Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu daha ucuz daha güzel
ben zaten aldım donanım olarak nasıl diyorum asus k55vd sx023r
Arkadaşlar yeni nesil haswell işlemciler çıktı biliyorsunuz. Msı bunları yeni laptoplarında kullanmaya başladı 3 yeni laptop ekledim fiyatlar gerçekten çok uygun şuan sadece pcdepoda buldum. Stoklarda yok ancak siteye konmuş. Yakında düşer stoklara tanıtma amacıyla konulmuş. Yeni nesil işlemci yeni nesil nvidia serisi ekran kartı var gerçekten harika tavsiyemdir. İlk mesaja ekledim 2000 ve 2500 üzeri laptoplara baktığınızda bulabilirsiniz.

Evet stoklarda olmadığını söyledim zaten. Oyunda etkisi olmaz fazla. Ancak pes gibi oyunlarda iki kart arasında sürekli geçiş olur haswellde hd4600 var diye biliyorum. Yani nvidiaya çok ihtiyaç duymadan daha az enerji harcayabilir. Tabiki bu oyunda pek etki etmez zaten pes gibi oyunları bu bilgisayarda test etmek olmaz kaç kere pes oynarken gerçek maç izlediğimi sananlar oldu f.ull hd gerçekten farkediyor![]()
işlmecide 8 mb cache var onun faydası ne veya ne işe yarıyor.
- - - Eklendi - - -
Ekran kartı baya iyi olmuş neredeyse bir çok oyunu low-med'de açılabiliyor.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
cache önbellektir ve 8 gayet güzel bir rakam bu konuda
bende 3 mb var gerçekten ne işe yarıyor ?
adı üstünde önbellek işlem yapmadan önce veriyi önbelleğe alıyor haliyle daha hızlı bulup daha hızlı işliyor yani performans artışı sağlıyor.
Evt bence pc alinirken dikkat edilecek ayrintilardan biri benim 6mb

benimki 3MB,3MB olunca ne oluyor tam olarak onu kavrayamadım![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu bilgisayarda Knight Online, Point Blank gibi oyunlarda sorun yaşar mıyım? Oyunlarda takılmadan donmadan video çekmem lazım o yüzden. Kullanan varsa nasıl bilgisayar? Önerir misiniz?
Açar fakat fiyat gözükmüyor. Üyelere özel tl yazıyor. Son 2-3 gündür böyle.