil.
çalıştırması lazım.Hd6470 de pes12 calışırmı
rica ederim.Servisler genelde zorluk çıkarıyor evet ama en iyi servis dell de.Yerinde servis olanağı var adamları arıyorsun geliyorlar evinden alıp götürüyorlar.Çok güzel bir durumvermiş olduğun bilgiler için teşekkür ederim . Bendede acer 5741g modeli var. intel core i5 oyun için almıştım. pek sorun çıkarmadı.sadece Crysis 2oyununu düzgün oynayamadım.biraz kastı.ikincisi ise Ankarada oturduğum halde burada servisi yok en ufak bir şey için istanbula gitmesi gerekiyor.Servisi ise bilgisayar garantisi devam ettiği halde bilgisayara bakmamak için elinden gelen zorluğu çıkartıyor.Yok şu formu internetten indirip dolduracan şunu ekleyecen bunu yapacan bir sürü formalite.O yüzden bir daha acerin hiç bir ürününü almıyacam.
Saydığın oyunların hepsini ekran kartın sayesinde en yüksek seviyede oynayabilirsin.Tabi pc nin ısınmaması önemli akışkanlığın devamı için ısınmamalıÖncellikle
Ben crysis2,crysis,skyrim,cod3,battlefield gibi oyunları oynamak istiyorum sizce bu özellikler yüksek ve akıcı bir şekilde oynamak için yeterli midir?
İntel i7 2670q 2.2 Ghz
2gb amd 6770(GDD5) ekran kartı
6gb DDR3 1333MHZ ram
750gb harddisk(5400rpm)
1366x768 piksel LED ekran
Home premium 64bit
sen de saol kardeş
eyvallah kardeşçok yararlı bil bilgi paylaşımı olmuş.alacaklar muıtrlaka okumalılar
evet fiyatları uygun ama casper pek tavsiye edilmiyor ısınıyor ve söylenen özelliklerde performans göstermiyorcasper nirvana lar nasıl almalı mıyım? fiyatları uygun..
|
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
| ||
| Ürün Kodu | : | B43F33 |
| İşlemci Markası | : | Intel |
| İşlemci Tipi | : | Intel Core i5 |
| İşlemci Modeli | : | 2430M |
| İşlemci Hızı | : | 2.4 Ghz |
| İşlemci Cache | : | 3 MB |
| Ekran Boyutu | : | 15.6 |
| Ekran Çözünürlüğü | : | 1366×768 |
| Ekran Kartı | : | Nvidia |
| Ekran Kartı Belleği | : |
|
| Grafik İşlemcisi | : | Nvidia GeForce GT 525M |
| HDMI | : | Var |
| Sistem Belleği | : | 3GB |
| Bellek Tipi | : | 1333 MHZ DDR3 |
| Max Bellek | : | 8 GB |
| Disk Kapasitesi | : | 320 GB |
| Disk Hızı | : | 5400 RPM |
| Optik Sürücü | : | 8X DVD+/-RW Drive |
| Modem | : | Yok |
| Ethernet | : |
|
| Wireless | : | 802.11b/g/n |
| Bluetooth | : | Bluetooth 3.0 + HS |
| FireWire | : | Yok |
| E-Sata | : | Var |
| Seri Port | : | Yok |
| Usb Portu | : | 1 USB 2.0 + 2 USB 3.0 |
| Express Kart | : | Yok |
| Video Portu | : | 15 pinli VGA video konnektörü |
| Klavye | : | Numerik Q TR |
| Kart Okuyucu | : |
|
| Kamera | : | 1.0 MP |
| Parmak İzi Okuyucu | : | Yok |
| Yüz Tanıma | : | Yok |
| Touchpad | : | Var |
| Uzaktan Kumanda | : | Yok |
| 3G | : | Yok |
- ACER Intel®
- Core™ i5
- 480M
- Intel Turbo Boost Teknolojisi ile Max. 2,93 Ghz
- 2,66 GHz
- 15,6 "
- 1366 x 768 px
- 4 GB
- SATA
- 640 GB
- 5400 rpm
- 1 GB
- NVIDIA® GeForce® GT 425M DirectX® 11
- Windows 7 Home Premium
- 1066 MHz
- 3 kg
- 3 MB
- Paylaşımsız
- DDR3
- 8 GB şu özelliklerdeki notebook nasıl arkadaşlar acil yardım eder misiniz ? daha çok oyun için istiyorum pes , nba,call of duty gibi oyunları kaç yıl çalıştırır bimekste indirimdeymiş
---------- Eklendi @ 12:15:29 ---------- Yazıldı @ 12:01:40 ----------
SON YAZDIĞIMLA BUNUN ARASINDA TERCİH YAPARSANIZ HANGİSİ DAHA İYİ
