Landscape v1.00 S60v5 Unsgined (Yatay Ekran)

Sponsorlu Bağlantılar

sanal alem

sanal alem

Üye
programı denedim güzel fakat bir şeyi hoşuma gitmedi ekranı yan yatırınca kalite hiç iyi değil
sanki çözünürlük baya düşüyor bu nedenle kaliteli görünmüyor. bende böyle oldu. ekrada rehber çubuğu, 4 tane de kısayolum var. simgeler büyüyor ve nerdeyse ekrana sığmıyor.telefon 5800 v40. neyse yine de teşekkürler..

--------------- Ekleme ---------------

programı denedim güzel fakat bir şeyi hoşuma gitmedi ekranı yan yatırınca kalite hiç iyi değil
sanki çözünürlük baya düşüyor bu nedenle kaliteli görünmüyor. bende böyle oldu. ekrada rehber çubuğu, 4 tane de kısayolum var. simgeler büyüyor ve nerdeyse ekrana sığmıyor.telefon 5800 v40. neyse yine de teşekkürler..

skater4

Üye
Program güzel ancak v40 ev ekranındaki hızlı arama kısayolları kaymıyor programı kurduktan sonra

s.aydogdu

s.aydogdu

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar ben begendıgım bıseyı sıze sunuyorum yuklemek sıze kalmıs ..

draw1907

draw1907

Üye
bu programı nasıl kaldırıcaz ben kaldıramadım hata verio kaldırırken?

s.aydogdu

s.aydogdu

Üye
    Konu Sahibi
nerden kaldrmaya calision ?

mahser4222

Üye
saol canm ...

majestic_man

majestic_man

Üye
sorunsuz çalışmakta arkadaşlar python yükleyin ve sertifikalayın

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Eğer programı kaldırmak isterseniz ( ki benim pek hoşuma gitmedi ) kaldırmak isteyenler
Menü > Ayarlar > Uygulama yöneticisi > Yüklü uygulamalar ' dan telefona kurduğunuz herhangi bir şeyi seçenekler yapıp kaldır diyebilirsiniz (: Bütün yüklenen uygulamaları oyunları farklı şeyleri buradan kaldırabilirsiniz (: Ben bu masaüstünü yan döndürmeyi kaldırdım ama sonra telefonu bir kere kapatıp açmanız gerekir sonra kalkıcaktır (:

_xp_

Üye
Kardeşim yüklenmio yaaaaa
Singıd da yaptım olmuyo

mert.erkan

Üye
şu sertifika olayını nasıl halledicegimi ben bir turlu anlamadım ya biri bana anlatabilir mi lutfenn

Utku

Utku

Üye
Sağol:bye2:

fatikngage

fatikngage

Üye
dostum bende 5800 v51 hackli var pro yu kurdm ekran dönüyor güzel ama pro düzgün çalışmıyo ekranda geri seçeneği kalıyo kaldırmak istedim kaldıramadım bana yardımcı olursan sevinirim şimdiden tşkkürlr

ibrahimyuksel

ibrahimyuksel

Üye
bu programı ben yükledim ama nasıl çalışıyor. herhangi bir tuşa felan basmamız gerekli mi ?

karanmurdar

karanmurdar

Üye
Ben de yükledim, ekranı döndürünce yanda boşluk kalıyordu, haliyle sildim.
Ama o zaman telefonda phyton yoktu ve telefon hacksizdi.
Hata alanlar versiyon farkından dolayı hata alıyor sanırsam :s

mangdaşire

mangdaşire

Üye
teşekkürler ama orange tsunami ile kullanılmıyor:oke:

gerenimonk

Üye
teşekkürler

fatikngage

fatikngage

Üye
beyler pro yu kaldırmam için yardımcı olursanız sevinirim en azından uygulama yöneticisinden veya uninstalking programı ile kaldıramadığım halde programın dosyalarının nerede barındığı hakkında bana yardımcı olursanız ,silip kaldırabilicem şimdiden teşekkürler.

estomb

Üye
teşekkürler...

bjk987654321

bjk987654321

Üye
ya signed verseniz olmaz mı bi türlü yapamadım 2 gündür bunun için uğraşıyorum olmuyor.

Üst Alt