Laptop Alacaksanız Bakın ( Fiyat - Performans - Sağlamlık )

Sponsorlu Bağlantılar

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
asus k55vd sx023r

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi

bu daha ucuz daha güzel

emrah1655

Üye
ben zaten aldım donanım olarak nasıl diyorum asus k55vd sx023r

Genel olarak güzel buldum ben ancak ama ekran kartı biraz kötü 3. sınıf

- - - Eklendi - - -

Bu arada arkadaşlar hazırlayanın eline sağlık çok güzel konu olmuş bende bir fiyat/Performans ürünü arıyorum max fiyatım 1.500 TL aradığım özellik ise i5 işlemci 6 gb ddr3 bellek mümkünse 1TB harddisc ısınma problemi olmasın çok oyun oynayan biri değilim tek oyunum pes 13 ama ekran kartı iyi ve 2gb olsun istiyorum eğer tam bu donanımda bulursam belki 1.600 de verebilirim işlemci hızıda 2.5-2.6 olabilir

- - - Eklendi - - -

Ve ben darty de bir pc görmüştüm markası samsung ama modelini ne yazıkki bilmiyorum genel olarak aklımda kalanlar i5 2.9 ghz 1tb harddisc 6gb ddr3 2 gb ekran kartı tam bi fırsat ürünüydü zaten dartyde de fırasat ürünü seçilmişti fiyat 1.600 civarıydı sanırım ah bir bulsam hiç kaçırmayacağım

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yeni nesil haswell işlemciler çıktı biliyorsunuz. Msı bunları yeni laptoplarında kullanmaya başladı 3 yeni laptop ekledim fiyatlar gerçekten çok uygun şuan sadece pcdepoda buldum. Stoklarda yok ancak siteye konmuş. Yakında düşer stoklara tanıtma amacıyla konulmuş. Yeni nesil işlemci yeni nesil nvidia serisi ekran kartı var gerçekten harika tavsiyemdir. İlk mesaja ekledim 2000 ve 2500 üzeri laptoplara baktığınızda bulabilirsiniz.

Uhops

Uhops

Üye
Arkadaşlar yeni nesil haswell işlemciler çıktı biliyorsunuz. Msı bunları yeni laptoplarında kullanmaya başladı 3 yeni laptop ekledim fiyatlar gerçekten çok uygun şuan sadece pcdepoda buldum. Stoklarda yok ancak siteye konmuş. Yakında düşer stoklara tanıtma amacıyla konulmuş. Yeni nesil işlemci yeni nesil nvidia serisi ekran kartı var gerçekten harika tavsiyemdir. İlk mesaja ekledim 2000 ve 2500 üzeri laptoplara baktığınızda bulabilirsiniz.

üç msi'de stoklarda yok diyor.yada daha gelmeyik galiba.Haswellin oyunlarda faydası olurmu

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Evet stoklarda olmadığını söyledim zaten. Oyunda etkisi olmaz fazla. Ancak pes gibi oyunlarda iki kart arasında sürekli geçiş olur haswellde hd4600 var diye biliyorum. Yani nvidiaya çok ihtiyaç duymadan daha az enerji harcayabilir. Tabiki bu oyunda pek etki etmez zaten pes gibi oyunları bu bilgisayarda test etmek olmaz kaç kere pes oynarken gerçek maç izlediğimi sananlar oldu f.ull hd gerçekten farkediyor:)

Uhops

Uhops

Üye
Evet stoklarda olmadığını söyledim zaten. Oyunda etkisi olmaz fazla. Ancak pes gibi oyunlarda iki kart arasında sürekli geçiş olur haswellde hd4600 var diye biliyorum. Yani nvidiaya çok ihtiyaç duymadan daha az enerji harcayabilir. Tabiki bu oyunda pek etki etmez zaten pes gibi oyunları bu bilgisayarda test etmek olmaz kaç kere pes oynarken gerçek maç izlediğimi sananlar oldu f.ull hd gerçekten farkediyor:)

işlmecide 8 mb cache var onun faydası ne veya ne işe yarıyor.

- - - Eklendi - - -

Ekran kartı baya iyi olmuş neredeyse bir çok oyunu low-med'de açılabiliyor.www.notebookcheck.net/Intel-HD-Graphics-4600.86106.0.html

Uhops

Uhops

Üye
bu konu üste taşınmalı bence.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
işlmecide 8 mb cache var onun faydası ne veya ne işe yarıyor.

- - - Eklendi - - -

Ekran kartı baya iyi olmuş neredeyse bir çok oyunu low-med'de açılabiliyor.

cache önbellektir ve 8 gayet güzel bir rakam bu konuda

Archonn

Archonn

Üye
Büyük emek vermişsiniz elinize sağlık.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi

bende 3 mb var gerçekten ne işe yarıyor ?

adı üstünde önbellek işlem yapmadan önce veriyi önbelleğe alıyor haliyle daha hızlı bulup daha hızlı işliyor yani performans artışı sağlıyor.

ozakin70

ozakin70

Üye

adı üstünde önbellek işlem yapmadan önce veriyi önbelleğe alıyor haliyle daha hızlı bulup daha hızlı işliyor yani performans artışı sağlıyor.

Evt bence pc alinirken dikkat edilecek ayrintilardan biri benim 6mb

Matthe

Matthe

Üye

Bu bilgisayarda Knight Online, Point Blank gibi oyunlarda sorun yaşar mıyım? Oyunlarda takılmadan donmadan video çekmem lazım o yüzden. Kullanan varsa nasıl bilgisayar? Önerir misiniz?

Uhops

Uhops

Üye

Bu bilgisayarda Knight Online, Point Blank gibi oyunlarda sorun yaşar mıyım? Oyunlarda takılmadan donmadan video çekmem lazım o yüzden. Kullanan varsa nasıl bilgisayar? Önerir misiniz?

Açar fakat fiyat gözükmüyor. Üyelere özel tl yazıyor. Son 2-3 gündür böyle.

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
Çok güzel olmuş kardeşim. Eline emeğine sağlık.
Ben pek anlamıyorum biraz daha bilgi sahibi oldum sayende. Ama ben zengin biri değilim. Hayatımda her zaman bi yenilik değişiklik yapamıyorum. Benim için çok önemli yani. Kendim alacağım bilgisayarı oyun bilgisayarı diye alırım aynı paraya daha iyisini görürüm sonra. Böyle olacağına benim açtığım konuya baksan ve bizzat ilgilensen kardeşim bir laptop önersen. Kafam çok karıştı.
Tekrardan :tşk:

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe

Üst Alt