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızÜrün Kodu : B43F33 İşlemci Markası : Intel İşlemci Tipi : Intel Core i5 İşlemci Modeli : 2430M İşlemci Hızı : 2.4 Ghz İşlemci Cache : 3 MB Ekran Boyutu : 15.6 Ekran Çözünürlüğü : 1366×768 Ekran Kartı : Nvidia Ekran Kartı Belleği : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızGrafik İşlemcisi : Nvidia GeForce GT 525M HDMI : Var Sistem Belleği : 3GB Bellek Tipi : 1333 MHZ DDR3 Max Bellek : 8 GB Disk Kapasitesi : 320 GB Disk Hızı : 5400 RPM Optik Sürücü : 8X DVD+/-RW Drive Modem : Yok Ethernet : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızWireless : 802.11b/g/n Bluetooth : Bluetooth 3.0 + HS FireWire : Yok E-Sata : Var Seri Port : Yok Usb Portu : 1 USB 2.0 + 2 USB 3.0 Express Kart : Yok Video Portu : 15 pinli VGA video konnektörü Klavye : Numerik Q TR Kart Okuyucu : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızKamera : 1.0 MP Parmak İzi Okuyucu : Yok Yüz Tanıma : Yok Touchpad : Var Uzaktan Kumanda : Yok 3G : Yok
|
| ||
| Ürün Kodu | : | B45F45 |
| İşlemci Markası | : | Intel |
| İşlemci Tipi | : | Intel Core i5 |
| İşlemci Modeli | : | 2450M |
| İşlemci Cache | : | 3 MB |
| Ekran Boyutu | : | 15.6 |
| Ekran Tipi | : | LED |
| Ekran Çözünürlüğü | : | 1366x768 |
| Ekran Kartı | : | Nvidia |
| Ekran Kartı Belleği | : |
|
| Grafik İşlemcisi | : | Nvidia GeForce GT 525M |
| HDMI | : | Var |
| Sistem Belleği | : | 8GB |
| Bellek Tipi | : | 1333 MHZ DDR3 |
| Max Bellek | : | 8 GB |
| Disk Kapasitesi | : | 500 GB |
| Disk Hızı | : | 5400 RPM |
| Optik Sürücü | : | 8X DVD+/-RW Drive |
| Modem | : | Yok |
| Ethernet | : |
|
| Wireless | : | 802.11b/g/n |
| Bluetooth | : | Var |
| FireWire | : | Yok |
| E-Sata | : | Var |
| Seri Port | : | Yok |
| Usb Portu | : | 1 USB 2.0 + 2 USB 3.0 |
| Express Kart | : | Yok |
| Video Portu | : | 15 pinli VGA video konnektörü |
| Klavye | : | Numerik Q TR |
| Kart Okuyucu | : |
|
| Kamera | : | Var |
| Parmak İzi Okuyucu | : | Yok |
| Yüz Tanıma | : | Yok |
| Touchpad | : | Var |
| Uzaktan Kumanda | : | Yok |
| 3G | : | Yok |
kardeş eğer 2 yıl sonra çıkan call of u oynamak istiyorsan bu ekran kartı da yetersiz kalır.Tavsiyem GT540M veya 550M olana bakmandır.Onun dışındaki özellikleri fena değil sadece ekran kartı yetersiz.yardımın için teşekkürler.bi de şuna bakabilir misin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızÜrün Kodu : B45F45 İşlemci Markası : Intel İşlemci Tipi : Intel Core i5 İşlemci Modeli : 2450M İşlemci Cache : 3 MB Ekran Boyutu : 15.6 Ekran Tipi : LED Ekran Çözünürlüğü : 1366x768 Ekran Kartı : Nvidia Ekran Kartı Belleği : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızGrafik İşlemcisi : Nvidia GeForce GT 525M HDMI : Var Sistem Belleği : 8GB Bellek Tipi : 1333 MHZ DDR3 Max Bellek : 8 GB Disk Kapasitesi : 500 GB Disk Hızı : 5400 RPM Optik Sürücü : 8X DVD+/-RW Drive Modem : Yok Ethernet : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızWireless : 802.11b/g/n Bluetooth : Var FireWire : Yok E-Sata : Var Seri Port : Yok Usb Portu : 1 USB 2.0 + 2 USB 3.0 Express Kart : Yok Video Portu : 15 pinli VGA video konnektörü Klavye : Numerik Q TR Kart Okuyucu : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızKamera : Var Parmak İzi Okuyucu : Yok Yüz Tanıma : Yok Touchpad : Var Uzaktan Kumanda : Yok 3G : Yok
Linki de bu.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız.12 taksitle alacağım 1300 civarı arıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?