Emre-45
Üye
Bu arada bir abimin dediği gibi 5800 kullanıcılarının dolu oldugu bır forumda boyle bır konu tabiki bu tartısmalara yol açar . Çünkü çoğu kişi ne kadar kötü olsada olsun kendi malını kötülemez..5800 ı savunanlar sadece kullanıcıları.Satıp kurtulanlar kötü diye yorum yapıyor ama satamayanlar veya satmak istemeyenler o kadar arızasına rağmen hala o telefona iyi diyor .Arkadaşlar 5800 Nokia'nın dokunmatik ekranı denediği bir cihaz gibidir. ..Bu yüzden kötü bir cihaz demekle yetiniyorum..Bu arada önceki telefonum 5800 Red di ve Mod.lu firmware yüklüydü..
Alan arkadaşa da hayırlı olsun demeden geçemeyeceğim..
kardesim sen neden kurtuldun detaylı acıklasana?
bence 5800 senden kurtulmus....
vallahmı diyon harbimi yaw ?
insan işte nankörr yapcak bişe yokkben bu milleti anlamıyorum 5800 ilk çıktıgında NE TELEFON BE SONUNDA ALDIM DİYOSUNUZ sonra daha üst bi model çıkıyor kötülüyorsunuz. Zaten telefonlar artık son demlerini yaşıyor gps mp3 kamera ve wifi fix oldu bunun için üst model almayı çok gereksiz buluyorum gerçi üst model bile denmezboşa masraf öyle yabancılara calışıyoz kendi gençlerimiz işsiz neyse cebimdeki tel yeni hava atarım gayri
5800 kullananların çoğunlukta olduğu forumda bu konuyu açmak intihar etmek gibi birşey.
5800 ı savunanlar sadece kullanıcıları.Satıp kurtulanlar kötü diye yorum yapıyor ama satamayanlar veya satmak istemeyenler o kadar arızasına rağmen hala o telefona iyi diyor .Arkadaşlar 5800 Nokia'nın dokunmatik ekranı denediği bir cihaz gibidir. ..Bu yüzden kötü bir cihaz demekle yetiniyorum..Bu arada önceki telefonum 5800 Red di ve Mod.lu firmware yüklüydü..
Alan arkadaşa da hayırlı olsun demeden geçemeyeceğim..
--------------- Ekleme ---------------
Bu arada bir abimin dediği gibi 5800 kullanıcılarının dolu oldugu bır forumda boyle bır konu tabiki bu tartısmalara yol açar . Çünkü çoğu kişi ne kadar kötü olsada olsun kendi malını kötülemez..
Nasıl kullanacakmışım ? Anlat da buradaki bütün 5800 kullanıcıları yararlansınbir telefonu kullanmayı bilmeden konuşuyorsunuz samsung wawenin işletim sistemine bakın işlemçi bada işletim sistimi yüzünden işlemciyi tam güçte kullanamıyor ve samsung telefonların üretim kalitesi düsük özellikle tr için ama 5800 ın bazı gıcıklıklari vardi bnde değiştim telefonumu ama 5800 gerçekten güzel bir telefon
sende telefon kullanmayi biliyosan
Hahah laflara bakın..
Dünyada o kadar fazla amatör var ki proğram yüklemesini bilmeyen adamların Maemo N900 alıp kullanımı beğenmemesi gibi.(bu söz ne demek istediğimi en derin şekilde anlatmıştır sanırım)
bir telefonu kullanmayı bilmeden konuşuyorsunuz samsung wawenin işletim sistemine bakın işlemçi bada işletim sistimi yüzünden işlemciyi tam güçte kullanamıyor ve samsung telefonların üretim kalitesi düsük özellikle tr için ama 5800 ın bazı gıcıklıklari vardi bnde değiştim telefonumu ama 5800 gerçekten güzel bir telefon
seni kim kandırdı dostum ,eline 1 kere wave alıp kurcaladınmı??
nerden biliyosun telefonu kullanıp kullanamadıgı??
Ne dediğini anlamadım fakat şunu ekliyeyim N900'ü kullanarak yorum yapıyorum yani rahat olbir telefonu kullanmayı bilmeden konuşuyorsunuz samsung wawenin işletim sistemine bakın işlemçi bada işletim sistimi yüzünden işlemciyi tam güçte kullanamıyor ve samsung telefonların üretim kalitesi düsük özellikle tr için ama 5800 ın bazı gıcıklıklari vardi bnde değiştim telefonumu ama 5800 gerçekten güzel bir telefon
seni kim kandırdı dostum ,eline 1 kere wave alıp kurcaladınmı??
Kardeşim bu kadar yorumlamana dahi gerek yok inan düztaban o kadar kullanıcı var ki...Dokunmatik v31 öncesi sürümlerde gerçekten kötüymüş ben v31 aldım aldığım gün v40'a güncelledim sorun falan görmedim o yüzden. Dünyada bu kadar satmış telefonu elbette herkes savunmayacak beğenmeyenlerde olacaktır. Nokia bu yüzden beğenmeyen bir kişiden daha kurtulmuştur işte. Sen telefona lanet olası dersen bu kadar kullanıcı telefonunu tabi ki savunur. O kadar kasmışsın ki telefona hakaret ediyosun. Ortada anormal bir durum var telefon sana küfür falan mı etti de hıncını burda paylaşıyosun.
Dünyadaki en iyi tel her şeyi ile İphone'lardır.Androidlerden dahi daha iyidir çünkü Apple uygulamaları zibil gibi ve şu anda İOS4 en iyi sistem ile İphone4 ben elimde 5800 olduğu için onu nirvanaya ulaştırma çabasındayım açtığım ve yaptığım modlara bakarsan anlarsın.nadir abiye top atmanıza gerek yok oda illet etmiş çünkü bu telefonu oda kullandı aman dedi yani satıpta kurtuldu iphone aldı ben çok nokia kullandım 3220 3230 6630 6680 6300 hiç birinde sorun yaşamadım ve kötülemedim halen gözümde 10 numaralar ama taki 5800 alana kadar lanet telefonun her bir yanı fabrika hatasıyla donatılmış üstte kasa açıklığı hafıza kartı bölümünde açıklık radyo donma sorunu ahize sorunu daha ne diğim hep sorun dokunmatik ekran sorunu hepsi ayrı bir dert ne resistif ekranlar var ama allah için kapasitif gibi çok hassas ama bu telefona koyduğu resistif inanki bktan bişey basmatikmi belli değil
Ama param denkleştiği anda düşünmeden İphone4 alırım bunuda ekliyeyim
nadir abiye top atmanıza gerek yok oda illet etmiş çünkü bu telefonu oda kullandı aman dedi yani satıpta kurtuldu iphone aldı ben çok nokia kullandım 3220 3230 6630 6680 6300 hiç birinde sorun yaşamadım ve kötülemedim halen gözümde 10 numaralar ama taki 5800 alana kadar lanet telefonun her bir yanı fabrika hatasıyla donatılmış üstte kasa açıklığı hafıza kartı bölümünde açıklık radyo donma sorunu ahize sorunu daha ne diğim hep sorun dokunmatik ekran sorunu hepsi ayrı bir dert ne resistif ekranlar var ama allah için kapasitif gibi çok hassas ama bu telefona koyduğu resistif inanki bktan bişey basmatikmi belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?