Max 2000 diyorum 3300 tl lik laptop söylüyorsunasus x550jx al i7li modeli olsun. gtx 950 ekran kartı var.
K555lb'ymiş benimki yanlış yazmışım. Teknosadan bakabilirsin fiyatlar daha uygun
Herhangi bi siteden atabilir misiniz ilan rica etsem ulaşamadım dediğiniz modeleDevamındaki kod farklıymış ram 8gb harddisk de 750gb gerisi aynı bende
Sanırım bu modeli diyor. Casper marka laptop.Herhangi bi siteden atabilir misiniz ilan rica etsem ulaşamadım dediğiniz modele
Onun asus olanının daha yeni versiyonuSanırım bu modeli diyor. Casper marka laptop.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ama kastettiğim özellikler aşağı yukarı bunlarCasper tavsiye etmiyolar hiç yaSanırım bu modeli diyor. Casper marka laptop.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
i3 yeterli gelir mi oyun için felanSana markaları ilk mesajımda yazdım. Senin kararın ve bütçen neyse ona göre laptop alırsın.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız1.649 TL
Doların düşeceğini sanmıyorum ama takipte olman lazım. Verdiğin linklere tama bakamadım. Sana Asus veya Dell önerebilirim. Toshiba da diyeceğim ama pahalı olduğu için. Bir de ekran kartının oyunlara uyumlu olup olmadığını araştır ve karşılaştırma yap.Dolar biraz düşerse alırım umarım
Ekran kartı nası olmalı. gerçekten bilgim yokDoların düşeceğini sanmıyorum ama takipte olman lazım. Verdiğin linklere tama bakamadım. Sana Asus veya Dell önerebilirim. Toshiba da diyeceğim ama pahalı olduğu için. Bir de ekran kartının oyunlara uyumlu olup olmadığını araştır ve karşılaştırma yap.