Tracy35
Üye
valla 5800'ı kullanmayı bilen memnun zaten
2 ay sonrada wave den bıktım dersin sen ;D
evet haklısın 5800 kulanmasını bilen Ança Kulanır

valla 5800'ı kullanmayı bilen memnun zaten
2 ay sonrada wave den bıktım dersin sen ;D

darısı başıma
demek bende bilmiyom 5800 ı kullanmayı
-arkadaşlar benim kulaklık ikide bir bozuluyor peki nası kullanmalıyım yardımcı olurmusunuz
-bataryası bir gün gitmiyor bütün batarya prog kullandım onlardanda verim alamadım arkadaşlar yardımcı olun
-kendi internet tarayıcı kitleniyor kendi tarayıcısını nası kullanırım(diğerlerini kullanabiliyorum)
-sensör kitli kalıyor genellikle ters duruyor nası kullanıyor onuda söyleyin
-ikide bir kitleniyor bi zahmet onuda söyleyin
valla ne zormuş şu 5800 kullanmak
arkadaşlar siz nasıl kullanıldığını yazında eğer telefonum servisten gelirde kullanmak nasip olursa uygularım
öncelikle sağolben açıklayım
1 dandık kulaklık alırsan tabı ikide Bir Bozulur Al OrJInal Kulaklık PHILIPS VeyaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız60 100 tl arası eger Müzık dınlemeye Deger verıyorsan bende 70 tl PHILIPS var Müziklerde Gayet Net Ve GüzeL4 aydır kulanıyom kulaklıgı
2 senin sarjın Neden 1 gun Bılee Gitmiyor Anlamadım Bana Max 2 gun genelde fuL müzik genelde oyun oynarım uygulama yukleyıp kurarım Max 2 gun gidiyor bana
3 sensor konusunda haklısın o yuzden nokıanın orjınal yazılımını kulanmıçan Hecklıçen ama Suan V51 Güzel Hız var
4 kıtlenme Felan Yok
5 kulanmasına gelelim Ben Çok Memunum Allaha SukuR Derdım Felan Yok ama Hecklı Modıfıyeye alıştıgım için Orjınal Fw Kulanmıyorum!!!1
heckledinden sonra garantıye Gonderdım Ben sag kıtleme tusunu bozmuştum onu tamır ettileR hemde Orjınal yazlımı kurmuşlar yanı garantılı onarım yaptilaR garantı dışı kalmadı yanı bende Korkmuştum garantı dışı kalır dıye ama Korkuçak Gıbı Deyılmış :=) Neyse hayırlı olsun yeni telefonunöncelikle sağol
1 kutudan çıkan kulaklığı kullanıyorum ve 3. kulaklık
2 okullar varken tamam sürekli kurcalıyorum fakat yazın hiç kullanmadığım halde 1 gün gidiyor özellikle v50den sonra böyle oldu servisede gitti fayda yok
3 hacli kullanmak isterim ama garanti dışı kalıyormuş
4 facebook anasayfasında ama tüm site olcak yani gerçek facebook ta yükleniyor ve sonra kitleniyor
5 dokunmatiğide çok kalitesiz
Pardonsağolda telefonu alan ben değilim ben sadece 5800 mağduru

Ben 2 gün önce 5800XM ı saatım va Samsung Wave aldım, 5800XM de hiçbir problem yoktu gayet iyi çalışıyordu yalnız Wave ile kıyaslanacak bir cihaz değil. Dokunmatik telefon ilk defa kullanıyorum diyebilirim 5800XM bunun yanında basmatik kalıyordu çünkü.

Wave'e geçmekle en iyisini yapmışsınbana bilinçsiz kullanıcı diyen arkadaşlara söylüyorum ben s60 için program yazmış biriyim symbian nı benim kadar tanıyamassınız ne kadar hantal ve basit bir arayüzü var symbian 3 ile nokia kurtulacağını sanıyor hep birlikte göreceğiz n8 in maharetini o bilinçsiz kullanıcı diyenler gelsinlerde yazılım dersi vereyim
--------------- Ekleme ---------------
--------------- Ekleme ---------------
nokia nın artık bu bir yemeği pişirip önümüze koymasından bıktım 5800 makyajla yap x6 deki yeni modelim parçalar farklımı aynı özellikler aynı bi ekran kapasitif oda lanet symbian 1 yüzünden multitouch desteklemiyo kamera 5 mega ama lensi 2.8/5.2 lensi kötü en iyi lens n82 de var bilinçsiz kullanıcı diyenler baksınlar ben nokiayı ezberlemişim arkadaş sen ne diyosun

Nokia bir bilinçsiz tüketiciden daha kurtulmuş olmasın![]()
inşallah o wave in bozulurda nokiaya muhtaç kalırsın ne diyem