osmanmert94
Üye
Benim 920'ninde öyle. 3G ile nette takılayım veya oyun oynayım. Şarj cuk gidiveriyor.Şuanlık tek dert ettiğim batarya gibi. Baya hızlı düşüyor sanırım batarya problemi var. 1 günü çıkaramaz gibi geliyor bana belki servise gönderebilirim bunun için.
Benim 920'ninde öyle. 3G ile nette takılayım veya oyun oynayım. Şarj cuk gidiveriyor.
3g kapalı olsa da fena yiyor ya
O zaman senin cihazda sorun olabilir.
1 yıllık cihaz. Baya ısınma var özellikle şarjdayken. 1 günü çıkaramam amaBen çok rahat 1 gunu çıkarıyorum sen şuan yeni aldın diye çok uğraşıyordursun özellikle fotoğraf uygulamaları online oyunlar çok yer ısınma eğer tel yeniyse çok ısınıyor ama sonradan nerdeyse yok denecek kadar azalıyor
İlk alındığında çok kurcalarsın onu indir bunu kaldır kamera aç kapa falan bayağı şarj yer.1 yıllık cihaz. Baya ısınma var özellikle şarjdayken. 1 günü çıkaramam ama
geliştirici güncellemeleri var böyle versem problem olur mu?Tüm Nokia cihazlarda istisnasız sağ üst taraf ısınıyor. Oradaki parça ne işe onu bilmiyorum ama büyük ihtimalle ekran kartı. Çünkü Lumia ailesine en çok şarjı ekran yiyor. Gerisi fasa fiso. Ama a şarj işin bir baktırt servise. Daha doğrusu ver servise pil diye birde genel kontrol ve içinin temizlenmesini istiyorum de. Cillop gibi geri alırsın sıfır gibi olur. Tüm sorunlara bakar verirler
geliştirici güncellemeleri var böyle versem problem olur mu?
Hayır. Zaten ilk yaptıkları yazılımı baştan atmak
preview for developers güncellemeleri ama hocam
turkcell teleservice faturalı nereye vericem ki acaba garantiye onu bi öğreniyim bari teşekkür ederim hocam.Ben 520'de öyle vermiştim ki daha cyan yoktu ama bende 3 kolon vardı. Hiç sıkıntı olmadı. Eğer sıkıntı çıkarırlar diyorsanız içiniz rahat etmeyecekse nsrt ile baştan kurun verin. Zaten pek bakmayacaklardır. Sorun bulurlarsa yaparlar. Bulamazlarsa da dediğim maddeleri söyleyerek verirseniz en azından temizlenmiş, bence düzelmiş olur.
turkcell teleservice faturalı nereye vericem ki acaba garantiye onu bi öğreniyim bari teşekkür ederim hocam.
Ankara hocam. Nasıl sıkıntılar?Şimdi nsrt ----> Nokia software recovery tool demek. Nokia sitesinde desteğe tıklayıp ara kısmına yazarsanız çıkar.
Nokia cihazları iki şekilde servise verebilirsiniz. Birincisini denemeniz tabiki faydanıza olur. Nokia Care isimli Nokia orijinal servisidir ancak çok alt düzey hatalara bakabiliyor. Eğer üst seviye bir hata çıkarsa teleservis devreye giriyor ama çok sıkıntılı onlar. Hangi şehirde iseniz ona göre yazarsanız sizden önce beni biri yardımcı olacaktır.
Ankara hocam. Nasıl sıkıntılar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?