laptop mu alacaksınız ?? kesinlikle okumalısınız !!(Laptop Öneri-Yardım Konusu)

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler

Ben de 2.el Asus i5 almayı düşünüyorum sizlerin bilgisine ihtiyacım var

[h=1]ASUS K52J- 1000 TL[/h]

ASUS K53S 1.190 TL

[h=1]ACER+Aspire+5750G+3NESİLİNTELi52430M+2.40+6GBram+500GBhd+15.6LED[/h]
FİYAT :990 tl

Değerli arkadaşlarım 2. el alacak kadar param olduğu için böyle bikaç ilan buldum sizce hangisini alsam benim için daha iyi olur ?

Oyun ve normal kullanımlarda hiç takılmaması gerek i7 ye param yetmediği için i5 almak istiyorum nakit 900 liram var 1000 tl fiyat verenlerle pazarlık yapıcam

Lütfen bilgilerinizi esirgemeyin !

ANIL

Admin
Ekran kartı nedir?

Tepkiler: abdispowerr

ANIL

Admin
Ekran kartı 1 GB PAYLAŞIMSIZ NVIDIA GEFORCE GT610M TOP1.770

Diğeri
NVIDIANVIDIA® GeForce® G 310M, 1GB DDR3 VRAM

Giriş seviyesindeler. Oyun için almanı tavsiye etmem sıkıntı yaşarsın. Bu bütçe ile oyun cihazı bakmak yanlış olur. Oyun için 630M ve ya 7670M ekran kartlı modellere bakabilirsin

abicim bu alacağım bilgisayar ben bunu oyun oynamak için değil sadece 3ds max after effects tarzı programları kullanmak için alacağım ısınır mı ve ekran kartı yeterli olur mu bu fiyatın üstüne çıkamam ve de son derece hızlı bir şekilde renderlarımı almak istiorm kardeş

achambo

Üye

o programları tam bilmiyorum ama 2000 tl ye lenovo y580 var özellik olarak daha iyi istersen bir bak

- - - Eklendi - - -

ama sitelere baktım yokmuş garip geldi

ANIL

Admin

Toshiba almana hiç gerek yok. Daha ucuz ve daha iyisini bulabilirsin
Bunlara bakabilirsin

çok teşekkürler ama hp çok ısnıyor bi önceki bilgisyarım hp di çok kötü oluolar ve özellikleri ne olursa olsun biyerden sonra pek bi işe yaramıo dellin işlemci hızı düşük lenovoyu düşüncem ama

- - - Eklendi - - -

Bu arada lenovo Windows 8 miş yeni gördüm windows 8'i hiç beğenmedim ve almayı da düşünmüyorum açıkçası windows 7 yi daha kullanışlı buluorm sonuçta hala toshiba...

Lenovo Z580 (1TB HDD,8GB Ram'i olan model)'in rakibi başka markalarda hangisi ?

2 GB paylaşımlı 2 GB Paylaşımsız toplam 4 GB Nvidia GT630M GPU
8 GB Ram
2.50 GHZ turbo ile 3.10 GHZ i5 3.nesil işlemci
1 TB HDD 5400 RPM

bu leptop ortalama 1.500 TL civarında satılıyor,bununla aynı özelliklerde farklı marka aynı fiyatın ortalamasında hangi Laptopları önerebilirsiniz ?

- - - Eklendi - - -

HP'nin soğutması çok sorunlu,ilk zamanlar pek problem olmuyor fakat sonradan çok ısınmaya başlıyorlar ve kendilerini korumak için kapatıyorlar geçen annem yanlışlıkla leptobu deri koltuğun üzerine bırakmış leptobun altını görmeniz lazım erimiş ve biraz içeri çekilmiş o derece (hp g62 TTNET'in verdiği model) eskiden hp'yi çok severdim fakat gözümden düştü

aslında güzel görünüyorlar ama ıkıncı eller arıza cıkarıyor.

son olarak bunu almaya karar verdim bence en ideali budur

beyazi

Üye
pardon konuyu buraya acdigim icin..acil. windows 7 ultimate 64 bit key lazim ?

Maxmum 1ooo lraya i5 bulablr miyim?

öncelikle selam . paylaştıgınız bılgıler gercekten cok guzel ben size 2 tane pc atıcaktım notebook bunlar nasıl gncel oyunları 2-3 sene mediumda veya highta acarmı ? (ac3,cod,craysis,lol,w3,metro2033,bf ... gibi oyunları) yardımcı olursanız sevınırım
DELL INSPIRON 5520 S21F65 i5-3210M 6GB 500GB 15.6" VGA 1GB LINUX Notebook 1. bu
DELL INSPIRON 5520 S21F61C i5-3210M 6GB 1TB 15.6" VGA 1GB LINUX Notebook

2. bu hangısını tavsıye edersınız benım ısımı hangısı gorur ? arada cızım falanda yapıcam (Sitecdepo)

2. De fazladan 500 GB Sata var. Bellek konusunda 500 gb yetiyorsa şayet 1 TB almak mantıksız. Paran varsa al tabi.

- - - Eklendi - - -

Merhaba, Sıfır yada 2. El notebook almayı düşünüyorum. En fazla 1000 TL'm var. Yani kart limiti olarak. Senetle satılan yerlerde kazık oluyor. Asya kıtasında kartsız satan yerler var mı? Bu olursa 1.400e kadar çıkabilirim. Gta 4 oynanabilen hangi laptopları önerirsiniz? Kampanyalı da olabilir.

lordufuk

Üye
Yahu benim ekran kartıda amd 6630m bide 6620g nasıl oyunlar için idealmi bildiğim kadarıyla 3.sınıf ayrıca haberiçin

SİMOTA

Üye
Arkadaşlar laptop alcam oyun oynarken kasmıcak rahat oynayabılecegım 2000 tl civarı önerebilceğiniz laptop varmı

ANIL

Admin
Arkadaşlar laptop alcam oyun oynarken kasmıcak rahat oynayabılecegım 2000 tl civarı önerebilceğiniz laptop varmı

laptop almayı düşünüyorum önericeğiniz varmı 2000 tl civarı

listedeki cihazlara bakabilirsin.