abdispowerr
Üye
Ekran kartı nedir?
Ekran kartı 1 GB PAYLAŞIMSIZ NVIDIA GEFORCE GT610M TOP1.770
Diğeri
NVIDIANVIDIA® GeForce® G 310M, 1GB DDR3 VRAM
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızabicim bu alacağım bilgisayar ben bunu oyun oynamak için değil sadece 3ds max after effects tarzı programları kullanmak için alacağım ısınır mı ve ekran kartı yeterli olur mu bu fiyatın üstüne çıkamam ve de son derece hızlı bir şekilde renderlarımı almak istiorm kardeş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızabicim bu alacağım bilgisayar ben bunu oyun oynamak için değil sadece 3ds max after effects tarzı programları kullanmak için alacağım ısınır mı ve ekran kartı yeterli olur mu bu fiyatın üstüne çıkamam ve de son derece hızlı bir şekilde renderlarımı almak istiorm kardeş
çok teşekkürler ama hp çok ısnıyor bi önceki bilgisyarım hp di çok kötü oluolar ve özellikleri ne olursa olsun biyerden sonra pek bi işe yaramıo dellin işlemci hızı düşük lenovoyu düşüncem ama
- - - Eklendi - - -
Bu arada lenovo Windows 8 miş yeni gördüm windows 8'i hiç beğenmedim ve almayı da düşünmüyorum açıkçası windows 7 yi daha kullanışlı buluorm sonuçta hala toshiba...
pardon konuyu buraya acdigim icin..acil. windows 7 ultimate 64 bit key lazim ?
Maxmum 1ooo lraya i5 bulablr miyim?
öncelikle selam . paylaştıgınız bılgıler gercekten cok guzelben size 2 tane pc atıcaktım notebook bunlar nasıl gncel oyunları 2-3 sene mediumda veya highta acarmı ? (ac3,cod,craysis,lol,w3,metro2033,bf ... gibi oyunları) yardımcı olursanız sevınırım
DELL INSPIRON 5520 S21F65 i5-3210M 6GB 500GB 15.6" VGA 1GB LINUX Notebook 1. bu
DELL INSPIRON 5520 S21F61C i5-3210M 6GB 1TB 15.6" VGA 1GB LINUX Notebook
2. bu hangısını tavsıye edersınız benım ısımı hangısı gorur ? arada cızım falanda yapıcam(Site cdepo)
Arkadaşlar laptop alcam oyun oynarken kasmıcak rahat oynayabılecegım 2000 tl civarı önerebilceğiniz laptop varmı
laptop almayı düşünüyorum önericeğiniz varmı 2000 tl civarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?