Laptop bilgi tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

lock66

Üye
    Konu Sahibi
Laptop bilgi tavsiye
Laptop almak istiyorum 920m 840m gibi mevzular var ben anlamıyorum. 2000 tlye kadar tavsiye modeliniz var mı acaba kasmadan oyun oynayabileceğim ?
.

Cadillac34

Üye
Bütçene göre bulursun ama oyun oynamak için oyun bilgisayarı lazım. Her laptop oyun için ideal değil. Küçük boyutlu oyunlar oynayacaksan o zaman dediğin fiyata bulursun. Başlıca; Asus, Lenovo, Acer, Casper, Packard Bell vs vs.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Bende asus x555lb var 2.000di geçen sene aldığımda bakabilirsin memnunum. 840 940 aynı ekran kartının nesil farkı. 9 daha yeni versiyonu ama pek fark yoktur. İşlemcide de benzer olay. Ben de pek anlamazdım da iyi denk getirdim bu bilgisayarı fiyat ve özellik olarak ortalama bir cihaz sıkıntı yaşamıyorum

lock66

Üye
    Konu Sahibi
Dediğine ve x554lj ye bakıyorum ben de

mcnpl4

mcnpl4

Üye
K555lb'ymiş benimki yanlış yazmışım. Teknosadan bakabilirsin fiyatlar daha uygun

turkishield

turkishield

Üye
asus x550jx al i7li modeli olsun. gtx 950 ekran kartı var.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Devamındaki kod farklıymış ram 8gb harddisk de 750gb gerisi aynı bende

lock66

Üye
    Konu Sahibi

Cadillac34

Üye
Herhangi bi siteden atabilir misiniz ilan rica etsem ulaşamadım dediğiniz modele
Sanırım bu modeli diyor. Casper marka laptop.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Akşam evde tam modele bakıp yazayım.
İşlemci: 5200u i5
Ekran kartı: 940m
Ram: 8gb
Hdd: 750gb
Ekran:15.6"
Aşağı yukarı bu özelliklere bakabilirsin. Daha yeni modellerde işlemci 6200u olabilir kafa karıştırmasın. Ben özellikle ram odaklı araştırdığım için 8gb istedim ve teknosada indirim de denk gelmişti. Yine de genel olarak bu özellikler iyi sayılır ve fiyat olarak da çok zorlamaz. Ben baktığımda daha iyileri pahalıydı daha ucuzlarında da iyi donanım yok gibiydi. Fiyatlar ya çok yüksek ya çok düşüktü yani
Sanırım bu modeli diyor. Casper marka laptop.
Onun asus olanının daha yeni versiyonu :ehe ama kastettiğim özellikler aşağı yukarı bunlar

Cadillac34

Üye
Sana markaları ilk mesajımda yazdım. Senin kararın ve bütçen neyse ona göre laptop alırsın.

1.649 TL

Son düzenleme:

lock66

Üye
    Konu Sahibi
Sana markaları ilk mesajımda yazdım. Senin kararın ve bütçen neyse ona göre laptop alırsın.

1.649 TL
i3 yeterli gelir mi oyun için felan

Cadillac34

Üye
İ3 yeterli gelmez ve ısınma problemi çok olur. Tavsiye etmem ama internete girersin, mesajlaşma yaparsın, ofis çalışması yaparsın, vs. vs. Ama oyun için İ5 veya İ7 alacaksın. Onlar da bütçenden daha pahalı fiyat ister.

lock66

Üye
    Konu Sahibi

Bunlara ne dersiniz

Bunlar da ek olarak dikkatimi çekenler

Cadillac34

Üye
Dell biraz daha iyi sanki. Lenovo hakkında pek bilgim yok ama ikisi de oyun için ideal. Bana kalırsa Dell seç derim.

lock66

Üye
    Konu Sahibi
Dolar biraz düşerse alırım umarım

Cadillac34

Üye
Dolar biraz düşerse alırım umarım
Doların düşeceğini sanmıyorum ama takipte olman lazım. Verdiğin linklere tama bakamadım. Sana Asus veya Dell önerebilirim. Toshiba da diyeceğim ama pahalı olduğu için. Bir de ekran kartının oyunlara uyumlu olup olmadığını araştır ve karşılaştırma yap.

lock66

Üye
    Konu Sahibi
Doların düşeceğini sanmıyorum ama takipte olman lazım. Verdiğin linklere tama bakamadım. Sana Asus veya Dell önerebilirim. Toshiba da diyeceğim ama pahalı olduğu için. Bir de ekran kartının oyunlara uyumlu olup olmadığını araştır ve karşılaştırma yap.
Ekran kartı nası olmalı. gerçekten bilgim yok

Takipçi Satın Al

Üst Alt